Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, H4mm3R napisał:

Z ciekawości ile sobie cenią za parę dystansów na oś, np 15mm z śrubami?

Ja brałem u nich 20mm ze zmiennym rozstawem komplet 4szt ze śrubami to wyszło 520zł

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
9 godzin temu, niwet napisał:

Ma ktoś numer obrysówek do zderzaka sline?

8E0945071B/8E0945072B

Opublikowano

Panowie jaki interfejs diagnostyczny polecacie do B7? Myślałem o tym: VAG COMMANDER 3.6 VW AUDI 88-2014r K+CAN LICZNIK

Opublikowano
12 minut temu, KW25 napisał:

Panowie jaki interfejs diagnostyczny polecacie do B7? Myślałem o tym: VAG COMMANDER 3.6 VW AUDI 88-2014r K+CAN LICZNIK

Pisz do @H4mm3R

Tomek ma na sprzedaż :decayed:

Ja mam od niego i jestem zadowolony. Wersja pl:naughty:

Edytowane przez Adam87

Opublikowano

Panoćki, przydał się Wam kiedyś dowód zakupu opon? Mieliście jakieś przygody?

Znalazłem ogłoszenie jakiejś babeczki, która sprzedaje nowe, nieużywane np. Goodyear Asymmetric 5 25% taniej, tyle że nie ma na to kwitów, bo twierdzi że dostaje je w rozliczeniu. Kusząca propozycja, ale obawiam się ewentualnych problemów z oponami np. bicie a wtedy d*pa bo fakturki nie ma :D

co sądzicie?

Opublikowano
  • Autor

Kupuj jak cena git, a nie kombinuj skoro gumy są nowe.

Opublikowano
W dniu 6.04.2019 o 16:19, H4mm3R napisał:

Czyli całkiem ok, a wagowo lekkie?

Ja ostatnio brałem te:

https://allegro.pl/oferta/vag-dystanse-sruby-15mm-5x112-5x100-57-1-vw-audi-6090405220?fromVariant=6090405254

Jakościowo bdb i bardzo lekkie. 

RR Customs robi jeszcze takie. 

https://shop.rrcustoms.pl/pl/p/AUDI-RS3-RS4-RS6-5x112-57.1-15MM-PERFORMANCE-/2615

Edytowane przez karol1981

Opublikowano

Panowie kupił ktoś i założył Goodyear'y F1 Asymmetric 5? Kupiłem rozmiar 225/40/18 i mam wrażenie że ścianki są jak skała ?

Macałem równocześnie Goodyear'y Efficient grip i ściankę mają miękką. Czyżby mogę pomarzyć o komforcie na Asymmetric 5? ?

Opublikowano

Jak sprawdzić z jakiego to samochodu ? ?

IMG_20190414_103346.jpg

Opublikowano

Potrzebuje pomocy mianowicie chce kupić tylne boczki z roletami z materiałem speed kolor soul. O ile soul wiem ze ma oznaczenie NK to czy speed jest jakoś oznaczony? Ktoś zna cały kod boczków z roletami soul speed?

Edytowane przez Damianq

Opublikowano

ogłoszenie parafialne?

poszukuje ktoś grili do: a4 s-line, s4?

jeśli wszystko dobrze pójdzie nówki sztuki powinny dotrzeć po majówce

Opublikowano

Panowie czy ktos moze mi powiedziec czy podejdzie zamontowac taka scianke do B7 z silnikiem 1.8T,niestety przedmiot jest pod 2.0Tfsi. 

Rozni sie duzo przestrzen ta miedzy 1.8T a 2.0Tfsi ???

https://www.ecstuning.com/b-ecs-parts/luft-technik-intake-system/013859ecs01~a/

Opublikowano

Wie ktoś czy @kkam robi jeszcze moduły do składania lusterek. Za nic nie mogę się z nim skontaktować :(

Opublikowano

Poszło pw:hi:

Opublikowano

Kończy żywot mój środkowy wydech w 1.8T Quattro. Ktoś poleci co tam wstawić? Przewaliłem allegro i nic tam nie znalazłem poza używkami...

Opublikowano
9 godzin temu, Damianq napisał:

Kończy żywot mój środkowy wydech w 1.8T Quattro. Ktoś poleci co tam wstawić? Przewaliłem allegro i nic tam nie znalazłem poza używkami...

Wszystko zależy ile masz funduszy. Można coś przelotowego np. magnaflow, a można też coś z tańszego np. rm motors.

Tutaj masz filmik na 3 tłumikach magna i fajnie to gada. Sam myślę taki zrobić, ale na razie są to plany dalekie. Wydech dobrze się trzyma i nie ma co na razie tego tykać.

Opublikowano

Generalnie na ta chwile chciałbym zrobić to w miarę tanim kosztem bo kiedyś docelowo chciałbym zrobić cały tłumik z DP ale na ta chwile to tak jak u Ciebie odległe plany. Kupować używkę to chyba bez sensu. A zamienników nowych nie widzę żadnych. Za cenę ori środkowego pewnie bym cały przelot zrobił znowu.

Opublikowano
Godzinę temu, Damianq napisał:

Generalnie na ta chwile chciałbym zrobić to w miarę tanim kosztem bo kiedyś docelowo chciałbym zrobić cały tłumik z DP ale na ta chwile to tak jak u Ciebie odległe plany. Kupować używkę to chyba bez sensu. A zamienników nowych nie widzę żadnych. Za cenę ori środkowego pewnie bym cały przelot zrobił znowu.

https://allegro.pl/listing?string=rm motors środkowy&order=p&bmatch=eyesa-v4-var-n-cl-dict-351-sort-sauron-mot-1-4-0424

Kwestia rozmiaru tylko i wspawać takie 2 można. Kupić używkę, to też nie wiesz w jakim stanie jest jak sam nie zobaczysz.