Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnąłem inaczej. Zamieniłem całą tapicerkę z drugim fotelem, tyle ze w drugim fotelu nie mam wiazki pod wtyczkę maty. W tą wtyczkę wpięty jest czujnik zapiętego pasa. Fotele z angola dla jasnosci ;-)

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam może ktoś potwierdzić, że wkłady lusterek zewnętrznych fotochrom z a6 c6 przed lift i a3 8p pasują do b6/7?

Lub może ktoś ma lewy wkład? 

Pozdrawiam 

Opublikowano

A6C6 zwykły wkład pasuje na 100% więc fotochrom raczej też. :eusathink:

Ja mam inną zagajkę - jeśli dokładał ktoś u siebie fotele w pełnej elektryce ale Angole do fury z instalacją EU to prosiłbym o pw. :hi:

Opublikowano
W dniu 30.07.2020 o 10:37, afroo. napisał:

A6C6 zwykły wkład pasuje na 100% więc fotochrom raczej też. :eusathink:

Ja mam inną zagajkę - jeśli dokładał ktoś u siebie fotele w pełnej elektryce ale Angole do fury z instalacją EU to prosiłbym o pw. :hi:

Co potrzebujesz wiedzieć? Może pomogę, walczę obecnie z tematem....

Opublikowano

Panowie ma ktoś namiar na fajny uchwyt / mocowanie tablicy rejestacyjnej w grill? Są fajne małe ale tylko dla grilli typu 'plaster miodu', nie widzę alternatywy dla grilla zwykłego / DTMowskiego... 

Mam lakierowaną blendę i nie chcę na nią kleić blachy, tylko poniżej.

Opublikowano
9 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Panowie ma ktoś namiar na fajny uchwyt / mocowanie tablicy rejestacyjnej w grill? Są fajne małe ale tylko dla grilli typu 'plaster miodu', nie widzę alternatywy dla grilla zwykłego / DTMowskiego... 

Oznaczyłem cię na B7 Crew na fb, obczaj sobie patent na tablicę, może Ci spasuje :)

Opublikowano
14 minut temu, cysiek18 napisał:

Oznaczyłem cię na B7 Crew na fb, obczaj sobie patent na tablicę, może Ci spasuje :)

Dziękuje, ale to są właśnie te które pasują tylko w plaster miodu. Nie da rady ich zamontować w mój grill, a alternatyw żadnych nie widzę.. 

Opublikowano
43 minuty temu, HOLMATRO napisał:

Dziękuje, ale to są właśnie te które pasują tylko w plaster miodu. Nie da rady ich zamontować w mój grill, a alternatyw żadnych nie widzę.. 

To musisz zaprojektować i udać się do kogoś z drukarką 3d :)

Opublikowano
13 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Jest na allegro mocowanie tablicy black piano do dtm ale cena trochę wysoka 450zl

Opublikowano
47 minut temu, bartekzks napisał:

Jest na allegro mocowanie tablicy black piano do dtm ale cena trochę wysoka 450zl

No właśnie ja mam amerykańską blendę na gładko z chromami i w black piano.. Mógłbym na nią nakleić tablice (mam te małe), ale podoba mi się jako całość z grillem i chciałbym tablice przymocować nizej, pod blendą. 

Opublikowano

Tablica za szybę i już :D

Opublikowano

Panowie, 

Pytanie mam odnośnie działania ori drl w b7 - czy gdy pokrętło włącznika świateł jest na 0 to drl działa? Czy działa tylko gdy jest widno a pokrętło na auto? 

Pozdrawiam, 

Darek 

Opublikowano

Działa na 0, jeśli pokrętło od DRL masz na 1 - to wyciskane ?

Opublikowano
15 minut temu, Gremlin0209 napisał:

Działa na 0, jeśli pokrętło od DRL masz na 1 - to wyciskane ?

Dzięki 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oddawał ktoś zderzak po spotkaniu z krawężnikiem (po cofaniu ze zbyt wysokiego krawężnika) do naprawy zaczepów? Jest sens czy lepiej szukać drugiego :kox:?

Opublikowano

Pomoże ktoś w poniższym temacie?

Opublikowano

Pany czy amorki i sprężyny przednie są takie same dla ośki i dla Q jeśli chodzi o sposób mocowania?

Opublikowano

Wrzuci ktoś fotkę tylnej szyby b7 która miała fabrycznie rnse?

Opublikowano

Chodzi Ci o anteny? Był tylko jeden rodzaj, a szyby różniły się tylko przyciemnieniem z tego co się orientuję, inny był wzmacniacz antenowy w zależności od konfiguracji.

Opublikowano
1 godzinę temu, MaTeo85 napisał:

Chodzi Ci o anteny? Był tylko jeden rodzaj, a szyby różniły się tylko przyciemnieniem z tego co się orientuję, inny był wzmacniacz antenowy w zależności od konfiguracji.

Znalazłem na amerykańskim forum audi zdjęcie tylnych szyb b7 w dwóch różnych konfiguracjach anten. Pytanie tylko czy ta druga była fabryczna?