Wandej Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 "bry" witam wszystkich, widzę że kolegów poruszyła nasza wspólna niedola. Otóż powiem szczerze że na razie nie zgłębiłem tematu AR, ale ceny tych profi to około 5000-7000 zł. Chciałbym w sumie CB ale nie wiem co zrobić z anteną żeby nie przeszkadzała i nie poleciała w piz*u jak mocniej przycisnę Szymon kup sobię dobrą Cobrę albo Midlanda ręcznego:wink: Około kilometra Ci ściągnie pewnie bez anten:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Midlanda polecam, miałem w B7, działa nawet na baterie z małą antenką jakościowo bardzo OK, na Lemm 900 ściągałem z 30 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jędrzej jak ja do bukowiny potrzymam te opony to mi z nich wiele nie zostanie. Ja dużo nie jeżdżę ale bardzo agresywnie Ostatnie edycje w BT to niektórzy chodzili w podkoszulkach i zero śniegu, zobaczymy jak będzie za nie całe 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nowy sposób mycia perenje mercedes CLS 350 CDI - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nowy sposób mycia perenje mercedes CLS 350 CDI - YouTube Ja pierdo....co za zjeby:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 a takie ładne auto, może to nie jego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nowy sposób mycia perenje mercedes CLS 350 CDI - YouTube łłło kur............................. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 staaaare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ale ciekawe czy później odpalił po takiej kuracji ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- staaaare ale jare hehehe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 U mnie babka ostatnio na Car-Wash myła tak auto właśnie razem z silnikiem 2 lata temu była taka pogoda w BT w piątek było mega ciepło 3/4 było na letnich butach a w sobotę śniegu dosypało , ale w niedzielę od 12 się topił także nie było jeszcze aż tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jadę na letnich najwyżej będę się toczył 20 km/h chociaż uważam że będzie temperatura na plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jadę na letnich najwyżej będę się toczył 20 km/h chociaż uważam że będzie temperatura na plusie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jadę na letnich najwyżej będę się toczył 20 km/h chociaż uważam że będzie temperatura na plusie Też bym pojechał na letnich jak bym miał q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zimy juz nie bedzie smiało mozna na letnich lecieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Hahaha - na piątek miało być 14st., a wczoraj podawali, że opady śniegu i przymrozek:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Teraz jeszcze tak bo to początek marca dopiero ale za 3 tygodnie to jednak będą inne temperatury (oby:grin:) ---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ---------- Szymek dajesz lekką ściemkę szyb, może się wyrobisz przed zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No ja dzisiaj rano miałem -4 więc jeszcze chwilę trzeba odpuścić memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 jak ja rano jechałem do pracy (godzina 8) to było 0 stopni w Bydgoszczy, a teraz jakoś +7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 "bry" witam wszystkich, widzę że kolegów poruszyła nasza wspólna niedola. Otóż powiem szczerze że na razie nie zgłębiłem tematu AR, ale ceny tych profi to około 5000-7000 zł. Chciałbym w sumie CB ale nie wiem co zrobić z anteną żeby nie przeszkadzała i nie poleciała w piz*u jak mocniej przycisnę Ja kupiłem solidny magnes i 270km/h daje rade natomiast zdziwienie moje bylo duze jak antena nie chciała sie klapy trzymac. A z opcji na unikniecie mandatu to CB najtansza i najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 u mnie to sie nigdzie nie bedzie trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi