peter22 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 będę w środe w Piasecznie to zajadę zajrzeć co Ci tam pomodzili, przy okazji jadę zaplombować RSa bo przyjeżdża w środę. I teraz kuźwa czekać, aż przepisy zmienią... Czekaj, czekaj , bo się pogubiłem. Też będziesz miał RSa ? Nie czytam wszystkich postów i tematów , więc mogło mi coś umknąć. Z tego co pamiętam to kuredu i jego brat będą mieć RS6 Zawsze wymieniają auta razem
kuredu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Szymek odbiera marzec/kwiecień. Jesli przepisy nie wejda od marca to mam inny sposob by odebrac auta, salon je zarejestruje na siebie a ja dostane uzyczenia na miesiac czy dwa i dopiero wykupie jak wejda przepisy. Czekam do 1 marca i zobaczymy co to wyjdzie. Luty mino ze krotki to sie bedzie strasznie dluzyl, tym bardziej jak w srode zobacze swoje auto.
rafalekx Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 będę w środe w Piasecznie to zajadę zajrzeć co Ci tam pomodzili, przy okazji jadę zaplombować RSa bo przyjeżdża w środę. I teraz kuźwa czekać, aż przepisy zmienią... Pomóc Ci z tym plombowaniem?
alpin Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Szymek odbiera marzec/kwiecień. Jesli przepisy nie wejda od marca to mam inny sposob by odebrac auta, salon je zarejestruje na siebie a ja dostane uzyczenia na miesiac czy dwa i dopiero wykupie jak wejda przepisy. Czekam do 1 marca i zobaczymy co to wyjdzie. Luty mino ze krotki to sie bedzie strasznie dluzyl, tym bardziej jak w srode zobacze swoje auto. Ja bym się na twoim miejscu nie chwalił tym:wink: Bo właśnie wchodzą nowe zaostrzone przepisy, zacytuje pierwszy akapit. "Gdy podatnik dokona legalnej czynności w celu zmniejszenia podatku lub jego obniżenia, skarbówka sięgnie po klauzulę o unikaniu opodatkowania" Kara- zwrot zaoszczędzonego podatku +30%. Można się odwołać ale, raczej nie opłacalne bo...
kuredu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Panowie kto mi udowodni i na jakiej podstawie kiedy mialem zamiar kupic auto i kiedy faktycznie bylo to auto dostepne. Nie chce mi sie tego komentowac ale akurat nie widze w tym wypadku zadnego zagrozenia, a dlaczego to zostawie dla siebie by nie pisac na forum zgodnie z Wasza rada. ---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- Poza tym narazie nie sprzedalem starego wiec logiczne ze nie kupie wczesniej by sie US nie przyczepil ze mam za duzo aut w firmie.
Carlos* Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Wkrótce przedsiębiorcy stracą pełne odliczenie VAT od części do aut Rząd przyjął projekt 28 stycznia , a nowe przepisy mają obowiązywać po 14 dniach od daty publikacji w Dzienniku Ustaw. Także zapewne od marca zaczną obowiązywać nowe przepisy
szymeniu Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 i jak auto odpalone na nowych gratach W piątek będzie palone przynajmniej takie mam info ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- Wkrótce przedsiębiorcy stracą pełne odliczenie VAT od części do autRząd przyjął projekt 28 stycznia , a nowe przepisy mają obowiązywać po 14 dniach od daty publikacji w Dzienniku Ustaw. Także zapewne od marca zaczną obowiązywać nowe przepisy Damy radę, ja mam ciężarówki
Carlos* Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Szymon mi chodziło o to, kiedy ten przepis wejdzie w życie odnośnie 50% odliczenia Vat od auta osobowego. A resztę tematów to ja wiem wiem jak się ogarnia
mystic.pl Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Szymon mi chodziło o to, kiedy ten przepis wejdzie w życie odnośnie 50% odliczenia Vat od auta osobowego.A resztę tematów to ja wiem wiem jak się ogarnia Nowe przepisy mają obowiązywać po 14 dniach od daty publikacji w Dzienniku Ustaw: http://moto.pb.pl/3543308,12647,wkrotce-koniec-odliczania-vat-od-czesci-do-aut teraz wszystko zależy od tego kiedy opublikują w DzU
Yoghurt Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Szymon mi chodziło o to, kiedy ten przepis wejdzie w życie odnośnie 50% odliczenia Vat od auta osobowego.A resztę tematów to ja wiem wiem jak się ogarnia Nowe przepisy mają obowiązywać po 14 dniach od daty publikacji w Dzienniku Ustaw: http://moto.pb.pl/3543308,12647,wkrotce-koniec-odliczania-vat-od-czesci-do-aut teraz wszystko zależy od tego kiedy opublikują w DzU skoro juz robicie Szymonowi off topic... ustawa najpierw musi byc przeglosowana w sejmie, nastepnie trafi do senatu i jesli nie bedzie poprawek to tam rowniez musi zostac przeglosowana albo wroci do sejmu. jesli jednak i w sencia ja przeglosuja to zostanie skierowana do prezydenta na podpisanie. po podpisie prezydenta zostanie opublikowana w dzienniku ustaw i po 14 dnia zacznie obowiazywac. Dzisiaj jest 4 luty a ustawa jest w biurze legislacyjnym sejmu i czeka na nadanie numeru druku (nie byla jeszcze czytana). imho nie ma bata zeby sie wyrobili na 1 marca.
kuredu Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 nie przewiduje wątku o RS to zarzuce 3 fotki z dzisiejszego zapoznania z autem. jest w trybie serwisowym więc stoi wysoko, ale jest siła kuźwa spać nie będę mógł teraz jak wiem, że stoi i czeka
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 w takich warunkach przetrzymują taką bestię? dobrze radzę nowe auto zaraz zabezpieczyć ceramiką bo te nowe lakiery to od samego patrzenia się rysują, na fotce nie widać, to metallic?
carrera369 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Szkoda że ma czarne szyby. I chromowane relingi zamiast czarnych. I jeszcze ten brzydki napis quattro. Drugi RS - brata też jest czerwony ?
pieron82 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Szkoda że ma czarne szyby. I chromowane relingi zamiast czarnych. I jeszcze ten brzydki napis quattro Brzydki to Ty jestes z chromami pieknie wyglada, pasuje do luster, przedniego spoilera, tylnego dyfuzora i wydechow, szyby przyciemniane w avantach to wrecz obowiazek taki setup wybral i tyle, a fura Sorry za ot. ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Szymeniu bo wczesniej sie nie udzielalem ale tak zeby Tobie nie bylo przykro to tez masz fure, na ktora nie mozna przestac sie patrzec. Jak dla mnie ideal, a z ta moca to poplynales "wyzywam" Cie na pojedynek. Ja na bramkach w Balicach, a Ty starujesz z Wrocka i spotykamy sie w Tarnowie, ciekawe czy mnie dopadniesz
Hardjack Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 nie przewiduje wątku o RS to zarzuce 3 fotki z dzisiejszego zapoznania z autem.jest w trybie serwisowym więc stoi wysoko, ale jest siła kuźwa spać nie będę mógł teraz jak wiem, że stoi i czeka http://images64.fotosik.pl/625/abed7fdf60c9233amed.jpg http://images63.fotosik.pl/623/0afeb6a27b5ad9demed.jpg http://images63.fotosik.pl/623/dc88cecfd2e20b84med.jpg Co to za diabeł?
szymeniu Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Szkoda że ma czarne szyby. I chromowane relingi zamiast czarnych. I jeszcze ten brzydki napis quattro Brzydki to Ty jestes z chromami pieknie wyglada, pasuje do luster, przedniego spoilera, tylnego dyfuzora i wydechow, szyby przyciemniane w avantach to wrecz obowiazek taki setup wybral i tyle, a fura Sorry za ot. ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Szymeniu bo wczesniej sie nie udzielalem ale tak zeby Tobie nie bylo przykro to tez masz fure, na ktora nie mozna przestac sie patrzec. Jak dla mnie ideal, a z ta moca to poplynales "wyzywam" Cie na pojedynek. Ja na bramkach w Balicach, a Ty starujesz z Wrocka i spotykamy sie w Tarnowie, ciekawe czy mnie dopadniesz Spoko nie mam ciśnienie na ohy i ahy nad moją furą zresztą Kuredu mi "staty" podbija Bartku jest dobrze, nawet bardzo dobrze kolor idealny dla tego auta. Ja wiem że ciężko wytrzymać, łączę się z Tobą w bólu oczekiwania a im później odbierzesz tym lepiej będzie smakowało zresztą sam widzisz jaka pogoda szkoda jej
Rekomendowane odpowiedzi