Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] FMIC w A4 B5 1.9 TDI AFN oraz 1.8T B6 AVJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

zaden nie pasuje P&P przejrzyj cały wątek a bedziesz wiedział wszystko :wink4:

Opublikowano

trochę zabawy trochę przymiarek trochę cięcia i będzie si :tongue4: byle byś zderzaka nie zmasakrował jak ja :polew:

Opublikowano

troche mnie na forum nie bylo i jest co nadganiac :decayed: ale dzieki za info[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 22:51_________________________________________________

trochę zabawy trochę przymiarek trochę cięcia i będzie si :tongue4: byle byś zderzaka nie zmasakrował jak ja :polew:

heheh dzieki za porade bo w sumie chodzilo mi czy jak kupie te z aukcji znaczy sie te wymiary to moge modzic je na aucie
Opublikowano
zaden nie pasuje P&P przejrzyj cały wątek a bedziesz wiedział wszystko wink4

ten co mam ja, czylio ten z aukcji pasuje bo B5 i nawet kratki beda pasowały :good:

jedynie trzeba belke podciac. Piotrek98igo tez go ma w b5

Opublikowano

ten co mam ja, czylio ten z aukcji pasuje bo B5 i nawet kratki beda pasowały :good:

masz intercooler w 1,6??? chyba, ze w profilu jeszcze nie zmieniłeś :wink4: :wink4:
Opublikowano

dobra nie mecze juz tematu :decayed: dziekuje chlopaki :>[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 22:56_________________________________________________

masz intercooler w 1,6??? chyba, ze w profilu jeszcze nie zmieniłeś :wink4: :wink4:

cooo???jakie 1.6???jak byk pisze 1.9tdi :kwasny:
Opublikowano

czyli nie pasuje :wink4: ja tam 180tke upchałem i kratki zostały w ori formie :tongue4:

Opublikowano

popatrz na profil magic'a87 :gwizdanie:

Opublikowano

aaa myslalem ze omne chodzi :D

Opublikowano
masz intercooler w 1,6??? chyba, ze w profilu jeszcze nie zmieniłeś wink4 wink4

w podpisie mam to samo co w znaczku na klapie :decayed:

tylko troche klekocze z pod machy :cool1:

Opublikowano

Koledzy śr. węzy ic w 2.5tdi jest taka sama jak w 1.8t i 1.9tdi? :mysli:

Opublikowano

koledzy wie ktos moze gdzie znajduje sie ta firma CTR Tuning w zabrzu ?? bo jakość nie umiem tego googlować ??

i jest ktos w stanie zrobić mi dolot z turbiny do IC ?? w B5 AEB bo ja niestety tego tematu ogarnąć nie potrafię a jak widzę ceny zestaów po ponad tysiąc to mi sie po prostu odechciewa ...

Opublikowano

koledzy wie ktos moze gdzie znajduje sie ta firma CTR Tuning w zabrzu ?? bo jakość nie umiem tego googlować ??

i jest ktos w stanie zrobić mi dolot z turbiny do IC ?? w B5 AEB bo ja niestety tego tematu ogarnąć nie potrafię a jak widzę ceny zestaów po ponad tysiąc to mi sie po prostu odechciewa ...

kup materiał pare kolanek troche prostej i wypożycz szlifierke :gwizdanie: sciagasz zderzak spasowujesz rurki kleisz tasmą i oddajesz do spawacza, bankowo mniej zapłacisz niż robiac w jakiejs firmie w tym specjalizujacej sie :wink4: a robota bedzie tak samo zrobiona, a zkaład spawarski napewno masz w okolicy, 2 dni roboty taki FMIC w warunkach domowych :wink4:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mnie IC do A4 b5 110 hp AFN wyniósł w domowych warunkach 300 zł rury zaciski nierdzewka wszystko na allegro a IC mam od Iveco działa pięknie jak coś mogę wsadzić fotki (idealnie się mieści w zderzaku od RS-y)

Opublikowano

Pod RSa wszystko sie mieści :gwizdanie:

Chciałem tylko wskazać myślacym nad rezaniem FMIC, że chinole na alegro znacznie potaniały, one idealnie pasują :wink4: za 300zł kupuje sie teraz FMIC 14cm bądź 18cm chocby u SIDa. Przez 3 lata staniały o 200zł :naughty:

Opublikowano

Poczekam kolejne 3 lata to i ja się może zaopatrzę w chinola o odpowiednim rozmiarze RS :) ale Fakt faktem to i czasem się po 250 zdarza na allegro coś zobczyć tylko że szybko znika cena robi swoje :hi:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pytanie do wlascicieli B6 czy zostawiali ori przewod, ktory biegnie pod chlodnica czy go odkrecaliscie? Jesli tak, to jak się go odkreca?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie zabieram się za montowanie FMIC. I mam takie pytanie czy wielkość intercoolera ma znaczenie? Pod względem mocy itd. Znalazłem taki cooler - Intercooler 550x230x65mm od FMIC_PL (2735715760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy to nie będzie za duży? Widziałem takie fajne małe po 299 zł. Ktoś coś doradzi? :whistling:

Opublikowano
Panowie zabieram się za montowanie FMIC. I mam takie pytanie czy wielkość intercoolera ma znaczenie? Pod względem mocy itd. Znalazłem taki cooler - Intercooler 550x230x65mm od FMIC_PL (2735715760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy to nie będzie za duży? Widziałem takie fajne małe po 299 zł. Ktoś coś doradzi? :whistling:

Po co Ci taki smoczek? Celujesz wyżej jak 250KM? :decayed: