miron78 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 zobaczycie co się stanie z cenami do wakacji ( zanidługo najwięcej A4 w klubie będzie 1.6 benzyna + LPG ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 V-power 100 oktan 4,99 Wychodzę ze jedynego słusznego założenia pt. "f*ck the fuel economy" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 I tak nie mamy innego wyjścia :polew: p.s no jest przeprowadzka .... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Cena ropy do góry... to i ja ceny do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 U mnie na Orlenie ON Verwa płaciłem wczoraj 4,81 nikt nie mówił że będzie lekko... Ale tak na poważnie to jakaś patologia z tymi cenami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 zobaczycie co się stanie z cenami do wakacji ( zanidługo najwięcej A4 w klubie będzie 1.6 benzyna + LPG ) Że niby 1.6 mało pali tja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No nie pali tak mało tylko wszyscy będą robili taką partyzantke jak mój stary czyli w baku góra 2 litry benzyny a gazu tankuje za 10zł aby do roboty i z powrotem dojechać to na tej zasadzie chyba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 może zrobimy protest tak jak USA :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 może zacznijmy robić coś takeigo http://poboczem.pl/bez-cenzury/news/modla-sie-o-tansze-paliwo,1104855,3881 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Sam już nie wiem co robić i co myśleć o tym ,,państwie"... to jest poprostu pierdolnik a nie kraj dlatego mając 21 lat jeszcze ani razu nie byłem na wyborach i nie mam zamiaru chodzić... ale z drugiej strony każdy co sobie kupuje samochód w dziejszych czasach powinnien się liczyć z kosztami utrzymania, jeżeli nie będzie się miało na wache to lepiej wogule fury nie kupować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juras Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Sam już nie wiem co robić i co myśleć lepiej nic, jeszcze bardziej Cie glowa rozboli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 zobaczycie co się stanie z cenami do wakacji ( zanidługo najwięcej A4 w klubie będzie 1.6 benzyna + LPG ) Że niby 1.6 mało pali tja :gwizdanie: I 1.6 w LPG będą rozchwytywane tak,że żeby dobrą kupić to trza będzie długo i namiętnie szukać jak teraz ktoś musi robić szukając dobrej S4. A moja odkąd ją mam wyżej 9/100 jeszcze nie spaliła :gwizdanie: I raczej mało po mieście ale też nie uprawiam PSJ więc spoko. A nie wiem jak dzisiaj ale wczoraj w Gliwicach można było jeszcze zatankować ON w granicach 4.33. Ale jak tak dalej pójdzie to trza się będzie przerzucić na Tico w LPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Niedlugo LPG tez bedzie kosztowac 3 zl.. Na tej samej zasadzie jak ropa.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Panowie,nie jest tak zle! Wychodzisz z domu,zadnych pol minowych,nikt cie z maczeta nie gania,lwy tez po ulicach nie ganiaja na czarnym ladzie,to maja przeje***e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 ... to jest poprostu pierdolnik a nie kraj dlatego mając 21 lat jeszcze ani razu nie byłem na wyborach i nie mam zamiaru chodzić... Jak by wszyscy tak myśleli to byłoby coraz gorzej bo na wybory chodziłyby tylko babcie idące z kościoła, po indoktrynaji przez księdza, a tak przynajmniej można próbowac coś zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juras Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 probowac mozna tylko jakos od kilku ladnych lat to nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Taka mala roznica miedzy zwyklym dieslem, a ultimate'em na BP? No tak jest u nas ... ciekawe dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 wczoraj tankowałem v-power'a diesla za 4,88 zł/l, jak zobaczyłem na paragonie cenę to aż mnie zamurowało... pewnie za jakieś 2tyg. bede tankował za okrągłe 5pln/l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 dzis jak przejezdzalem obok stacji to ON => 4,52 ale ja mam jak na razie ropke po 3 zeta/l ale chyba nie na dlugo bo znajomy tez pewnie podwyzszy cene o pare groszy,skoro na stacji tez wzrosla....ale co tam zawsze ponad zeta taniej mam i za ta sama kaske co na stacji zaleje troszke literkow wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Dzis w Rzeszowie ON na Orlenie 4.65, E95 4.55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi