Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wszystkie krakósy leżą a ja trzezwy :tongue4 to chyba nie piłeś tymi z klubu
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zaczynam się bać ,dostać baty na własnym terenie ;( nic sie nie martw..... zacznij trenowac juz dzis......to moze dasz rade im jakos jeszcze troche czasu masz trenować ,ja tak żyję
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to najgorzej bedzie z krakósami nie tylko......... moge dodac, ze z warszawiakami tez moze byc ciezko jak nie wierzysz to zapytaj Slawqa...opowie Ci o Sylwestrze w Zakopanym :polew: Fakt..., trzeba przyznać, że w Zakopcu poległem strasznie..., do dzis mi czysta nie podchodzi ;(
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 tomeks zobacz strone wczesniej co Bryńka pisała... Ja sie moge wypowiedzieć o Angeli i powiem Ci, że pije równo z facetami
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew:
SebMis Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja jestem na wyjeździe kondycyjnym w jantarze to kilka km od miejsca zlotu trenuje codziennie
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja sie moge wypowiedzieć o Angeli i powiem Ci, że pije równo z facetami :naughty Normalnie kiedyś muszę poznać
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wy tu gadu gadu ale jest jeden vip co was wszystkich przepije...żebyście nie wiem co robili ten człowiek-maszyna do picia-skończy was jak dziecko :gwizdanie: Krakusy niby cos tam piją ale średnio, a jak leją pół szklanki to zawsze oddają twardszym...tak tez na mnie kilka razy już trafiło Jest też jeden gość, zwie się Darek z Bronxu...ja pitole ten to ma zasys Żebym nie wiem ile wypił zawsze o 6 rano jest juz trzeźwy :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wy tu gadu gadu ale jest jeden vip co was wszystkich przepije...żebyście nie wiem co robili ten człowiek-maszyna do picia-skończy was jak dziecko :gwizdanie: Jeżeli piszesz o tym, o którym mysle, to nie zostaje mi nic innego, jak potwierdzić.Od jego 18 minęło już 13 lat, a ja ciągle mam kaca
ono Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 hehe nie o mnie , na szczęście I tak ten gość to masakra , warzy jakieś 30 Kilo a po imprezie jeszcze nas roznosi, hyhy Nie mówię o wszystkich z Kraka ,ale gwoździe dobrze umieją wbijać ,
Gość rob Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew: Nie no co Ty, na nie wypada :polew: a świstak siedzi, bo kradł sreberka
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 hmmm jak zwykle czas (już nie długo) zweryfikuje wszystko
Norbi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A myślicie ,że na takich zlotach się pije?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 17:18 _________________________________________________Cuber łooo matko ksiakiś Ty zielony , co żeś chlał cholero!!??
Suli Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew: Nie no co Ty, na nie wypada :polew: I kto to mówi :nabijasie:
Kaśka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew: Nie no co Ty, na nie wypada :polew: No co ty my tylko dotrzymujemy towarzystwa
Cuber Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A myślicie ,że na takich zlotach się pije?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 17:18 _________________________________________________Cuber łooo matko ksiakiś Ty zielony , co żeś chlał cholero!!?? Ja ? hmmm ostatnio to samo co Ty :tongue4:
poziek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja ? hmmm ostatnio to samo co Ty :tongue4 :polew: :polew: sie chłopacy dogadaliscie :naughty:
PawełA4 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam Proszę o zapiasnie PawełA4 + 1 osoba Pozdrawiam
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no prosze - i mamy na zlocie B8 - Paweł
Rekomendowane odpowiedzi