studziany Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Całkiem, całkiem:) Wydaje mi się, że troszke mocniej świecą niż te co mam ja. Jak się moje spalą to założe sobie takie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziako Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ile dałeś za taki zastaw z cabrio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ile dałeś za taki zastaw z cabrio? 38zł/szt z rabatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja właśnie otrzymałem maila od Świtoń-Paczkowski Audi Lubin, 47 zł/szt. bez rabatu, 1,5tyg oczekiwania. Czekam na maila od Lellka z Opola i jak wrócę z zagranicy to zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 fajny modzik tez zakladam takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ma ktoś już te ledy z A5 zamontowane w B7??? jak to wygląda z błędem na fisie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ma ktoś już te ledy z A5 zamontowane w B7??? jak to wygląda z błędem na fisie?? antonio leniu, czytaj a nie tylko pytaj! pisałem o tym wcześniej że trzeba rezystor dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ma ktoś już te ledy z A5 zamontowane w B7??? jak to wygląda z błędem na fisie?? antonio leniu, czytaj a nie tylko pytaj! pisałem o tym wcześniej że trzeba rezystor dołożyć nie mam czasu ogarniać forum dlatego pytam na skróty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Lampki pasuja P&P z wyjątkiem, że w po lewej stronie trzeba zamienić plus z minusem. Efekt poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastradamus Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 po lewej stronie trzeba zamienić plus z minusem jak to zrobić? rozumiem, że listwę trzeba wyjąć? ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- po lewej stronie trzeba zamienić plus z minusem jak to zrobić? rozumiem, że listwę trzeba wyjąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakul Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Panowie, a nie łatwiej i taniej wymienić samą żarówkę. Ja kupiłem płaskie lampki diodowe (6-ścio diodowe), które wielkością są równe oryginalnej żarówce. Błędów nie ma żadnych, jest wyposażona w specjalny moduł. Nie pamietam nazwy firmy, ale wyciągne je z samochodu i wstawie zdjęcie na forum. Cena coś koło 15 zeta za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 po lewej stronie trzeba zamienić plus z minusem jak to zrobić? rozumiem, że listwę trzeba wyjąć? ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- po lewej stronie trzeba zamienić plus z minusem jak to zrobić? rozumiem, że listwę trzeba wyjąć? Dokładnie. Ją ją wyciagnalem i wymieniłem styki. ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- po lewej stronie trzeba zamienić plus z minusem jak to zrobić? rozumiem, że listwę trzeba wyjąć? ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- po lewej stronie trzeba zamienić plus z minusem jak to zrobić? rozumiem, że listwę trzeba wyjąć? Dokładnie. Ją ją wyciagnalem i wymieniłem styki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Teraz mówicie o tych lampkach z A5 kiedy ja już swoją listwę pociąłem i założyłem z b8.... No szkoda. Ciekawe czy jest jakaś różnica w świeceniu tj. kolor i moc....? Panowie, a nie łatwiej i taniej wymienić samą żarówkę. Ja kupiłem płaskie lampki diodowe (6-ścio diodowe), które wielkością są równe oryginalnej żarówce. Błędów nie ma żadnych, jest wyposażona w specjalny moduł. Nie pamietam nazwy firmy, ale wyciągne je z samochodu i wstawie zdjęcie na forum.Cena coś koło 15 zeta za sztukę. Nie, nie warto. Po jakimś czasie zacznie ci to mrugać i się spalą a kolor pewnie też odbiega dużo od ori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakul Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Poczekaj wkleje ci zdjęcie jak to wygląda, a mam już je prawie dwa lata i jakos nie mrugają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek161290 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Panowie.... 150zł juz z przesyka... Po co cos docinac...kleic...15 min roboty..a oto efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Panowie....150zł juz z przesyka... Po co cos docinac...kleic...15 min roboty..a oto efekt http://img15.imageshack.us/img15/9352/20120510029.jpg A ORI w ASO z cabrio kosztują 48 zł za sztukę bez rabatu i też nic nie trzeba docinać i kleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Koledzy, da radę gdzieś te lampki z cabrio zamówić przez neta? Bo aktualnie to przebywam poza granicami kraju a tak by już czekały na mnie w domu na montaż ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- w gajosie widzę że niedostępne ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- w gajosie widzę że niedostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas88 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Panowie czyli kupuje lampki i wtyki 2 PIN i można montować bez rozcinania kabli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkris Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 A w takim stanie były u mnie styki do starych lampek http://img685.imageshack.us/img685/3598/sam31571280x768.jpghttp://img17.imageshack.us/img17/35/sam31581280x768.jpg WItam, a ja myslalem ze tylko u mnie tak styki "stopione" wygladaja Ja do swojego juz dawno wyryzalem ledy na tablice ale z BMW i rowniez swieca swietnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jak kogoś interesują lampki z A5 cabrio pasujące P&P do B6 to pisałem do tego sprzedawcy http://allegro.pl/ramiona-piora-wyci...362222270.html, tydzień oczekiwania 40zł sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi