szymeniu Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jak dla mnie moc nieźle podniesiona. Porównajcie sobie ten wynik z tym co był na początku to jest świetnie.A auto brzmi genialnie <3 a tak z offtopu to Szymon pamiętasz może jak nazywa się ta piosenka ? Piosenka to Green Day Holiday dokładnie wersja live Co do modyfikacji wyników i prognoz itp. niestety nowa RS6 nie jest tym samym co starsza wersja, poza tym nowe sterowniki są nader skomplikowane i "inteligentne" wydłuża to bardzo pracę a czasem ją uniemożliwia, wiadomo że wszystko skonstruowali ludzie i ludzie to "złamią" ale pytanie w jakim czasie. Ogólnie nie ma co się "napalać" i trzeba przyjąć na klatę że nie będzie możliwe modyfikować w ten sposób co dawne S4 B5 -> RS B5, albo "dodawanie" 60%. Tak czy inaczej dowiemy się już niebawem co można przy S6 a co przy RS6 ale generalnie "nieoficjalnie" Stage III w RS6 C7 na razie maksymalnie 704PS i 950NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ABT szykuje 730 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ładnie ładnie upalałeś moje C6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ABT szykuje 730 KM Tak samo jak MTMowskie 730 -> 650 czy ABTowskie 700 -> 640 w poprzedniej generacji. Nie chcę się spierać asfalt wszystko zweryfikuje a na hamowni wystarczy wsadzić w dobre miejsce czujnik temperatury i kreski będą jak "malowane" ---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- ładnie ładnie upalałeś moje C6 Trzeba było sprawdzić ile jedzie ale spoko turbo wystudziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ładnie ładnie upalałeś moje C6 DPFa czyścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Fajnie było by zobaczyć taki filmik z polską S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Szymon, ja rozumiem, że trwa upalanie i nie pora na forumowe pierdoły ale zapodałbyś jakiś update bo popcorn już gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Szymon, ja rozumiem, że trwa upalanie i nie pora na forumowe pierdoły ale zapodałbyś jakiś update bo popcorn już gotowy przecież jeszcze nie upala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=659519954086438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Auto jeszcze nie odebrane, jak będzie pomierzone na rolkach i sprawdzone na RL to wkleję co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni. Wczesniej byl sam program czyli jakas blokada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Fajnie było by zobaczyć taki filmik z polską S6 no grubo, przy koncu filmiku juz chyba poszedl na buraczkowym swietle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Mocno zredukowana temperatura w dolocie, no i 579 PS bez strojenia, ale już wiem że nie mam co liczyć na więcej niż 630-650 PS nic się nie martw - jakoś to będzie Młody jesteś i jeszcze kiedyś sobie kupisz coś mocnego - ważne że da się sprawnie wyprzedzać Ps. Mimo mocy, której nie do końca się spodziewaliśmy oczywiście na zloty Śląskie zapraszamy - Ty wiesz Szymek że u nas auto nie jest najważnieszjsze i wpadaj tym co masz - kreskami się nie przejmuj - papierem się nie jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni. Wczesniej byl sam program czyli jakas blokada ? Miałem w lipcu wrzucony sam program i teraz żeby go zrobić znowu potrzebny jest "magiczne" pudełeczko ---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Mocno zredukowana temperatura w dolocie, no i 579 PS bez strojenia, ale już wiem że nie mam co liczyć na więcej niż 630-650 PS nic się nie martw - jakoś to będzie Młody jesteś i jeszcze kiedyś sobie kupisz coś mocnego - ważne że da się sprawnie wyprzedzać Ps. Mimo mocy, której nie do końca się spodziewaliśmy oczywiście na zloty Śląskie zapraszamy - Ty wiesz Szymek że u nas auto nie jest najważnieszjsze i wpadaj tym co masz - kreskami się nie przejmuj - papierem się nie jeździ. Ty to potrafisz człowieka pocieszyć Chciałem dojechać w piątek ale niestety Suzuki Swift 1,3 90PS nie dało rady się wyrobić z czasem do Krapkowic a co dopiero do Gliwic. Ale spoko zajadę jeszcze przed Bukowiną A co do mocy no cóż, będę musiał z tym żyć. Ale nie ma tego złego, dostałem propozycje kupna GTR'a z pakietem AMS alpha 12 1200PS i 1000Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jaki mniej wiecej calkowity koszt tego moda wyjdzie? Chociaz rzad wielkosci podaj jesli mozesz. Dzieki. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Szymeniu - olej RS'a i już go nie odbieraj, a wciągaj GTR'a W niedzielę mnie taki grafitowy niemiaszek "omijał", jak wracałem z Wrocka - miałem dziwne wrażenie cofania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 miałem dziwne wrażenie cofania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Szymon, szczerze? Możesz mieć nawet 1000KM Wklej pomiary z RL. To jest najbardziej ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jaki mniej wiecej calkowity koszt tego moda wyjdzie? Chociaz rzad wielkosci podaj jesli mozesz. Dzieki.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk podejrzewam, że dobre B6 albo B7 by się za to kupiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jakby 4.0 tt było za mało. Chętnie odkupie na swapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi