Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wszystkie krakósy leżą a ja trzezwy :tongue4 to chyba nie piłeś tymi z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zaczynam się bać ,dostać baty na własnym terenie ;( nic sie nie martw..... zacznij trenowac juz dzis......to moze dasz rade im jakos jeszcze troche czasu masz trenować ,ja tak żyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to najgorzej bedzie z krakósami nie tylko......... moge dodac, ze z warszawiakami tez moze byc ciezko jak nie wierzysz to zapytaj Slawqa...opowie Ci o Sylwestrze w Zakopanym :polew: Fakt..., trzeba przyznać, że w Zakopcu poległem strasznie..., do dzis mi czysta nie podchodzi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 tomeks zobacz strone wczesniej co Bryńka pisała... Ja sie moge wypowiedzieć o Angeli i powiem Ci, że pije równo z facetami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja jestem na wyjeździe kondycyjnym w jantarze to kilka km od miejsca zlotu trenuje codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja sie moge wypowiedzieć o Angeli i powiem Ci, że pije równo z facetami :naughty Normalnie kiedyś muszę poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wy tu gadu gadu ale jest jeden vip co was wszystkich przepije...żebyście nie wiem co robili ten człowiek-maszyna do picia-skończy was jak dziecko :gwizdanie: Krakusy niby cos tam piją ale średnio, a jak leją pół szklanki to zawsze oddają twardszym...tak tez na mnie kilka razy już trafiło Jest też jeden gość, zwie się Darek z Bronxu...ja pitole ten to ma zasys Żebym nie wiem ile wypił zawsze o 6 rano jest juz trzeźwy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wy tu gadu gadu ale jest jeden vip co was wszystkich przepije...żebyście nie wiem co robili ten człowiek-maszyna do picia-skończy was jak dziecko :gwizdanie: Jeżeli piszesz o tym, o którym mysle, to nie zostaje mi nic innego, jak potwierdzić.Od jego 18 minęło już 13 lat, a ja ciągle mam kaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 hehe nie o mnie , na szczęście I tak ten gość to masakra , warzy jakieś 30 Kilo a po imprezie jeszcze nas roznosi, hyhy Nie mówię o wszystkich z Kraka ,ale gwoździe dobrze umieją wbijać , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew: Nie no co Ty, na nie wypada :polew: a świstak siedzi, bo kradł sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 hmmm jak zwykle czas (już nie długo) zweryfikuje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A myślicie ,że na takich zlotach się pije?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 17:18 _________________________________________________Cuber łooo matko ksiakiś Ty zielony , co żeś chlał cholero!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew: Nie no co Ty, na nie wypada :polew: I kto to mówi :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a laski z klubu też tak łoją? :polew: Nie no co Ty, na nie wypada :polew: No co ty my tylko dotrzymujemy towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A myślicie ,że na takich zlotach się pije?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 17:18 _________________________________________________Cuber łooo matko ksiakiś Ty zielony , co żeś chlał cholero!!?? Ja ? hmmm ostatnio to samo co Ty :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja ? hmmm ostatnio to samo co Ty :tongue4 :polew: :polew: sie chłopacy dogadaliscie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełA4 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam Proszę o zapiasnie PawełA4 + 1 osoba Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no prosze - i mamy na zlocie B8 - Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi