Rafal1988Lodz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 ok vzrobie kolacje sobie i o 21 wjazd na pelnej kur..
Chuck Norris Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja trochę później wbije. Mefju dobrze, że piszesz o takich rzeczach, proponuję, żeby grali Ci co wpłacili kasę na ten serwer i nie chodzi tutaj o śmieszne 2 złote tylko właśnie o takie sytuacje. Ci co się zrzucili rzeczywiście chcą grać, a nie obrażać innych i snuć niepoparte niczym fakty, to jest tylko gra i liczy się fun . A już myślałem, że to będzie jedyny serwer bez kłótni, obrażania, zbędnych komentarzy, jednak na forum też siedzą intelektualne niedorozwoje . Żeby nie było to nie ja ten Marcineq, mam dobrze poparte alibi
Duds Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Hasło zmienione, musti porozsyła PW.
WhyMe? Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Twój nick to cvt? vCtv to jest właśnie ten cziter o którym tyle opowiadałem :decayed:
Chuck Norris Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Twój nick to cvt? vCtv to jest właśnie ten cziter o którym tyle opowiadałem :decayed: Nie może być . To wszystko to kłamstwa, pomówienia i mistyfikacja . Mefju STO LAT! :drunk:
WhyMe? Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Dziękuję Marcinku Ale to nie znaczy że nie zapomnę to twoich kodach
Rafal1988Lodz Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Gramy dzisiaj troche dluzej ? oczywiscie standard po 20 ?
grafi Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 [h=1]WhyMe? [/h] ja mam jeszcze dziś na noc wiec do soboty
musti Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 WhyMe? Wasze zdrowie Wkroczyłeś w poważny wiek !oo Lat
WhyMe? Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 WhyMe? Wasze zdrowie Wkroczyłeś w poważny wiek !oo Lat No czas leci. Sam nie mogę w to uwierzyć
Chuck Norris Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja jeszcze nie wkroczyłem, ale jeszcze parę miesięcy . Whyme stary już jesteś, dalej będziesz grał w gierki typu cs? :decayed: Ja mogę zagrać dzisiaj, a na razie idę polerować wydech z nudów
WhyMe? Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Do końca będę napierdzielał Ja dzisiaj odpadam bo procentuję ze znajomymi
aro06 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam jestem tutaj nowy na forum i tak akurat się składa że gram czasami w cs. Z tego co widzę serwer jest puki co pusty. W jakich godzinach zazwyczaj grywacie?
Duds Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam jestem tutaj nowy na forum i tak akurat się składa że gram czasami w cs.Z tego co widzę serwer jest puki co pusty. W jakich godzinach zazwyczaj grywacie? serwer jest tylko dla tych, którzy płacili ze względu na ostatni incydent.
Chuck Norris Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja wbije gdzieś o 22:30 jak będziecie jeszcze grali . ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Kto ma nick Bede gral w gre? Kolega śpi na respie
mech15 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam jestem tutaj nowy na forum i tak akurat się składa że gram czasami w cs.Z tego co widzę serwer jest puki co pusty. W jakich godzinach zazwyczaj grywacie? serwer jest tylko dla tych, którzy płacili ze względu na ostatni incydent. jaki incydent?
Rekomendowane odpowiedzi