michosz Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 hahahahaha nie no wiadomo , że dilerka , złodziejka itp. itd żart oczywiście )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 hahahahahanie no wiadomo , że dilerka , złodziejka itp. itd Pieprzysz, przeca on handluje ludźmi i ludzkimi organami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jak tu zara jakiś zielony wpadnie to będzie nie wesoło. A jak już wszystko się wydało to przyznam się w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Wila dom w górach hifi DVD sdi i wszystko było by piękne gdyby nie te raty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jaki masz przelot ze amory do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 najlepsza i najbardziej dochodowa praca - kręcenie talerzem w mikrofali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Widze , ze szymeniu rodzinka sie powiekszy Dbam o przyrost naturalny a tak poza tym to już ostatnie i finisz. Jak wszystko będzie OK to za 5 lat będę miał kilkuletnie dzieciaki w miarę odchowane i całe życie jeszcze przed sobą z tym samym zdaniem skończyłem sianie na drugiej sztuce - moja coś tam jeszcze pobrzękuje o trzecim, ale moje spojrzenie jej wystarczy do zmiany planów gratki Szymon! Jeśli można wiedzieć czym się zajmujesz? widzę, że do tej pory dostajesz te kosmiczne pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jaki masz przelot ze amory do wymiany? 33 000 ale to wada fabryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 szymek tanczy na showup.tv, ostatnio mu nawet rzucilem 5 zetonow zeby zamachal smiglem :banan: Wygrałeś internet:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michosz Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kurde... ale jeśli ktoś jest taki ciekawy to może przejrzałby cały wątek, poszukał to by się dowiedział, bo pisał już Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Widze , ze szymeniu rodzinka sie powiekszy Dbam o przyrost naturalny a tak poza tym to już ostatnie i finisz. Jak wszystko będzie OK to za 5 lat będę miał kilkuletnie dzieciaki w miarę odchowane i całe życie jeszcze przed sobą z tym samym zdaniem skończyłem sianie na drugiej sztuce - moja coś tam jeszcze pobrzękuje o trzecim, ale moje spojrzenie jej wystarczy do zmiany planów gratki Szymon! Jeśli można wiedzieć czym się zajmujesz? widzę, że do tej pory dostajesz te kosmiczne pytania... Karol, na biednego nie trafiło. Nie mam za bardzo o co się martwić a jak to mówią od przybytku głowa nie boli zresztą dla komuś muszę zostawić to co teraz buduję a teraz największym problemem jest dla mnie auto no i to żeby małe było zdrowe ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- szymek tanczy na showup.tv, ostatnio mu nawet rzucilem 5 zetonow zeby zamachal smiglem :banan: Wygrałeś internet:polew: Wiem, wiem Mateusz dużego mam zaganiacza ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Kurde... ale jeśli ktoś jest taki ciekawy to może przejrzałby cały wątek, poszukał to by się dowiedział, bo pisał już Szymon Dużo musi przekopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 NOoo, ogromny! aa tu wladi zarabia na przod od S4 :polew::polew: Sorry, juz sie uspokoje :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ciekawe skąd wiesz że Szymek ma ogromnego :what::thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ciekawe skąd wiesz że Szymek ma ogromnego :what::thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) No przecie pisał że mu machałem, za 5 funa (ale nie powiedziałem że doklejony był) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 żeby małe było zdrowe to jest najważniejsze - reszte o kant c**ja Wiem, wiem Mateusz dużego mam zaganiacza NOoo, ogromny! no fajnie się chłopaki bawicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 żeby małe było zdrowe to jest najważniejsze - reszte o kant c**ja Wiem, wiem Mateusz dużego mam zaganiacza NOoo, ogromny! no fajnie się chłopaki bawicie Poczekamy do BT to Ci wtedy przypomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Widze , ze szymeniu rodzinka sie powiekszy Dbam o przyrost naturalny a tak poza tym to już ostatnie i finisz. Jak wszystko będzie OK to za 5 lat będę miał kilkuletnie dzieciaki w miarę odchowane i całe życie jeszcze przed sobą z tym samym zdaniem skończyłem sianie na drugiej sztuce - moja coś tam jeszcze pobrzękuje o trzecim, ale moje spojrzenie jej wystarczy do zmiany planów gratki Szymon! Jeśli można wiedzieć czym się zajmujesz? widzę, że do tej pory dostajesz te kosmiczne pytania... Karol, na biednego nie trafiło. Nie mam za bardzo o co się martwić a jak to mówią od przybytku głowa nie boli zresztą dla komuś muszę zostawić to co teraz buduję a teraz największym problemem jest dla mnie auto no i to żeby małe było zdrowe ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- szymek tanczy na showup.tv, ostatnio mu nawet rzucilem 5 zetonow zeby zamachal smiglem :banan: Wygrałeś internet:polew: Wiem, wiem Mateusz dużego mam zaganiacza ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Kurde... ale jeśli ktoś jest taki ciekawy to może przejrzałby cały wątek, poszukał to by się dowiedział, bo pisał już Szymon Dużo musi przekopać Ja bym proponował miesięczne zestawienie z księgowości, musimy być na bierząco Ponadto zmień wiek na 44 będzie mniej wkur.. A Kuredu to nikt nie pyta, ja nie rozumiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Widze , ze szymeniu rodzinka sie powiekszy Dbam o przyrost naturalny a tak poza tym to już ostatnie i finisz. Jak wszystko będzie OK to za 5 lat będę miał kilkuletnie dzieciaki w miarę odchowane i całe życie jeszcze przed sobą z tym samym zdaniem skończyłem sianie na drugiej sztuce - moja coś tam jeszcze pobrzękuje o trzecim, ale moje spojrzenie jej wystarczy do zmiany planów gratki Szymon! Jeśli można wiedzieć czym się zajmujesz? widzę, że do tej pory dostajesz te kosmiczne pytania... Karol, na biednego nie trafiło. Nie mam za bardzo o co się martwić a jak to mówią od przybytku głowa nie boli zresztą dla komuś muszę zostawić to co teraz buduję a teraz największym problemem jest dla mnie auto no i to żeby małe było zdrowe ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- szymek tanczy na showup.tv, ostatnio mu nawet rzucilem 5 zetonow zeby zamachal smiglem :banan: Wygrałeś internet:polew: Wiem, wiem Mateusz dużego mam zaganiacza ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Kurde... ale jeśli ktoś jest taki ciekawy to może przejrzałby cały wątek, poszukał to by się dowiedział, bo pisał już Szymon Dużo musi przekopać Ja bym proponował miesięczne zestawienie z księgowości, musimy być na bierząco Ponadto zmień wiek na 44 będzie mniej wkur.. A Kuredu to nikt nie pyta, ja nie rozumiem.. Bo Bartek ma 3 z przodu to już poważniej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Poczekamy do BT to Ci wtedy przypomnę lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi