Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] FMIC w A4 B5 1.9 TDI AFN oraz 1.8T B6 AVJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Można tak

Audi A3 A4 B5 B6 B7 VW Passat B5 5 1 8T TDI Smic Side Mount Intercooler KIT | eBay

Tylko nie pytajcie czy kto to mial, czy to coś daje i czy jest sens :)

Na te pytanie odpowie wujek google po wpisaniu "SMIC or FMIC Audi A4".

Na audizine mowia, ze do slabej k04 taki SMIC wystarczy.

O jaka locha :slina:

Co do korków to w korkach panowie się nie za***prza więc i tak zamula i tak a zaletą bocznego jest niepozorny wygląd auta :naughty:

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ----------

jak już w miejsce fabrycznego to ICek od alfy romeo 2,0, a nie jakieś golfy, ale tak czy tak od centralnego lepszy nie będzie:whistling:

Udalo sie wyrwac ten smic od alfy za 40pln (mod od rtocki) , zobaczymy co z tego wyjdzie

Gdzieś ty go wyhaczył za 40 zł bo ja dzwonie po ludziach i nigdzie tego niema :hi:

jubemu nie chodziło o zapieprzanie w krkach tylko póxniejszy efekt grzania w korkach:whistling:

Opublikowano

No wiem :wink:

Opublikowano
Można tak

Audi A3 A4 B5 B6 B7 VW Passat B5 5 1 8T TDI Smic Side Mount Intercooler KIT | eBay

Tylko nie pytajcie czy kto to mial, czy to coś daje i czy jest sens :)

Na te pytanie odpowie wujek google po wpisaniu "SMIC or FMIC Audi A4".

Na audizine mowia, ze do slabej k04 taki SMIC wystarczy.

O jaka locha :slina:

Co do korków to w korkach panowie się nie za***prza więc i tak zamula i tak a zaletą bocznego jest niepozorny wygląd auta :naughty:

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ----------

jak już w miejsce fabrycznego to ICek od alfy romeo 2,0, a nie jakieś golfy, ale tak czy tak od centralnego lepszy nie będzie:whistling:

Udalo sie wyrwac ten smic od alfy za 40pln (mod od rtocki) , zobaczymy co z tego wyjdzie

Gdzieś ty go wyhaczył za 40 zł bo ja dzwonie po ludziach i nigdzie tego niema :hi:

Allegro, wsumie 2 tyg wisiala aukcja:wink:

Opublikowano

O kurcze a która to w końcu alfa 165 czy inna czy mam wpisać alfa 2.0 tylko ?

Opublikowano
O kurcze a która to w końcu alfa 165 czy inna czy mam wpisać alfa 2.0 tylko ?

INTERCOOLER CHŁODNICA ALFA

ROMEO 164 GTV 2.0 v6 TB

Opublikowano

ok dzięki za info :hi:

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

CHŁODNICA INTERCOOLER ALFA ROMEO 166 2.0 TB 2000 (4029023239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a to może być bo nic nie ma innego :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Chłodnica, intercoler, 2,4jtd alfa romeo 156 Lublin i jeszcze tylko to znalazłem

Opublikowano
ok dzięki za info :hi:

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

CHŁODNICA INTERCOOLER ALFA ROMEO 166 2.0 TB 2000 (4029023239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a to może być bo nic nie ma innego :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Chłodnica, intercoler, 2,4jtd alfa romeo 156 Lublin i jeszcze tylko to znalazłem

Ten z 2,4 cos podobny, ale po szukaj alfa romeo 164. gtv. 2.0 v6 na czesci...:hi:

---------- Post dopisany at 04:57 ---------- Poprzedni post napisany at 04:53 ----------

Cos z lutego ale zadzwon czy jeszcze ma:

alfa romeo 164. gtv. 2.0 v6 tb turbo silnik skrzynia zawieszenie Łuków

Opublikowano

Dzięki :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, jak w 1.8T ANB ogarnać w FMIC mapsensor? Gdzie go zamontować i jak to najlepiej zrobić?

Opublikowano

Najtaniej na OLX szukać gratów

Opublikowano

fmica mam wlasnie z tego zrodla. orurowanie tez niby do 1.8t ale nie ma miejsca pod map sensor

Opublikowano

JA z kopciuchów jestem nie znam się na 1.8

Opublikowano
fmica mam wlasnie z tego zrodla. orurowanie tez niby do 1.8t ale nie ma miejsca pod map sensor

pewnie masz z wersji bez map, flansze trzeba wspawać tak zęby oryginalny przewód starczył i tyle.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka jest odleglosc belki od chlodnicy, chodzi mi o to jaki najgrubszy fmic tam wejdxie bez ciecia belki?

Opublikowano

Zainteresował mnie temat i chciałem odwiedzić stronkę Tomigsi i nie mogę przekierowuje mnie żebym się zarejstrował why?

Opublikowano
Zainteresował mnie temat i chciałem odwiedzić stronkę Tomigsi i nie mogę przekierowuje mnie żebym się zarejstrował why?

jego wątek jest tak stary że pamieta stare forum jeszcze, w linku jest "smd" i nie wejdziesz tam juz:wink:

Opublikowano

Witam,jestem nowy na forum nie za bardzo nie ogarniam,ale opisze mój problem tutaj, wyrozumialsi członkowie forum zrozumieją. Otóż mam icka od Meganki 2.0 frontowy i mam problem z zamontowaniem go a dokładniej nie wiem za bardzo jak poprowadzić rury. Wie ktoś możę coś na ten temat? Pozdrawiam : )

Opublikowano
Witam,jestem nowy na forum nie za bardzo nie ogarniam,ale opisze mój problem tutaj, wyrozumialsi członkowie forum zrozumieją. Otóż mam icka od Meganki 2.0 frontowy i mam problem z zamontowaniem go a dokładniej nie wiem za bardzo jak poprowadzić rury. Wie ktoś możę coś na ten temat? Pozdrawiam : )

Jakkolwiek byle by było szczelnie i bez załamań :decayed:

Opublikowano

Poogladaj foty z tematow i bedziesz wiedzial...

Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ma ktoś ic z a5 u siebie?da się to upchnac do b5?

DSC_0226.jpg

są dwie grubości 64 i 80mm