Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ciekaw jestem jak wtedy by komentowali, kiedy lambo dostałoby niemiłosierne baty z kreski :D

że lambo jechało z zepsutym silnikiem:decayed:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ciekaw jestem jak wtedy by komentowali, kiedy lambo dostałoby niemiłosierne baty z kreski :D

że lambo jechało z zepsutym silnikiem:decayed:

albo kierownik piz*a - dokładnie o tym gadałem z Szymonem dzisiaj :grin:

Opublikowano

No robi robotę dzis na żywo ekipa z bmw przybiegła podziwiać :decayed:

Opublikowano

k**wa ale się zaczyna młyn robić, jeszcze chwila i w TVN-nie będziemy, masakra ponad 40 tys wyświetleń w 2 doby :decayed:

Opublikowano

Może dostaniesz zaproszenie do dzień dobry tvn jak to czasami bywa że w internecie "jakiś tam" filmik robi furrorę. :D

Opublikowano

jakie masz sprezanie w silniku ponizej 10:1 czy jak u mnie 12.5:1 to mnie ciekawi jak bym do siebie zalozyl turbawe czy musze wymieniac tloki

masz 10:1 a wiec u mnie trzeba tez wymieniac tloki bo sprezanie za duze jak na turbine i ta strukture silnika

Opublikowano

Nie dziwie Ci się Szymek, że zaczynasz się zastanawiać nad sensem kupna RS6 mając takie auto jak teraz. Za bardzo sobie nie poprawisz a sporo kasy by poszło. Miałem ją okazję widzieć w zeszłym roku w Kamieniu Śląskim jak startowałeś na ćwiartkę, ale teraz to inna bajka :thumbup1: .

Opublikowano
k**wa ale się zaczyna młyn robić, jeszcze chwila i w TVN-nie będziemy, masakra ponad 40 tys wyświetleń w 2 doby :decayed:

a nie chciałbyś :whistling:

Opublikowano

mistrzowski komentarz

lambo się przydławiło w momencie przełączania na lpg

Szymek żona już przewieziona?

Opublikowano

49 tys odsłon na YouTubie :szok:

Opublikowano
49 tys odsłon na YouTubie :szok:
Poka linka:decayed::wink:
Opublikowano

Na pierwszej stronie jest

---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Jutuba :D

Opublikowano

Te lambo to prestizowy crouser a nie wyscigowka ha ha.

Opublikowano

kuzwa jaka moc :shock3: Szymek jakies sztuki walki, silka i po glowie dziadow z glupimi komentami bo sie nie dogadasz :grin:

Opublikowano

Na forum BMW jest właściciel tego lambo i twierdzi coś innego jeśli chodzi o film cytuję;

slychac na filmiku ze jedynke i dwojke krencem do 5 tys zamiast do 8,5 skont mialem wiedziec ze wariat w 700 konnym s6 bedzie chcial się ścigać?

Opublikowano

slychac na filmiku ze jedynke i dwojke krencem do 5 tys zamiast do 8,5 skont mialem wiedziec ze wariat w 700 konnym s6 bedzie chcial się ścigać?

Szymek chyba jednak będziesz musiał odwiedzić warszawe i stanąć na kresce

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Na forum BMW jest właściciel tego lambo i twierdzi coś innego jeśli chodzi o film cytuję;

Moze i tak było , ale i tak za duzo mu nie da jak będzie kręcił silnik do końca ...140KM różnicy tym nie nadrobi :grin:

Opublikowano

f*ck 57 tys.

Opublikowano

Jak dla mnie wymowa typowa dla posiadacza BMW więc może ktoś się podszywa :decayed:

ale to tylko utarte błędne przekonanie co do dresiarzy, może się mylę bo jednak znam sporo właścicieli BMW którzy z dresami nie mają nic wspólnego...

Opublikowano

Podrzuć link :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...