Tomasz Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Panowie nie pisałbym bzdur wyssanych z palca: cytat z forum A6 Klubu Szymona: Witam, coby zaspokoić ciekawość kolegów: pakiet OC+AC+NW assistance 11300zł
NYNA Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Pany przecież pisał już że za pakiet wyszło 11300 zł
kuredu Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Panowie nie pisałbym bzdur wyssanych z palca:cytat z forum A6 Klubu Szymona: Witam, coby zaspokoić ciekawość kolegów: pakiet OC+AC+NW assistance 11300zł jakie bzdury z palca, cena jak wiadomo też jest uzależniona od miasta rejestracji przykładowo między Lublinem a Warszawa różnica może być spora(1tys). ja zapłaciłem 10tys za swój pakiet do A6 więc idąc tym tokiem myślenia napisałem że wydaje mi się że ponad 12 tys bo i cena dużo wyższa w S6 i silnik 4.0
Buba Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 w wawie bez zniżki najtańsza 20k zł
Tomasz Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 w wawie bez zniżki najtańsza 20k zł czyli są też plusy mieć adres meldunku w Strefie X:decayed:
Tomeks Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 auto pewnie w leasingu,ubezpieczenie raczej wliczone w raty,a przy takich to wszystko jedno,czy 10 czy 11tysi:grin:
turdzi Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 No wlsnie jak uto kosztuje 400 k to chyby jest sie swiadomym ze ubezpieczenie nie bedxie kosztowac 500 zl ale znam i takich co maja nieubezpieczobe auta po 200 k
pawelp2208 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6 Sorry faktycznie nie zauważyłem, a wszystko przez to, że czytałem w pośpiechu, ale to nie zmienia faktu, że wkurzają mnie takie działania jak to powyżej
Flyer Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6, więc Panowie-proszę, nie róbcie bałaganu w wątku o aucie, które nie co dzień się spotyka na drogach... Pan moderator chyba "trochę" się zagalopował pisząc, że na co dzień spotyka się takie auta na drogach.. jak szymeniu sam napisał, że jego audiczka była PIERWSZĄ oficjalnie zamówioną w PL. Więc z całym szacunkiem, ale takich pierdół to aż szkoda czytać.... ...a Ty Panie mądraliński naucz się czytać ze zrozumieniem (niestety większość polaków tego nie potrafi). hint: domjenick napisał, że nie co dzień spotyka się takie auta na drogach.
pawelp2208 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6, więc Panowie-proszę, nie róbcie bałaganu w wątku o aucie, które nie co dzień się spotyka na drogach... ...a Ty Panie mądraliński naucz się czytać ze zrozumieniem (niestety większość polaków tego nie potrafi). hint: domjenick napisał, że nie co dzień spotyka się takie auta na drogach. Sorry już zmieniłem treść mojego posta powyżej
Buba Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 i tak jesteś już na czarnej liście:wink:
szymeniu Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Za ubezpieczenie zapłaciłem 11,300zł AC+OC+NW w PZU. Ubezpieczenie jest typu GAP obejmuje okres 3 letni liczony do kwoty brutto. Cena to zawsze kwestia negocjacji
misqkrk Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 "Cena to zawsze kwestia negocjacji" Cenę możesz sobie negocjować wyłącznie z handlowcem. W większości firm taka osoba dostaje 20-25% tego co Ty płacisz (jeżeli jesteś jego znaleziskiem) Jeżeli kontakt dostał od Callcenter nie ma więcej jak 10% Każdy owy pracownik ma 2 progi cenowe. Wyższą kwotę i niższą (wyższa dla tych co nie pytają o zniżkę i niższa). Zakładając, że podpisałeś umowę na kwotę 10K z człowiekiem w 4 oczy, on z Ciebie dostanie 1-2 tys Ubezpieczając się samodzielnie mógłbyś ta kwotę obniżyć A uwierz mi znam bardzo wielu przedstawicieli, sprzedawców polis i nawet sobie nie zdajesz sprawy jak mocno potrafią robić w konia gdy Tobie wydaje się, że dostajesz coś gratis
Majkel Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 "Cena to zawsze kwestia negocjacji" Cenę możesz sobie negocjować wyłącznie z handlowcem.W większości firm taka osoba dostaje 20-25% tego co Ty płacisz (jeżeli jesteś jego znaleziskiem) Jeżeli kontakt dostał od Callcenter nie ma więcej jak 10% Każdy owy pracownik ma 2 progi cenowe. Wyższą kwotę i niższą (wyższa dla tych co nie pytają o zniżkę i niższa). Zakładając, że podpisałeś umowę na kwotę 10K z człowiekiem w 4 oczy, on z Ciebie dostanie 1-2 tys Ubezpieczając się samodzielnie mógłbyś ta kwotę obniżyć A uwierz mi znam bardzo wielu przedstawicieli, sprzedawców polis i nawet sobie nie zdajesz sprawy jak mocno potrafią robić w konia gdy Tobie wydaje się, że dostajesz coś gratis ...no i ??
skrab Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 "Cena to zawsze kwestia negocjacji" Cenę możesz sobie negocjować wyłącznie z handlowcem.W większości firm taka osoba dostaje 20-25% tego co Ty płacisz (jeżeli jesteś jego znaleziskiem) Jeżeli kontakt dostał od Callcenter nie ma więcej jak 10% Każdy owy pracownik ma 2 progi cenowe. Wyższą kwotę i niższą (wyższa dla tych co nie pytają o zniżkę i niższa). Zakładając, że podpisałeś umowę na kwotę 10K z człowiekiem w 4 oczy, on z Ciebie dostanie 1-2 tys Ubezpieczając się samodzielnie mógłbyś ta kwotę obniżyć A uwierz mi znam bardzo wielu przedstawicieli, sprzedawców polis i nawet sobie nie zdajesz sprawy jak mocno potrafią robić w konia gdy Tobie wydaje się, że dostajesz coś gratis ...no i ?? No co no i ...chłopak dobrze napisał bo tak jest.......
szymeniu Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Nie rozumiem Twojej konkluzji, czy ja coś napisałem o gratisie itp. Zrozum że mnie nie interesowało przy zakupie auta praktycznie nic bo miałem od tego zaufanych ludzi, którzy wiele spraw załatwiają za mnie, a marże które podałeś pominę milczeniem.
MARCIN607 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Za dużo gadania o pieniądzach w temacie . Szymeniu trafił się już jakiś mocny na Ciebie?
szymeniu Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Ja o kasie nic nie zaczynałem, odpowiadam tylko na zaczepki Oczywiście, do 200 znajomego RS6 MTM i M5 F10
Chuck Norris Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Fura miażdży, wszystko mi się w niej podoba. Mam nadzieje, że posłuży i będzie dawała frajdę z jazdy (a pewnie daje i to dużą), ale wyczytałem, że przymierzasz się powoli do RS6 . Czasami jestem we Wrocławiu, może gdzieś Cię ustrzelę na mieście . Nie pozostaje mi nic więcej jak życzyć jak najszybszego rozwiązania z chipem, bo jak wiadomo po jakimś czasie tych koniuf jest za mało . Co do niektórych ludzi wypowiadających się tutaj to szkoda gadać, nie wiadomo czy obraca się człowiek wśród ludzi dorosłych czy dzieciaków z gimnazjum...
Rekomendowane odpowiedzi