Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A takie głupie pytanie co na te 700 km i 880 nm mówi S-tronic ?

Jestem beta-testerem, ale na razie odpukać, idealnie

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skonczyly mi sie baterie w szklanej kuli wiec nie wiem co mam napisac . Nie robi uslizgow, ladnie przecina w gore i w dol , zniosła 30 moich lc i chyba tyle . Jak bedzie problem to sie ja wzmocni

Opublikowano

Zakladajac te same moce w s6 i rs6 jaka jest przewaga stronica nad tipem np na cwiare?

Opublikowano

tylko jaki sens ma porównywanie do czegokolwiek?

to był po prostu uliczny wyścig który ma jasne i proste zasady

równie dobrze można napisać że S6 na pewno dostanie wp***dol od Nissana Navara jak pojedzie w pola.

BTW polecam popcorn i poczytać jak się hejtuje u nas

https://www.facebook.com/GlebaNisko?hc_location=timeline

to dopiero początek :grin:

Opublikowano

Szymon, po wczorajszym powrocie przyjdzie pewnie album fotek z fotoradarów co? :decayed: na szczęście rozmazanych...:polew:

Opublikowano

Szymon wracajac z Wawy jechałes krajowa 8?

Opublikowano

A2 przez Berlin :decayed:

Opublikowano

Tiaaa

Opublikowano

Tiaaa

Parę metrów od mojej chaty - jakbym wiedział to by się spota zrobiło i bym S6 oblukał:facepalm:

Opublikowano

Widziałem na FB że ktoś tam Szymka cisnął że władował tyle kasy w to auto i spokojnie mógłby kupić za tą cenę takie lambo które objechał. Ludzka zazdrość nie zna granic... Ale twoja riposta podsumowała wszystko. :)

Opublikowano

Wszelkie komentarze że Szymek źle zrobił pakując kasę w to auto to ludzie których na to nie stać...jedni lubią palić pieniądze w ognisku inni trzymać na koncie ... po co się wpierda.ć tam gdzie nie ma się nic konkretnego do powiedzenia...

Opublikowano
Wszelkie komentarze że Szymek źle zrobił pakując kasę w to auto to ludzie których na to nie stać...jedni lubią palić pieniądze w ognisku inni trzymać na koncie ... po co się wpierda.ć tam gdzie nie ma się nic konkretnego do powiedzenia...

amen:decayed:

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ----------

tylko jaki sens ma porównywanie do czegokolwiek?

to był po prostu uliczny wyścig który ma jasne i proste zasady

równie dobrze można napisać że S6 na pewno dostanie wp***dol od Nissana Navara jak pojedzie w pola.

BTW polecam popcorn i poczytać jak się hejtuje u nas

https://www.facebook.com/GlebaNisko?hc_location=timeline

to dopiero początek :grin:

Tak na logikę to masz jednak rację :wink:

Z porównywaniem to trochę jak z wyścigami, nie wszyscy wiedzą, ale pierwszy wyścig przeprowadzono zaraz po tym jak ludzie zbudowali drugie auto:wink:

Jak uzyskasz jakieś parametry to zaraz się zastanawiasz jak wypadasz na tle innych, widzisz Galardo, próbujesz swoich sił i stąd kolejne porównania.

Ja po prostu jestem zwolennikiem stopera, i wyznaczonego odcinka drogi, byle nie prostego.

Opublikowano
Skonczyly mi sie baterie w szklanej kuli wiec nie wiem co mam napisac . Nie robi uslizgow, ladnie przecina w gore i w dol , zniosła 30 moich lc i chyba tyle . Jak bedzie problem to sie ja wzmocni

A na czym polega wzmocnienie takego S-tronica ?

Opublikowano

Na ulicy liczy sie tylko auto i nic wiecej. Przy automacie to juz nawet kierownik nie ma co robic.

Na winklach trzeba miec jeszcze jaja i mozg stawiam łychr ze seryjne S2000 by zrobilo wiatrak z esy.

Tylko takie porownania nie maja po prostu sensu ;-)

---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ----------

Powiedzialbym nawet ze Poziek renufka zrobilby lepszy czas :-D

Opublikowano

A na czym polega wzmocnienie takego S-tronica ?

Podobnie jak w GTRze modyfikuje sie sprzęgła. W takim wypadku tak jak Adam pisał to jeszcze można rozwijać. Możliwe że się o tym przekonamy tej wiosny :grin: żeby zbudować napięcie powiem tyle że Sportmile wie jak to zrobić

Opublikowano

Szymon wypadałoby zaktualizować podpis na dole :decayed:

Opublikowano

Ja nie wiem skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, "supercara" i tak go hejtują. co za kraj

Opublikowano
Ja nie wiem skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, opierdala "supercara" i tak go hejtują. co za kraj

nasza kraj taka piękna.

Opublikowano
Ja nie wiem k**wa skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, opierdala "supercara" i tak go hejtują. Ja pier**le co za kraj

nasza kraj taka piękna.

taki mamy klimat:lol1:

Opublikowano

Miej na to wyj^^ane i się nie przejmuj :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...