Buba Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Najgorsza rzecz jaka mogła się przydarzyć. Współczuję i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Szymek trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na razie mały radzi sobie bardzo dobrze, a my po prostu mamy nadzieję że będzie dobrze chociaż jest to bardzo ciężka choroba. Ale nie załamujemy się, pierwsza operacja najistotniejsza dlatego cierpliwie czekamy jest w rękach najlepszych lekarzy w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 f*ck...jak do życie potrafi doj*b...ć , trzymajcie sie i powodzenia, oby sie wszystko naprostowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja pier**le czemu takie rzeczy spotykają porządnych ludzi:facepalm: Szymek bądźmy dobrej myśli:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Szymek , ale z tego co piszą na necie po 3 etapach operacji praktycznie dziecko rozwija sie jak takie bez wady , wiec oby operacja sie udała i bedzie dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Masz rację Bartek, tylko teraz najważniejsze to żeby ten pierwszy etap przeżył, a co dalej to zobaczymy. Ja mam nadzieję że za rok w BT będziemy w komplecie dzięki Wam wszystkim za te kilka zdań wsparcia które sporo znaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No wlasnie ten pierwszy etap najgorszy , pozniej juz z gorki , ale spoko dacie rade , trzymajcie sie , ja trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No i takie podejście ma być cały czas Szymek:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na razie Franek nic sobie nie robi z diagnoz lekarzy i co chwila ich zaskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 faken nasz Marcelek miał zapalenie płuc i spać nie mogłem a tu takie rzeczy- Szymek nie może być inaczej niż dobrze- TRZYMAMY KCIUKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kurcze nie fajni mamy nadzieję ze wszystko dobrze się skończy. Trzymamy kciuki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja pierdziele co to sie dzieje ostatnio. Mam nadzieje ze mały pokaże na co go stać . Trzymajcie sie . Cały a4 klub jest z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 3mam kciuki, będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Trzymaj z daleka od siebie czarny scenariusz i nawet na moment nie przestawaj myśleć pozytywnie! Dużo siły dla Ciebie i całej Twojej rodziny! Słodki maluszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Na razie Franek nic sobie nie robi z diagnoz lekarzy i co chwila ich zaskakuje http://s23.postimg.org/h8ydd6cdz/20130416_164845.jpg ale czupryna:grin:,chłopak wygląda jakby miał ze 3 miesiące,a nie kilka dni:smiley: powodzenia:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Trzymaj z daleka od siebie czarny scenariusz i nawet na moment nie przestawaj myśleć pozytywnie!Dużo siły dla Ciebie i całej Twojej rodziny! Słodki maluszek +1 - pozytywne myślenie odpycha negatywne scenariusze. Będzie dobrze bo nie może być inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jesteśmy z Tobą szymek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi