Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CLS AMG za drogi i niestety przy dwójce dzieci mało praktyczny

Nie ma co..pracowity jesteś :decayed:

Fura ogólnie jest przechooy :kox::kox::kox::kox:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tata bogaty, tatko kupił

Opublikowano
Tata bogaty
Wiem że tu wszyscy żartują ale po co te komentarze nawet jak opier...bank kogo to:polew::polew:
Opublikowano

Ojciec ma Q3, ale nie fundował mi auta.

Opublikowano
Tata bogaty, tatko kupił

a nawet jeśli to co? tak, jak Włodek napisał.. kogo to obchodzi :whistling:

Opublikowano

Zaraz będą pytania, czym się zajmuje :polew:

Opublikowano

oszczędnie 12L , normalnie 13,5-14, z butem w podłodze 18

Opublikowano
Tata bogaty, tatko kupił

jedrekx na żartach się nie znasz ?

Opublikowano
CLS AMG za drogi i niestety przy dwójce dzieci mało praktyczny

Nie ma co..pracowity jesteś :decayed:

:grin: widzisz staruchu, opierd@lałeś się... :decayed: mnie się nie czepiaj ja wolałem poczekać i już ugadałem temat 18 latki (tej siostry od w/w teścia), teściu już mi cepa szykuje... :decayed: zmieniam branżę :facepalm:

Opublikowano
Tata bogaty, tatko kupił

jedrekx na żartach się nie znasz ?

mnie po prostu wkurza takie gadanie..

Opublikowano

Koledzy ale bez sporów niepotrzebnych, ja nic nie mam do ukrycia. Zapierdzielam 16h dziennie, na A6 forum pisałem co robię nawet dzisiaj byłem w "pracy" bo klient był akurat w PL i trzeba było do Poznania tyrać

Opublikowano
Panowie nie porównujcie potencjału RS6 C6 do S6 C7 bo póki co nie ma żadnych testów, wyników etc. Co prawda o C6 już coś tam wiemy ale C7 to exotyk pod tym względem. Nie patrz na ABT, MTM czy inne firmy bo to bajki wyssane z palca. Robią samochody za grube $$$$ a na ulicy wychodzą inne rzeczy. Nawet jak napiszą że zrobią ci z tego auta 650 czy 700 to raczej mało prawdopodobne. Przykład kilku rs6 robionych przez Adama czy gtr Stana pokazał że ich samochody i deklarowane moce to bajki i pic na wode. Na twoim miejscu poczekałbym aż w Polsce ktoś ogarnie soft do tego - myślę że najlepiej w tym temacie udać się do Adama. Nie wiem czy masz świadomość utraty gwarancji no chyba że ci na niej nie zależy. Bardzo jestem ciekawy różnic silnikowych w porównaniu do RS6 C6. Jeśli nie ma niewiadomo jakich różnic i budową podobne to myślę że po drobnych zabiegach w odpowiednich rękach jest więcej do ugrania:wink: Z tego co Adam pisał to bez ruszania dołu jest potencjał 1k lekką reką. Ale to tylko dywagacje. Kwestia na ile to bliźniacze jednostki.

To chyba całkiem nowa jednostka a w C6 siedział uturbiony silnik z Gallardo z FSI:wink:

Opublikowano
Koledzy ale bez sporów niepotrzebnych, ja nic nie mam do ukrycia. Zapierdzielam 16h dziennie, na A6 forum pisałem co robię nawet dzisiaj byłem w "pracy" bo klient był akurat w PL i trzeba było do Poznania tyrać

pamietaj aby dzien swiety swiecic :decayed:

Opublikowano

I nikomu nic do tego. Nie tłumacz się bo nie musisz. Nie jednego tu już o sufit jebnę.ło z zazdrości, ale to akurat norma w tym narodzie.

Bezawaryjnej jazdy i czerpania jak największej przyjemności z jazdy :hi:

Opublikowano

zazdroszczę Ci znajdowania czasu na "odpoczywanie" na forum :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...