wladi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nie no spoko wiem o co kaman:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 k**wa ja się boję drogi do Bukowiny, jak nic będzie po piździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Haha no może być ciekawie weź sobie lepiej CB jakieś spraw:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 k**wa ja się boję drogi do Bukowiny, jak nic będzie po piździe Szymek będzie dobrze, daj znać jak będziesz jechał zgadamy się gdzieś przed Bukowiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 tylko gdzie to przyczepić żeby nie zwiało mi drodze ? ---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- k**wa ja się boję drogi do Bukowiny, jak nic będzie po piździe Szymek będzie dobrze, daj znać jak będziesz jechał zgadamy się gdzieś przed Bukowiną No spoczko tylko o której będziecie jechać, bo ja pewnie na ostatnią chwilę, żona mi cholera będzie akurat rodzić. Masakra, jak tak dalej pójdzie a ona nie urodzi to będę musiał o suchym pysku siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jeszcze wszystko ustalimy co i jak. 2013 Audi RS 4 Avant :: 'Ultimate Paintball Duel' [HD] - YouTube Może taki turniej zrobimy w BT:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szymeniu- zainstaluj system AntyRadar + jammery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szymek nie wiem czy nadal to obowiązuje ale były takie kursy po których zbijali chyba 10pkt z konta:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szymek nie wiem czy nadal to obowiązuje ale były takie kursy po których zbijali chyba 10pkt z konta:whistling: Masz rację Andrzej, ale tylko 6 punktów i tylko raz na pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szymek nie wiem czy nadal to obowiązuje ale były takie kursy po których zbijali chyba 10pkt z konta:whistling: Masz rację Andrzej, ale tylko 6 punktów i tylko raz na pół roku Dobre i tyle:wink: Ja mam auto na starego zarejestrowane więc tylko przysłali raz bez fotki mandat i kazali zapłacić i jako kierowca był uznany właściciel a że on mało i wolno jeździ to pkt wziął na siebie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ja jeżdżę regularnie 600-1000km To chyba niet tym S6 bo już byś miał lekko ze 20 koła nalatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No dużo jeżdżę innymi autami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artak Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Oczywiście wyjechałem z tekstem że to nie ja i zdjęcie jest nie wyraźne, ale jak mi pokazali zdjęcie w dobrej rozdzielczości to nie było zmiłuj. Kasa mniej mnie boli niż perspektywa utraty kwitów Nie przyznawaj się twardo do końca i weź grzywnę administracyjną za nie wskazanie sprawcy. Najwyżej dostaniesz 700-800 zł i nie mogą doliczyć punktów. A kurs na zbicie punktów też koszuje kilka stówek i spada tylko 6 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Oczywiście wyjechałem z tekstem że to nie ja i zdjęcie jest nie wyraźne, ale jak mi pokazali zdjęcie w dobrej rozdzielczości to nie było zmiłuj. Kasa mniej mnie boli niż perspektywa utraty kwitów Nie przyznawaj się twardo do końca i weź grzywnę administracyjną za nie wskazanie sprawcy. Najwyżej dostaniesz 700-800 zł i nie mogą doliczyć punktów. A kurs na zbicie punktów też koszuje kilka stówek i spada tylko 6 pkt Próbowałem ale mój ryj widać jak na dłoni. Te zdjęcia u nich w kompie są naprawdę dobrej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To nastepnym razem się nie fatyguj do nich tylko wybierz opcje mandatu bez punktów za niewskazanie kierującego i odsyłaj pocztą. Dla nich najważniejsza jest kasa a nie znalezienie winnego. Za to mają premie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dokładnie ja ostatnio 3 sztuki dostałem i każde napisałem na kogoś innego plus jedno wyższy mandat ale bez punktów, co z tego że kierowcą był facet a podałem że kobieta prowadziła:grin: Zdjęć nawet nie widzałem i wali mnie to czy widać kierowcę czy nie, dla nich ważna jest tylko kasa a od kogo co i jak to już nie wnikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stifii Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Masakra z tymi fotoradarami.. Taka mała pamiątka z wakacji i to wszystko w ciagu kilku min : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 tylko gdzie to przyczepić żeby nie zwiało mi drodze ?---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- k**wa ja się boję drogi do Bukowiny, jak nic będzie po piździe Szymek będzie dobrze, daj znać jak będziesz jechał zgadamy się gdzieś przed Bukowiną No spoczko tylko o której będziecie jechać, bo ja pewnie na ostatnią chwilę, żona mi cholera będzie akurat rodzić. Masakra, jak tak dalej pójdzie a ona nie urodzi to będę musiał o suchym pysku siedzieć ja mam małą antenkę president florida i przy 270 km/h nie spada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 tylko gdzie to przyczepić żeby nie zwiało mi drodze ?---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- k**wa ja się boję drogi do Bukowiny, jak nic będzie po piździe Szymek będzie dobrze, daj znać jak będziesz jechał zgadamy się gdzieś przed Bukowiną No spoczko tylko o której będziecie jechać, bo ja pewnie na ostatnią chwilę, żona mi cholera będzie akurat rodzić. Masakra, jak tak dalej pójdzie a ona nie urodzi to będę musiał o suchym pysku siedzieć ja mam małą antenkę president florida i przy 270 km/h nie spada zamów sobie takie cudo 2012 New 100% original Conqueror X323 radar detector su for sale za***ista skuteczność i nie zwiewa nawet przy 300 km/h mam taki, jak bedziesz w BT to zapraszam na ogledziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz007 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Zwykłe białe Audi w wersji sedan...a na powage to chyba najbardziej pożądane auto na tym forum pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi