slaweq Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 My juz na miejscu od wczoraj Uwazajcie w okolicach Elbląga bo Meganka sport sie kreci, namierzyli mnie, ale w czas sie zorientowałem, że to miski i jechalem 60 km/100 Pogoda w Sobieszewie narazie rewelacja Zaraz wrzuce jakieś zdjęcia [br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 12:33 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No i boisko do piłki jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jest, co prawda beton ale z braku laku.... Sławek dzięki za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Całkiem przyjemne miejsce Ciekawe jak ten ośrodek będzie wygladał PO naszym wyjeździe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Sławciu już po plaży upalałeś swoją strzałą? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Sławciu chyba zajęty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Całkiem przyjemne miejsce Ciekawe jak ten ośrodek będzie wygladał PO naszym wyjeździe :gwizdanie: Jakby przebiegło po nim stado Czukundurów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Sławciu chyba zajęty :gwizdanie: gwizdka użycza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Sławciu chyba zajęty :gwizdanie: gwizdka użycza :polew: żeby mu kulka nie wyleciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Sławciu chyba zajęty :gwizdanie: gwizdka użycza :polew: żeby mu kulka nie wyleciała Wstydzcie się Świntuchy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Angela, Sławek i ja zaliczyliśmy właśnie pierwszego gryla w Almie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ale Wam fajnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 fajny to był powrót z Sobieszewa za A6 z USA AWXik daje radę niestety Piotrek nie popiliśmy bo żaden z moich kierowców po weekendzie nie był zdatny do kerowania więc tylko Angela i Sławek sączyli drynky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 fajny to był powrót z Sobieszewa za A6 z USA AWXik daje radę niestety Piotrek nie popiliśmy bo żaden z moich kierowców po weekendzie nie był zdatny do kerowania więc tylko Angela i Sławek sączyli drynky kumam , pamiętaj że przed krakusami nie uciekniesz trzeba się z nimi napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak mus to mus a na serio to fakt musimy sięnapić krakusy oj musimy co by później nie było że mam od całego Krakowa wpier... bo się nie chciałem wódki napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak mus to mus a na serio to fakt musimy sięnapić krakusy oj musimy co by później nie było że mam od całego Krakowa wpier... bo się nie chciałem wódki napić widzę że sławeq Cię uprzedził jak działamy :polew: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 00:56 _________________________________________________ja Ci kufa dam mus :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Trzeniu widzę że sławeq Cię uprzedził jak działamy podobna jesteście w swoich metodach gorsi od biegunki :polew: (ŻART!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Trzeniu widzę że sławeq Cię uprzedził jak działamy podobna jesteście w swoich metodach gorsi od biegunki :polew: (ŻART!!!) :polew: szykuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sławciu chyba zajęty :gwizdanie: Angela, Sławek i ja zaliczyliśmy właśnie pierwszego gryla w Almie 2 Szkoda tylko, że nie wziales jakiegoś kierowcy i musiałeś raczyć sie soczkiem Ale wkrótce nadrobimy :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jak mus to mus a na serio to fakt musimy sięnapić krakusy oj musimy co by później nie było że mam od całego Krakowa wpier... bo się nie chciałem wódki napić Spoko loko Alviku, ja juz mam to za sobą Chłopaki dużo mówią i coś tam mogą ale wiesz, bez szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi