Gość Keżor Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 fajna zimowa sesja ale nie widze nic nowego w autku a 300C fajowe :smile:
Gość rob Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 ale nie widze nic nowego w autku ... idzie wiosna, przyjdą zmiany
Szewczenko7 Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Fajne zdjecia ...nie podoba mi sie tylko ten chrom w zderzaku :twisted: a poza tym fajna
wester Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 a te szybki to ktora matoda przyciemniales? i ile Cie to kosztowalo?
Gość spedyt Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Prezentują się te szybki w ciemnym aucie :exclaim:
Gość rob Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 a te szybki to ktora matoda przyciemniales? i ile Cie to kosztowalo? folia, koszt robocizny + materiał 400 zł miało być 450 zł ale oklejenie tylnej szyby mu nie wyszło, więc był rabat :twisted:
Gość rob Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 w pierwszym poście kilka ciepłych zdjęć w letnich bucikach
Szewczenko7 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ładnie ładnie na tych 18'' sie prezentuje ta Twoja V6
pet3r Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 no, no super autko, taki shadow-line jednak wg mnie brakuje ladnych, ciemnych diod z tylu zamiast seryjnych lamp. a zaciski pomalowalbym na czarno i walnal maly, bialy napis quattro, ewentualnie cztery pierścienie (widzialem patent z napisem quattro na zaciskach w B6 - wyglada swietnie!)
Gość rob Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 wg mnie brakuje ladnych, ciemnych diod z tylu zamiast seryjnych lamp szukam czarnych, niekoniecznie LED
Goran Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No fela pierwsza klasa teraz jest kozak
Dexter Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 wyglada ładnie tylko wydaje mi sie że chyba za wysoko stoi szczególnie widać to na przodzie i przez to ta felga wydaje sie mniejsza
Gość rob Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 wyglada ładnie tylko wydaje mi sie że chyba za wysoko stoi szczególnie widać to na przodzie i przez to ta felga wydaje sie mniejsza jak na razie o zawiasie mogę tylko myśleć
marcin j Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Felgi masz piekne , autko w nich super wygląda, dobry wybór.
T-żółw Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 chyba za wysoko stoi szczególnie widać to na przodzie i przez to ta felga wydaje sie mniejsza odnosze dokladnie takie samo wrazenie..zrobisz rob zawias bedzie malinka
Smoczyca Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 zacytuję mojego tatę "każde czarne Audi jest z założenia śliczne" : )
Szuder Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 jak świiecą te lampki przednie??? właśnie zastanawiam sie nad zakupem takich do swojej a4. jak świecą w nocy?? jak sie prezentują na żywo///??? jakie jest wykonanie??? sa lepsze od sonarów??? nie parują w zimie??? jak swiecą ringi?? można zmienić kolor ringów??? duzo pytan... jesli to mozliwe to prosze o odpowiedzi pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi