Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 mnie osobiście Sicario 2 nie powalił gorszy scenariusz, mniej zamotania i w sumie dziury w całej opowieści do tego O WIELE gorsza muzyka, która przecież była nominowana do Oskara za część pierwszą (przegrał w końcu z Nienawistną ósemką i muzą Morricone) a końcówka kompletnie rozczarowała przyznam, że ziewnąłem, co na filmie o takim charakterze nie powinno się wydarzyć .....
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 polska tv to już totalnie sięgnęła dna karate kid w sobotę o 20 nosh qrfa ....... ?
Dev Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) 12 minut temu, Kamyk napisał: polska tv to już totalnie sięgnęła dna karate kid w sobotę o 20 nosh qrfa ....... ? jestem tak nayebany ze mam gruby film.... Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Dev
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) 13 minut temu, Dev napisał: jestem tak nayebany ze mam gruby film.... ajlawju ? Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Kamyk
turek 73 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Sicario 2 robił inny reżyser niż jedynkę dlatego jest w całkiem innym stylu. I to właśnie mi się podoba. Jedynka jest mroczna a dwójka to bardziej kino akcji. Nie ma powielenia jedynki. Są różne ale obydwa dobre. Takie jest moje zdanie.
kamil-vag Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wczoraj oglądałem The Commuter z nieśmiertelnym Liam'em Neeson'em - całkiem fajny thriller
piti82 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A ja z trochę innej beczki bo to serial, ale naprawdę warto
erchi Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A ja byłem wczoraj na tym i polecam
Dev Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Byl ktos na Mission: Impossible - Fallout ???
Dev Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 19 godzin temu, Dev napisał: Byl ktos na Mission: Impossible - Fallout ??? Nikt nic nie napisał to zaraz idę
Dev Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Dev napisał: Nikt nic nie napisał to zaraz idę Dobry, podobał się... A tutaj nowa polska komedia: https://m.filmweb.pl/film/Juliusz-2018-795665 Zapowiada się ciekawie, zobaczcie kto jest autorem scenariusza Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Dev
Kamyk Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) kurna, byłem w kinie moja ocena tego jest taka do połowy film jest po prostu świetny kilka wątków, rozrzucona akcja, nic się nie łączy, nie wiadomo na co zwracać uwagę potem nagle wszystko się zmienia w pewnym momencie każdy już zna odpowiedź i potem zaczyna się typowa amerykańska zabawa i strzelanka nie wiem, jak ocenić Pędzla z jednej strony równie fajny jak w Człowiek w ogniu z drugiej, jakby można było scenariusz bardziej zakręcić, w ogóle bym się nie obraził, a taki aktor, tym bardziej nie mógł być bardziej wyrazisty, jak choćby w temacie z żoną ale ogólnie, to film na pewno na raz - obejrzeć i wyrzucić z głowy tyle ode mnie Edytowane 5 Września 2018 przez Kamyk
Norbas Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 Siberia z keanu reeves... do samego końca czekałem aż się zacznie film i niestety... chyba za dużo filmów na rynku bylo «zabili go i uciek» wiec postanowili poleciec po bandzie i zrobili «nie uciek i go zabili» Ogólnie to słabo
stanley Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 1 godzinę temu, Dev napisał: Dzisiaj "Kler" wybieram się
Norbas Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Patrząc po ilości sprzedanych biletów zapowiada się obiecująco ...
Dev Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Szczęść Boże Kler zaliczony Końcówka po bandzie Edytowane 30 Września 2018 przez Dev
Animal Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Byłem i faktycznie końcówka bardzo mocna. Lubię kino w wydaniu Smarzowskiego ale obawiałem się, że został zbyt mocno "rozdmuchany" przed premierą i moja przygoda z tym filmem zakończy się rozczarowaniem. Na szczęście obawy okazały się nieuzasadnione a film robi ogromne wrażenie.
Rekomendowane odpowiedzi