szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 :grin: z pewnością , Ty się lepiej pucuj kiedy odbierasz , bo do wtorku jestem tylko w PL. Jak się nic nie zesra i będzie ok to poniedziałek najpóźniej wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ciekawe porównanie :decayed: https://www.facebook.com/photo.php?v=659519954086438&set=vb.188773417827763&type=2&theater Car audio w aucie nie potrzebne :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dawaj znać Szymon, w poniedziałek jestem w w-wie więc bym z chęcią zobaczył jak lata 7XXKM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Szymon, jedyne z czym mi się kojarzy Twoje auto po modach (oczywiście pozytywnie ): :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dawaj znać Szymon, w poniedziałek jestem w w-wie więc bym z chęcią zobaczył jak lata 7XXKM Zobaczymy czy dobije do tej siódemki magicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No i sie wkur... Nowe przepisy vat od 1 kwietnia Mam kilku kupcow na auta ale kazdy czeka na nowe zasady, wiec i sprzedaz i odbiór mi sie przesunie o miesiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 kuredu, szkoda, że to nie 3.0TDI bo będę szukał dwóch sztuk pod koniec lutego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 po co 3.0 q7 2011 kolega zalał na bp rozjebalo pompe zatrzymalo sie wszytsko na wtryskiwaczach 25 tys szkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Moj szwagier to samo w q7 tdi i to dwa razy, w sumie 3 silniki miał i tankowanie też BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 kolo myslał ze szybko jedzie i wszystkich smigał LiveLeak.com - Guy driving around S?o Paulo thinks he's fast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To jest różnica między 160 a 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dlatego nie lubię przekraczać 300 na dwu-pasmowej autostradzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 na filmie jest corvetta nie F 7xx bedzie jak nic i pewnei 9xx nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No i sie wkur...Nowe przepisy vat od 1 kwietnia Mam kilku kupcow na auta ale kazdy czeka na nowe zasady, wiec i sprzedaz i odbiór mi sie przesunie o miesiac. Chwila radości trwała u mnie tak krótko jak doszedłem do linijki o tym iż auto trzeba zgłosić do US (zaproszenie do kontroli) i prowadzić rejestr tras. U mnie gra nie warta świeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 po co 3.0 q7 2011 kolega zalał na bp rozjebalo pompe zatrzymalo sie wszytsko na wtryskiwaczach 25 tys szkód w naszych q7 2009 nic się nie dzieje tankowane tylko na orlenie, jeżdżą na vervie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jaka moc będzie po zakończeniu prac Adama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jaka moc będzie po zakończeniu prac Adama? A kto to wie ? nie mamy pojęcia może być 650 a może być 720 nie wiemy naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To już będzie sympatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzisiaj miało być strojenie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi