jarko Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jest to niemały wydatek, bo nawet nie wiem czy 2,5kafla wystarczy Najpierw turbo, później FMIC a na końcu wirusik - taki układ na raty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jest to niemały wydatek, bo nawet nie wiem czy 2,5kafla wystarczy na samego Fmica, spokojnie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jest to niemały wydatek, bo nawet nie wiem czy 2,5kafla wystarczy na samego Fmica, spokojnie starczy Na FMIC tak, ale na: Najpierw turbo, później FMIC a na końcu wirusik raczej nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomigsi Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 tak wygląda coolerek u mnie po zmianie zderzaka , poprzedni trochę zmęczyłem dlatego zdecydowałem się na laminat plusem jego jest to że nie trzeba nic ciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ori zderzak lepszy, może esowy by lepiej wyglądał, ten trochę kiszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 oststnio podoba mi się przód od RS-a ale jak pomysle o kosztach to az sie odniechciewa, a tu kolega Tomigsi, taki a`la Rs wrzucil, ale tylko a`la :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 tak wygląda coolerek u mnie po zmianie zderzaka , poprzedni trochę zmęczyłem dlatego zdecydowałem się na laminat plusem jego jest to że nie trzeba nic ciąć Kolego, masz może jakieś foty z rezania pompy? Przydały by się jakieś wkazówki co jest tam do zmiany i jak to zrobić Jaką pompę zamontowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Z tego co wiem kolega ma pompe tak zwaną 11-nastke nie wiem czy tak się mówi potocznie czy tak się nazywa ale taką ma . Równierz podpinam się do pytania jak się ją montuje gdzie ją można dostać i takie dodatkowe pytanko jakie są koszty takiej pompki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Z tego co wiem kolega ma pompe tak zwaną 11-nastke nie wiem czy tak się mówi potocznie czy tak się nazywa ale taką ma . Równierz podpinam się do pytania jak się ją montuje gdzie ją można dostać i takie dodatkowe pytanko jakie są koszty takiej pompki potocznie 11-stka od srednicy tloczkow . normalnie mam 10-tke. inne jest podobno mocowanie I cos tam z kolem pasowym. nie wiem dokladnie. ale jakie numery pompy? I od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Skalarx zobacz temat kolegi Tomigsi o jego modach tam chyba podawał nr. pompy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misior Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 ori zderzak lepszy, może esowy by lepiej wyglądał, ten trochę kiszka i kolor troche nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasin Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Accessories_Car-Truck-Parts-Accessories__99-04-AUDI-A3-A4-1-8T-T3-T4-TURBO-KIT-20V-VW-GOLF-JETTA_W0QQitemZ250266345871QQddnZPartsQ20Q26Q20AccessoriesQQadnZCarQ20Q26Q20TruckQ20PartsQ20Q26Q20AccessoriesQQddiZ2811QQadiZ2865QQcmdZViewItem?hash=item250266345871&_trksid=p3756.m14.l1318 cze co sadzicie o tym zestawie da sie go przerobic na tdi??;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Accessories_Car-Truck-Parts-Accessories__99-04-AUDI-A3-A4-1-8T-T3-T4-TURBO-KIT-20V-VW-GOLF-JETTA_W0QQitemZ250266345871QQddnZPartsQ20Q26Q20AccessoriesQQadnZCarQ20Q26Q20TruckQ20PartsQ20Q26Q20AccessoriesQQddiZ2811QQadiZ2865QQcmdZViewItem?hash=item250266345871&_trksid=p3756.m14.l1318 cze co sadzicie o tym zestawie da sie go przerobic na tdi??;] Wygląda fajnie, ale jak to chłopaki mawiają chińszczyzną jedzie . Turbiny bym w życiu nie zamontował. FMIC to co innego. Chiński nie chiński swoją robotę zrobi . Turbina to za precycyjne dla chinoli. A blow off do traktora - nie ma sensu Ale mogę się mylić Reasumując: za tą kasę to zrobisz FMICa i powinieneś turbawkę zmienić na coś większego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 no i jak panowie z zamówieniem fimc_a ze stanów, gadałem ze szwagrem z niemiec i on mówi że to duże ryzyko jest, u niego trzech kolegów już sie przejechało, jeden z laptopem, kamerą i trzeci właśnie z fimc_iem kasa poszła a oni nic nie wysłali, bo przecież i tak do nich nie pojedziesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 no i jak panowie z zamówieniem fimc_a ze stanów, gadałem ze szwagrem z niemiec i on mówi że to duże ryzyko jest, u niego trzech kolegów już sie przejechało, jeden z laptopem, kamerą i trzeci właśnie z fimc_iem kasa poszła a oni nic nie wysłali, bo przecież i tak do nich nie pojedziesz :gwizdanie: tak to bym w życiu nie zamawiał. trzeba znaleźć kogoś w usa, niech kupi i wyśle. i przesyłka będzie duuuuuużo tańsza. goście liczą za przesyłkę do polski prawie 200$ a kompletny FMIC na ebayu ok 130$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 no i jak panowie z zamówieniem fimc_a ze stanów, gadałem ze szwagrem z niemiec i on mówi że to duże ryzyko jest, u niego trzech kolegów już sie przejechało, jeden z laptopem, kamerą i trzeci właśnie z fimc_iem kasa poszła a oni nic nie wysłali, bo przecież i tak do nich nie pojedziesz :gwizdanie: tak to bym w życiu nie zamawiał. trzeba znaleźć kogoś w usa, niech kupi i wyśle. i przesyłka będzie duuuuuużo tańsza. goście liczą za przesyłkę do polski prawie 200$ a kompletny FMIC na ebayu ok 130$ co do cen to właśnie zauważyłem, to może coś z niemiec(trochę drogo) lub anglii tu mam kogoś więc można by spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 no i jak panowie z zamówieniem fimc_a ze stanów, gadałem ze szwagrem z niemiec i on mówi że to duże ryzyko jest, u niego trzech kolegów już sie przejechało, jeden z laptopem, kamerą i trzeci właśnie z fimc_iem kasa poszła a oni nic nie wysłali, bo przecież i tak do nich nie pojedziesz :gwizdanie: tak to bym w życiu nie zamawiał. trzeba znaleźć kogoś w usa, niech kupi i wyśle. i przesyłka będzie duuuuuużo tańsza. goście liczą za przesyłkę do polski prawie 200$ a kompletny FMIC na ebayu ok 130$ co do cen to właśnie zauważyłem, to może coś z niemiec(trochę drogo) lub anglii tu mam kogoś więc można by spróbować. panowie nie gdybać tylko kupować w polsce IC i dorabiać orurowanko to nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 i tak się chyba zrobi Maniusiek28 możesz podać wymiary swojego IC, drugie pytanie czy może być tak zamontowany jak u Ciebie teraz, bo wcześniej miałeś odwrotnie a chyba nikt Ci nie odpowiedział na to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 i tak się chyba zrobi Maniusiek28 możesz podać wymiary swojego IC, drugie pytanie czy może być tak zamontowany jak u Ciebie teraz, bo wcześniej miałeś odwrotnie a chyba nikt Ci nie odpowiedział na to pytanie. hmm.....ja będę zmieniał na tak jak było wcześniej,może to moje mylne wrażenie ale wydaje mi sie że silnik bardziej sie trzęsie a wcześniej tego nie było.....rogal mówił że to bez znaczenie ale ja tam zmienie na pierwotny projekt.wymiary to wys.180mm,szerokosc 65mm,długosci nie pamietam ale to standartowy wymiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowicz Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Siemka Oto co udało mi się póki co zrobić: Jak widać jeszcze nie mam orurowania ale już niedługo coś się wykombinuje Zależało mi na tym żeby jak najmniej wycinać zderzak no i udało się. Zastanawiam się tylko nad odwróceniem ICka bo tak to mało miejsca jest na dole ale to już będę kombinował w trakcie montowania rurek. Jeśli chodzi o czujnik temperatury to przekręciłem ramię w dół bo tak jak na fotkach to zderzak napierał na uchwyt. Jeśli chodzi o sam IC to kupiłem go tutaj: http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=344 PS. sory za ramki... już niedługo będą nowe A4klub Pozdrawiam Kowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi