Spidan Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Poszukuję zaufanego speca od Audi w Lublinie.
mariuszsal Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Sawa, na Paderewskiego. Drogo ale ja się jeszcze na nich nie zawiodłem.
majin Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Ja też polecam Sawę, wybrałem się do nich z podejrzeniem uszczelki pod głowicą z nastawieniem że wydam fortunę, a chłopaki znaleźli wyciek płynu chłodzącego i w ciągu 1 dnia naprawili auto.
sprat Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 ja też dosyć długo szukałem mechanika, który ogarnie coś więcej poza wymianą oleju i w końcu znalazłem. Polecam warsztat na Łazienkowskiej https://www.facebook.com/twojwarsztatlublin/?fref=ts co prawda niepozorny z zewnątrz ale chłopaki ogarniają VAG-i aż miło (inne marki zresztą też).
Kazim Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Panowie, a co powiecie o ProWorkshop zlokalizowany w Panieńszczyzna 44G? Mają sporo opinii na dobrymechanik.pl i wszystkie pozytywne.Korzystał ktoś z ich usług?
otis89 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ja kiedyś u Patryka robiłem mazde 6 i byłem mega zadowolony, chyba się nie popsuł od tamtego czasu, dzwoń dogadaj wszystko i sam ocenisz.
gecons Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 również Polecam Sawę - nie mają najtaniej ale fachowo i szybko
toman Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Osobiście mam zaufanie tylko do jednego mechanika w Strzyżewicach jakieś 20 km pod Lublinem, namiary mogę dać na PW Wszelkie VAGi zna jak własną kieszeń, swapuje i naprawia
Nusek1992 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Witam, posiadam super wydajny i niezawodny silnik 2.0 alt :) (oczywiście żart - desperacji) i szukam warsztatu na terenie Lublina lub w woj. Lubelskim, który by coś mógł poradzić na zmniejszenie poboru oleju, NIE PISZE O CAŁKOWITEJ LIKWIDACJI PROBLEMU POBORU OLEJU, ale zmniejszenie do wartości do pół litra na 1000 km. Warsztaty które odwiedziłem i niestety się zawiodłem: 1. Auto Remont Lipert, 2. PROWORKSHOP (na wieść o tym silniku mają ciarki), 3. EXIM AUTO. Przymierzam się do warsztatu "Auto Perfekt Sawa Lublin, Choiny 35B", może ktoś na temat tego warsztatu i tego silnika jest w stanie napisać. P.S. tematy ze swap'em na 1.8T czy modami z odmą już słyszałem, chodzi mi o konkretny warsztat, który zna temat tego silnika i odpowiednio go potraktuje.
michasssxDD Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 W dniu 30.10.2016 o 14:07, toman napisał: Osobiście mam zaufanie tylko do jednego mechanika w Strzyżewicach jakieś 20 km pod Lublinem, namiary mogę dać na PW Wszelkie VAGi zna jak własną kieszeń, swapuje i naprawia Wyślij te namiary na pw jak możesz
gordo Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Czy w którymś z powyższych serwisów ogarną rozrząd w 3.2 FSI?
KUMAREK Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 W dniu 26.08.2019 o 15:37, Nusek1992 napisał: Witam, posiadam super wydajny i niezawodny silnik 2.0 alt (oczywiście żart - desperacji) i szukam warsztatu na terenie Lublina lub w woj. Lubelskim, który by coś mógł poradzić na zmniejszenie poboru oleju, NIE PISZE O CAŁKOWITEJ LIKWIDACJI PROBLEMU POBORU OLEJU, ale zmniejszenie do wartości do pół litra na 1000 km. Warsztaty które odwiedziłem i niestety się zawiodłem: 1. Auto Remont Lipert, 2. PROWORKSHOP (na wieść o tym silniku mają ciarki), 3. EXIM AUTO. Przymierzam się do warsztatu "Auto Perfekt Sawa Lublin, Choiny 35B", może ktoś na temat tego warsztatu i tego silnika jest w stanie napisać. P.S. tematy ze swap'em na 1.8T czy modami z odmą już słyszałem, chodzi mi o konkretny warsztat, który zna temat tego silnika i odpowiednio go potraktuje. Lepiej byłoby jakbyś wrzucił namiary na ten warsztat w Strzyżewicach tutaj oficjalnie na forum. Każdy miałby bezpośredni szybki dostęp.
Nusek1992 Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 2 godziny temu, KUMAREK napisał: Lepiej byłoby jakbyś wrzucił namiary na ten warsztat w Strzyżewicach tutaj oficjalnie na forum. Każdy miałby bezpośredni szybki dostęp. kurcze trochę nie rozumiem o jaki warsztat koledze chodzi ? , ostatecznie zrobiłem remont w EXIM AUTO bo mieli więcej ZA niż PRZECIW... kosztowało mnie to ponad 4 tys, jest znacznie lepiej ale nie jest tak że olej stoi w miejscu... ciężko mi ale próbuje się oswoić ze stwierdzeniem, że ten typ tak ma... yyy rozpisałem się, a miałem podać namiar na warsztat w Strzyżewicach o którym pierwszy raz słyszę ?
KUMAREK Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 W dniu 30.09.2020 o 15:48, Nusek1992 napisał: kurcze trochę nie rozumiem o jaki warsztat koledze chodzi ? , ostatecznie zrobiłem remont w EXIM AUTO bo mieli więcej ZA niż PRZECIW... kosztowało mnie to ponad 4 tys, jest znacznie lepiej ale nie jest tak że olej stoi w miejscu... ciężko mi ale próbuje się oswoić ze stwierdzeniem, że ten typ tak ma... yyy rozpisałem się, a miałem podać namiar na warsztat w Strzyżewicach o którym pierwszy raz słyszę ? Tak zgadza się, palnąłem gafę, z tym warsztatem w Strzyżewicach i zamiast do innego forumowicza , a pospiechu poszło do ciebie. Ja na razie korzystam z warsztatu KAP-AUTO ul.Rapackiego 12 Lublin. Załoga w porządku, ceny w stosunku do innych b.dobre jak nie najlepsze na Lublin. Wymiana oleju , filtrów, tarcze i klocki. Wszystko przebiegło w porządku. Dalsze przygotowania są do wymiany rozrządu . Na razie to początki u nich i za dużo się nie wypowiem zobaczymy dalej, ale jak za 1-szym razem to jestem pod wrażeniem, ceny jak i podejście do wykonywanej pracy. Wymiana tarcz i klocków przód 100zł, wymiana oleju i filtra - 40zł Takie ceny usług spotkałem grubo poza miastem
KUMAREK Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 W dniu 30.10.2016 o 14:07, toman napisał: Osobiście mam zaufanie tylko do jednego mechanika w Strzyżewicach jakieś 20 km pod Lublinem, namiary mogę dać na PW Wszelkie VAGi zna jak własną kieszeń, swapuje i naprawia A czy nie lepiej byłoby jak by kolega wrzucił namiary na ten warsztat w Strzyżewicach tutaj oficjalnie na forum. Każdy miałby bezpośredni szybki dostęp.
franc321 Opublikowano 22 Lipca 2021 Opublikowano 22 Lipca 2021 Panowie, polecicie jakiś warsztat na Lubelszczyźnie co ogarnie całą geometrię i zbieżność? Temat błachy, ale dwa warsztaty w Chelmie poległy (problem z pochyleniem kąta kół przednich). Wymieniony zawias przód, tył, amorki sprawne, sprężyny też, a auto dalej "pływa" na drodze.
arturo77lbn Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam ,odświeżam temat.Potrzebuję warsztatu ktòry skupia się na szczegòłach.Ktoś, coś ma sprawdzonego.Silniczek 1.8T.Chodzi o rozrząd. Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez arturo77lbn
Zweryfikowany30 Opublikowano 18 Października 2023 Opublikowano 18 Października 2023 Witam, Poszukuję specjalisty od 1.9 TDI. Chodzi o układ chłodzenia i dokładną diagnozę. Może być z poza Lublina. Co sądzicie o „Auto Perfekt. Naprawa AUDI, VW, BMW, SKODA, SEAT. Części Audi, BMW”??
Rekomendowane odpowiedzi