Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie nie pisałbym bzdur wyssanych z palca:

cytat z forum A6 Klubu Szymona:

Witam,

coby zaspokoić ciekawość kolegów:

pakiet OC+AC+NW assistance 11300zł

:hi:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany przecież pisał już że za pakiet wyszło 11300 zł

Opublikowano
Panowie nie pisałbym bzdur wyssanych z palca:

cytat z forum A6 Klubu Szymona:

Witam,

coby zaspokoić ciekawość kolegów:

pakiet OC+AC+NW assistance 11300zł

:hi:

jakie bzdury z palca, cena jak wiadomo też jest uzależniona od miasta rejestracji

przykładowo między Lublinem a Warszawa różnica może być spora(1tys).

ja zapłaciłem 10tys za swój pakiet do A6 więc idąc tym tokiem myślenia napisałem że wydaje mi się że ponad 12 tys bo i cena dużo wyższa w S6 i silnik 4.0

Opublikowano

w wawie bez zniżki najtańsza 20k zł :facepalm:

Opublikowano
w wawie bez zniżki najtańsza 20k zł :facepalm:

czyli są też plusy mieć adres meldunku w Strefie X:decayed:

Opublikowano

auto pewnie w leasingu,ubezpieczenie raczej wliczone w raty,a przy takich to wszystko jedno,czy 10 czy 11tysi:grin:

Opublikowano

No wlsnie jak uto kosztuje 400 k to chyby jest sie swiadomym ze ubezpieczenie nie bedxie kosztowac 500 zl ale znam i takich co maja nieubezpieczobe auta po 200 k :facepalm:

Opublikowano
usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6

Sorry faktycznie nie zauważyłem, a wszystko przez to, że czytałem w pośpiechu, ale to nie zmienia faktu, że wkurzają mnie takie działania jak to powyżej

Opublikowano
usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6, więc Panowie-proszę, nie róbcie bałaganu w wątku o aucie, które nie co dzień się spotyka na drogach...:whistling:

Pan moderator chyba "trochę" się zagalopował pisząc, że na co dzień spotyka się takie auta na drogach.. jak szymeniu sam napisał, że jego audiczka była PIERWSZĄ oficjalnie zamówioną w PL. Więc z całym szacunkiem, ale takich pierdół to aż szkoda czytać....

...a Ty Panie mądraliński naucz się czytać ze zrozumieniem (niestety większość polaków tego nie potrafi).

hint: domjenick napisał, że nie co dzień spotyka się takie auta na drogach.

Opublikowano
usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6, więc Panowie-proszę, nie róbcie bałaganu w wątku o aucie, które nie co dzień się spotyka na drogach...:whistling:

...a Ty Panie mądraliński naucz się czytać ze zrozumieniem (niestety większość polaków tego nie potrafi).

hint: domjenick napisał, że nie co dzień spotyka się takie auta na drogach.

Sorry już zmieniłem treść mojego posta powyżej

Opublikowano

i tak jesteś już na czarnej liście:wink:

Opublikowano

Za ubezpieczenie zapłaciłem 11,300zł AC+OC+NW w PZU. Ubezpieczenie jest typu GAP obejmuje okres 3 letni liczony do kwoty brutto. Cena to zawsze kwestia negocjacji

Opublikowano

"Cena to zawsze kwestia negocjacji" Cenę możesz sobie negocjować wyłącznie z handlowcem.

W większości firm taka osoba dostaje 20-25% tego co Ty płacisz (jeżeli jesteś jego znaleziskiem)

Jeżeli kontakt dostał od Callcenter nie ma więcej jak 10%

Każdy owy pracownik ma 2 progi cenowe. Wyższą kwotę i niższą (wyższa dla tych co nie pytają o zniżkę i niższa).

Zakładając, że podpisałeś umowę na kwotę 10K z człowiekiem w 4 oczy, on z Ciebie dostanie 1-2 tys :)

Ubezpieczając się samodzielnie mógłbyś ta kwotę obniżyć :)

A uwierz mi znam bardzo wielu przedstawicieli, sprzedawców polis i nawet sobie nie zdajesz sprawy jak mocno potrafią robić w konia gdy Tobie wydaje się, że dostajesz coś gratis

Opublikowano
"Cena to zawsze kwestia negocjacji" Cenę możesz sobie negocjować wyłącznie z handlowcem.

W większości firm taka osoba dostaje 20-25% tego co Ty płacisz (jeżeli jesteś jego znaleziskiem)

Każdy owy pracownik ma 2 progi cenowe. Wyższą kwotę i niższą (wyższa dla tych co nie pytają o zniżkę i niższa).

Zakładając, że podpisałeś umowę na kwotę 10K z człowiekiem w 4 oczy, on z Ciebie dostanie 1-2 tys :)

A uwierz mi znam bardzo wielu przedstawicieli, sprzedawców polis i nawet sobie nie zdajesz sprawy jak mocno potrafią robić w konia gdy Tobie wydaje się, że dostajesz coś gratis

...no i ?? :facepalm:

Opublikowano

...no i ?? :facepalm:

No co no i ...chłopak dobrze napisał bo tak jest.......

Opublikowano

Nie rozumiem Twojej konkluzji, czy ja coś napisałem o gratisie itp. Zrozum że mnie nie interesowało przy zakupie auta praktycznie nic bo miałem od tego zaufanych ludzi, którzy wiele spraw załatwiają za mnie, a marże które podałeś pominę milczeniem.

Opublikowano

Za dużo gadania o pieniądzach w temacie :thumbdown: .

Szymeniu trafił się już jakiś mocny na Ciebie?

Opublikowano

Ja o kasie nic nie zaczynałem, odpowiadam tylko na zaczepki

Oczywiście, do 200 znajomego RS6 MTM i M5 F10

Opublikowano

Fura miażdży, wszystko mi się w niej podoba. Mam nadzieje, że posłuży i będzie dawała frajdę z jazdy (a pewnie daje i to dużą), ale wyczytałem, że przymierzasz się powoli do RS6 :D. Czasami jestem we Wrocławiu, może gdzieś Cię ustrzelę na mieście :).

Nie pozostaje mi nic więcej jak życzyć jak najszybszego rozwiązania z chipem, bo jak wiadomo po jakimś czasie tych koniuf jest za mało :D.

Co do niektórych ludzi wypowiadających się tutaj to szkoda gadać, nie wiadomo czy obraca się człowiek wśród ludzi dorosłych czy dzieciaków z gimnazjum...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...