Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] FMIC w A4 B5 1.9 TDI AFN oraz 1.8T B6 AVJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprobuje upchac w takim razie tego mniejszego 6cm od a5 bez przerabiania tych boczkow, do 160kuni wystarczy :>

Opublikowano

sprobuje upchac w takim razie tego mniejszego 6cm od a5 bez przerabiania tych boczkow, do 160kuni wystarczy :>

kup chinola 14cm, spokojnie starczy i pasuje jak by tam fabrycznie był

No chyba że sam spawasz :wink4:

Opublikowano

Wal na FMIC.PL powiedz ze z A4 klubu od Magica, cos takiej pusci :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak wyglada pod maska dolot z nierdzewki wypolerowany, intercooler chinczyk 23cm. Fmic robiony w CTR Tuning odział Zabrze. Wiecej fotek jak dostane na meila. profi robta :gwizdanie: :gwizdanie:

20111029125.th.jpg

Opublikowano

Fmic robiony w CTR oddział Zabrze

pa270372.th.jpg

pa270373.th.jpg

pa280388.th.jpg

pa280389.th.jpg

pa270377.th.jpg

pa280391.th.jpg

pa280397.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

szkoda że belka zakrywa większa powierzchnię coolera..........nie dało rady opuścić go niżej?......orurowanie super :good:

Opublikowano

czy posiada ktoś rysunek techniczny orurowania do AEB ?

Opublikowano

szkoda że belka zakrywa większa powierzchnię coolera..........nie dało rady opuścić go niżej?......orurowanie super :good:

z 2 cm mozna jeszcze go opuscic, icek jest 2 generacji i jest bardziej wydajny, nie chcialem za bardzo ciaśc belki. Zobaczymy na strojeniu jaka bedzie temperatura w dolocie na GTB...

Doloty beda jeszcze raz przepolerowane :cool1: :gwizdanie: dekiel i wszystkie plastiki w czarny polysk beda malowane

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

musi sie dac zejsc jeszcze nizej :good:

u mnie dolna dokladka była jeszcze docinana.

Ogolnie widze ze chyba w grubsze mody idziesz ze takie wielki IC?[br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 22:55_________________________________________________20110617160845.jpg

mozna spokojnie cos mniejszego załozyc , co nie bedzie zakrywała belka a i tak do TDi wystarczy :good:

Opublikowano

a jak to jest z tym super efektownym orurowaniem nie nagrzewa się w nim powietrze w komorze silnika?

Opublikowano

Ogolnie widze ze chyba w grubsze mody idziesz ze takie wielki IC?

Zobaczymy jaka bedzie temperatura w dolocie po strojeniu :gwizdanie: Jak bedzie wysoka to sie go da nizej.

A tam odrazu grubsze mody trzeba bylo troche poprawic fabryke :polew:

Opublikowano
A tam odrazu grubsze mody trzeba bylo troche poprawic fabryke

to w 100% racja. seria to sie nadaje ale do AVB

Opublikowano

z 2 cm mozna jeszcze go opuscic,

Raczej go nie opuścisz niżej bo przeszkadza tu wyjście z chłodnicy klimatyzacji. To jest to miejsce gtóre zaznaczyłem na czerwono, jest to taki wystający na 2-2,5cm cypel który przeszkadza w montazu FMIC.

Są dwa sposoby żeby sobie z tym poradzić, można obrucić IC i wtedy rury poprodadzić nad nim, tak jak mam to zrobione u siebie albo u Magic87. Drugi sposób to opuszczenie w dół ok 4-5cm chłodnicy klimy.

69f42cf8f0e5f1e5med.jpg

Opublikowano

u mnie chłodnicy klimy jest lekko przesunięta w lewo chyba i dodatkowo ja mam wyloty centralnie z coolera i też jakoś się mieści.

Z tym że przy seryjnym zderzaku nie poszaleje z obniżaniem.

Opublikowano

Jak narazie temperatura w dolocie przy bucie na 6 biegu i na seryjnym doladowaniu jest bardzo zadowalajaca, nie przekroczyla chyba 21 stopni przy temperaturze zewnetrznej 3-4 stopnie. :gwizdanie: :gwizdanie:

Podziekowania za diagnostyke Jarol

Opublikowano

Ogolnie widze ze chyba w grubsze mody idziesz ze takie wielki IC?[br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 22:55_________________________________________________20110617160845.jpg

mozna spokojnie cos mniejszego załozyc , co nie bedzie zakrywała belka a i tak do TDi wystarczy :good:

sorki ze tak sie wbijam ale z czego ten cooler zajebiaszczy :kox:
Opublikowano

z alegro :gwizdanie:

Opublikowano

z alegro :gwizdanie:

tia cos ty?? z jakiego auta?chyba ze to jakis uniwersalny??niewiem wiec pytam :gwizdanie: