Skocz do zawartości
IGNOROWANY

1500zl na tuning wizualny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1500 m.in. na lampy przód, sprężyny, koncowke tlumika i zastanawiam się co jeszcze, żeby zmieścić się w tym budżecie. Jak myślicie? Może jakiś inny koncept macie

c248638402.jpg

c248638401.jpg

p1010184g.jpg

Opublikowano

Milion takich tematów było. Posadź te kozę na glebę.

Opublikowano

jakie chcesz, tylko nie z ringami typu bmw.

Opublikowano

tylko i wylacznie polifty zespolone.. moga byc zamieniki typu: depo, fk.. zadne dayline i ringopodobne.. to tylko szpeci bryke.. a i do poliftowych zawsze wsadzisz zenon..

Opublikowano

polift zespolony!

amen!

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

btw. ale koza :kox:

Opublikowano

Lampy na forum chodzą po 400-500 komplet. A zawiechę na początek spróbuj obniżyć sprężynami.

Felgi ładne :wink:

Opublikowano

Napisz w temacie Virtual Tuning żeby Ci koledzy z forum dopasowali różne wersje świateł, będziesz miał jakiś pogląd. Ale ja podobnie jak koledzy wyżej radze Ci poliftowe zespolone.

Co do felg to faktycznie ładne. Masz jakieś dystanse założone?

Opublikowano

Jakie parametry masz tych kółek?

Opublikowano

lampy zespolone valeo na soczewce do tego jakiś zestaw HID, gwint, albo sprężyny obniżające i będzie ogarnięta furka :)

Opublikowano

Jaką koncowke tlumika planujesz zamontowac ? Bo chyba nie masz zamiaru montowac jakies wsiarowej rynny .Dwu-rurka jest ok i wystarczy kupic dwie ladne koncowki .Ja u siebie zamontowalem te (najlepiej je przyspawac ) :KOŃCÓWKA TŁUMIKA SPEEDER SKODA OCTAVIA III JAKOŚĆ (2471216705) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Jaką koncowke tlumika planujesz zamontowac ? Bo chyba nie masz zamiaru montowac jakies wsiarowej rynny .Dwu-rurka jest ok i wystarczy kupic dwie ladne koncowki .Ja u siebie zamontowalem te (najlepiej je przyspawac ) :KOŃCÓWKA TŁUMIKA SPEEDER SKODA OCTAVIA III JAKOŚĆ (2471216705) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wolałbym jakieś w wersji nie do spawania bo nie znam nikogo kto by mial sprzęt żeby mi to zespawać :(

Opublikowano

wolałbym jakieś w wersji nie do spawania bo nie znam nikogo kto by mial sprzęt żeby mi to zespawać :(

Pierwszy lepszy tlumikarz albo mechanik ze spawarką ci to zaspawa .U mnie cala operacja trwala 3 minuty i zaplacilem 10 zl .
Opublikowano
myślałem jeszcze żeby przykleić listwe chrom na tylna klape :naughty:

Nie rób tego oszpecisz sobie auto:facepalm:

Opublikowano

tak jak koledzy radzą - lampy poliftowe ok 400-500zł za uzywki valeo w dobrym stanie. Co do obniżania... to raczej masz zawias 1ba, i ja pokusiłbym się na twoim miejscu o zakup amorkow 1be + sprężyn -40 lub - 30. Zobacz w dziale sprzedam - bodajże użytwkonik Bulczas ma do sprzedania amory 1be + sprężyny -30 KW za 400zł. Do lamp wrzuć hid 4300, dla świetego spokoju kup za 180zł z allegro zestaw sprysków i bedzie wygladało git :wink:

Opublikowano

Lampy ploiftowe + gwint ;) Ja bym tak to zrobił