niestandardowy Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 te marketowe parkingi wlasnie tak maja, by pomiescic jak najwiecej aut. a co za tym idzie... oprazka totalna by wsiasc do auta. troche sie nie dziwie tym co na srodu stawaja a co do otarcia zderzaka.... w co wjechales, bo tez mam porysany ale troszke mniej
hiszpan123 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak widzi sie w lusterku ogladajacych sie za autem i urywajacych sobie glowy ludzi to odechciewa sie sprzedawac auta .Jest mega jaki kod lakieru?
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Manewrowa wtopa http://fotoo.pl//out.php?i=539638_img-0713.jpg Teraz wiem, że parktronic to przydatna rzecz Parktroniki maja miętkie fajki:grin: Nie znasz się za***ista dupeczka:slina:
wojthass Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 A co tam, nie myślisz o sprzedaży? A chcesz kupić czy jak?
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 A co tam, nie myślisz o sprzedaży? powiem Ci Armi, że na żywo auto Wojtka robi mega robotę
Armi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 A co tam, nie myślisz o sprzedaży? A chcesz kupić czy jak? Szukam B6 na wypasie, sedana 1.9 z Q (najlepiej). Znalazłem takiego jak Twój ale avanta:facepalm: Gdybyś wystawił to pewnie bym dzwonił i jechał oglądać. Wkrótce będzie wiadomo czy avant będzie mój. Gdybym go nie kupił - odezwę się
wojthass Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Odezwij sie, tylko musisz wiedziec ze ten wypas kosztowal i za pol ceny nie pojdzie, wole zostawic jako drugie auto Ale.... Jak bys sie zobowiazal do dorzucenia mu Q to masz znizke:naughty: A tak ogolnie to cos bym wyrezał bo dlugo sie nic nie zmienilo:decayed:
Armi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Nie jestem marzycielem tylko realistą, szukam B6 w cenie w jakiej niektórzy szukają B7
niestandardowy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Wojatasa b6 nie trzeba ogladac, mozna smialo robic przelew tylko nie wiem czy tylny zerzak juz pomalowal....
Bart-S Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 A co tam, nie myślisz o sprzedaży? A chcesz kupić czy jak? Szukam B6 na wypasie, sedana 1.9 z Q (najlepiej). Znalazłem takiego jak Twój ale avanta:facepalm: Gdybyś wystawił to pewnie bym dzwonił i jechał oglądać. Wkrótce będzie wiadomo czy avant będzie mój. Gdybym go nie kupił - odezwę się Sprzedałbym Ci moją ale pewnie nie chcesz automata
wladi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Bartek a co znowu furmanka jest do opchniecia?? memory five-wladi i wszystko jasne:)
Bart-S Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Bartek a co znowu furmanka jest do opchniecia??memory five-wladi i wszystko jasne:) Tak - po powrocie ze Szwecji mam trochę prac do zrobienia ale jak skończę to biorę się za auto i szykuję ją o sprzedaży (sorki za OT Wojtku ).
wojthass Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Wojatasa b6 nie trzeba ogladac, mozna smialo robic przelew tylko nie wiem czy tylny zerzak juz pomalowal.... No nie pomalowałem jeszcze Bartek a co znowu furmanka jest do opchniecia??memory five-wladi i wszystko jasne:) Tak - po powrocie ze Szwecji mam trochę prac do zrobienia ale jak skończę to biorę się za auto i szykuję ją o sprzedaży (sorki za OT Wojtku ). Luzik, mi to nie przeszkadza
Szymanek31 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 piękna a4 w sedanie mega mi sie podoba to co zrobiles i efekt jak wyglada teraz;)) mieszkamy nie daleko siebie, a to dobrze bo widze ze doswiadczenie masz juz niezle;)))
wojthass Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzieki, dam znac jak bedzie spot w Lesznie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi