Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, muunv napisał:

Bedzie lux. Na przod nawet 15mm. 

Ok przekonałeś mnie :decayed:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polecicie jakieś siłowniki do klapy bagażnika? Dzisiejszy wiatr wyrwał mi jeden, a drugi ledwo się trzyma ? Chciałbym żeby siła była jak ori.

Opublikowano

Witam

Panowie potrzebuje tych czesci nowych,czy ktos z was jest wstanie to ogarnac ???

Numery 8E0807285AT3FZ 8E0807083A

Pozdrawiam

Opublikowano

Wal do aso. Obie części jakoś w okolicy 420zl bez zniżek.

Opublikowano

Panowie, jakie klucze kupić do wyjęcia rnse? 
O tych z allegro pisali na forum, że nie banglają w 100% i trzeba wyciągać schowek.
Pisali również, że w aso są po 40zł za kpl. W aso powiedzieli, że nie posiadają takich na sprzedasz, a kiedyś były za 400zł (wtf?) :kox: 

Opublikowano

8e0051530 42 zł w benepolu

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, jolley napisał:

O tych z allegro pisali na forum, że nie banglają w 100% i trzeba wyciągać schowek.
Pisali również, że w aso są po 40zł za kpl. W aso powiedzieli, że nie posiadają takich na sprzedasz, a kiedyś były za 400zł (wtf?) :kox: 

W aso sami nie wiedzą co sprzedają, tylko części po nr VIN potrafią dobrać :grin:

Opublikowano
W dniu 10.03.2019 o 11:19, Mizur138 napisał:

Witam

Panowie potrzebuje tych czesci nowych,czy ktos z was jest wstanie to ogarnac ???

Numery 8E0807285AT3FZ 8E0807083A

Pozdrawiam

ramka już tylko:

https://www.ecstuning.com/b-genuine-european-volkswagen-audi-parts/european-license-plate-holder-black/8e0807285at3fz/

w pl wycofane w tamtym roku

3 godziny temu, jolley napisał:

klucze kosztują 40-50 zł tylko w pl ich nie ma...beka straszna

zamówiłem dla klienta ostatnio i czekamy chyba z 2tydz?

Godzinę temu, H4mm3R napisał:

W aso sami nie wiedzą co sprzedają, tylko części po nr VIN potrafią dobrać :grin:

to też racja?

Opublikowano
4 minuty temu, _małyTM_ napisał:

klucze kosztują 40-50 zł tylko w pl ich nie ma...beka straszna

zamówiłem dla klienta ostatnio i czekamy chyba z 2tydz?

Trzeba było zamówić tutaj.

screen z przed chwili. W jednym oddziale leży komplet

Untitled.jpg

ewentualnie jest wersja gdzie są te same klucze ale tylko 2 szt. 4D0051530 i jest jedna dostępna na zamówienie.

Opublikowano
5 godzin temu, jolley napisał:

Ja mam takie i rsn wychodzi bez problemu 

Opublikowano

@Adran_ mówisz że radyjko wychodzi bez problemu i zbędnego "darcia" na siłę?

Opublikowano

Wchodzą bez problemu. Muszą tak kliknąć i później ciagniesz najpierw za te gorne później dolne az wyjdzie. Trochę się gną ale zawsze radio wychodziło .

Opublikowano

Klucze kluczami, ale jak blaszki mocujące radio będą zgwałcone przez poprzednie próby wyjecia "czymkolwiek", to nawet ori klucze nie pomogą... A co do doboru części. Po vinie w ASO, to nawet to nie zawsze im się udaje :grin:

Opublikowano

Nie wiem czy mogę zabierać tutaj glos, bo nie przynależę do grupy, ale moim zdaniem bardziej chodzi ASO o naciągnięcie na koszty nieświadomych klientów.

Myślę że ja jestem najlepszym przykładem.

Citroen C5 hydroactiv - pęknięty przewód powrotny od zawieszenia... 

Pani w ASO twierdzi że nie ma możliwości kupienia pojedynczych przewodów. Występują tylko w "kompletach na stronę" - cena około 900 brutto.

Dzwonię do znajomego i mówię o co chodzi. Sprawdza i wszystko dostępne na sztuki. Był bardzo zdziwiony że ASO powiedziało mi że takich przewodów nie ma, bo widział że są... Około 110-140zl. Zamówiłem u niego za około 75zl... Ale oczywiście opaska do tego tylko w ASO, więc dzwonię i pytam. Pan nie wie czy będzie, bo nie może tego znaleźć. W takim razie podaje Panu numer części i? Zamiast podać cenę i na kiedy to Pan drążył temat skąd mam numer tej części. Koniec końców Pan zamówił mi ją za 24zl brutto.

Po tych doswiadcz nie szukam już części w ASO, bo wygląda to jak wygląda.

Opublikowano
9 minut temu, RysiekKSC napisał:

Nie wiem czy mogę zabierać tutaj glos, bo nie przynależę do grupy, ale moim zdaniem bardziej chodzi ASO o naciągnięcie na koszty nieświadomych klientów.

Myślę że ja jestem najlepszym przykładem.

Citroen C5 hydroactiv - pęknięty przewód powrotny od zawieszenia... 

Pani w ASO twierdzi że nie ma możliwości kupienia pojedynczych przewodów. Występują tylko w "kompletach na stronę" - cena około 900 brutto.

Dzwonię do znajomego i mówię o co chodzi. Sprawdza i wszystko dostępne na sztuki. Był bardzo zdziwiony że ASO powiedziało mi że takich przewodów nie ma, bo widział że są... Około 110-140zl. Zamówiłem u niego za około 75zl... Ale oczywiście opaska do tego tylko w ASO, więc dzwonię i pytam. Pan nie wie czy będzie, bo nie może tego znaleźć. W takim razie podaje Panu numer części i? Zamiast podać cenę i na kiedy to Pan drążył temat skąd mam numer tej części. Koniec końców Pan zamówił mi ją za 24zl brutto.

Po tych doswiadcz nie szukam już części w ASO, bo wygląda to jak wygląda.

Norma. Wczoraj byłem po bagnet dla brata do B8 i gościu powiedział, że nie ma i zamówił dopiero jak podałem mu numer co koledzy tutaj dali na forum. Iść do aso, to tylko jak ma się numer części :D

Opublikowano

Ja z ASO wyleczyłem się jak miałem Insignie. Najpierw zdupcyli mi wymianę uszczelki ze miałem problemy z ciśnieniem oleju a jak nie potrafili tego naprawić to stwierdzili ze „ten typ tak ma” Na koniec jeszcze mi wmawiali ze to przez to ze wolałem olej LM zamiast GM... A do ASO Audi tez jeżdżę tylko z numerem jak sam w ETCE znajdę :)

Opublikowano

W sierpniu potrzebowałem kilka części z ASO Audi w Rzeszowie, akurat tak się zdarzyło że byłem osobiście. Oczywiście w tel miałem zapisane wszytskie nr z ilością sztuk. Dużo było drobnicy i parę grubszych rzeczy. Od pracownika usłyszałem wykona mi wycenę ale za każdy nr części na wycenie muszę zapłacić 2zł. Grzecznie podziękowałem a wszystkie części zamówiłem przez e-mail w ASO Wrocław. Żadnych problemów nie robili, naliczyli rabat i po sprawie.

Edytowane przez querries

Opublikowano
12 minut temu, querries napisał:

Od pracownika usłyszałem wykona mi wycenę ale za każdy nr części na wycenie muszę zapłacić 2zł

Żałosne z ich strony ....

Opublikowano

LoL żeby płacić za sprawdzenie ceny? Tez robię czasem zakupy w Rzeszowie w AutoRud ale nigdy za sprawdzenie ceny nie wołali kasy...