grzes283 Opublikowano 25 Lipca 2020 Opublikowano 25 Lipca 2020 Ogarnąłem inaczej. Zamieniłem całą tapicerkę z drugim fotelem, tyle ze w drugim fotelu nie mam wiazki pod wtyczkę maty. W tą wtyczkę wpięty jest czujnik zapiętego pasa. Fotele z angola dla jasnosci ;-)
bartekzks Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Witam może ktoś potwierdzić, że wkłady lusterek zewnętrznych fotochrom z a6 c6 przed lift i a3 8p pasują do b6/7? Lub może ktoś ma lewy wkład? Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 A6C6 zwykły wkład pasuje na 100% więc fotochrom raczej też. Ja mam inną zagajkę - jeśli dokładał ktoś u siebie fotele w pełnej elektryce ale Angole do fury z instalacją EU to prosiłbym o pw. 1
grzes283 Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 W dniu 30.07.2020 o 10:37, afroo. napisał: A6C6 zwykły wkład pasuje na 100% więc fotochrom raczej też. Ja mam inną zagajkę - jeśli dokładał ktoś u siebie fotele w pełnej elektryce ale Angole do fury z instalacją EU to prosiłbym o pw. Co potrzebujesz wiedzieć? Może pomogę, walczę obecnie z tematem....
HOLMATRO Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Panowie ma ktoś namiar na fajny uchwyt / mocowanie tablicy rejestacyjnej w grill? Są fajne małe ale tylko dla grilli typu 'plaster miodu', nie widzę alternatywy dla grilla zwykłego / DTMowskiego... Mam lakierowaną blendę i nie chcę na nią kleić blachy, tylko poniżej.
cysiek18 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 9 godzin temu, HOLMATRO napisał: Panowie ma ktoś namiar na fajny uchwyt / mocowanie tablicy rejestacyjnej w grill? Są fajne małe ale tylko dla grilli typu 'plaster miodu', nie widzę alternatywy dla grilla zwykłego / DTMowskiego... Mam lakierowaną blendę i nie chcę na nią kleić blachy, tylko poniżej. Oznaczyłem cię na B7 Crew na fb, obczaj sobie patent na tablicę, może Ci spasuje
HOLMATRO Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 14 minut temu, cysiek18 napisał: Oznaczyłem cię na B7 Crew na fb, obczaj sobie patent na tablicę, może Ci spasuje Dziękuje, ale to są właśnie te które pasują tylko w plaster miodu. Nie da rady ich zamontować w mój grill, a alternatyw żadnych nie widzę..
cysiek18 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 43 minuty temu, HOLMATRO napisał: Dziękuje, ale to są właśnie te które pasują tylko w plaster miodu. Nie da rady ich zamontować w mój grill, a alternatyw żadnych nie widzę.. To musisz zaprojektować i udać się do kogoś z drukarką 3d
bartekzks Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 13 godzin temu, HOLMATRO napisał: Panowie ma ktoś namiar na fajny uchwyt / mocowanie tablicy rejestacyjnej w grill? Są fajne małe ale tylko dla grilli typu 'plaster miodu', nie widzę alternatywy dla grilla zwykłego / DTMowskiego... Mam lakierowaną blendę i nie chcę na nią kleić blachy, tylko poniżej. Jest na allegro mocowanie tablicy black piano do dtm ale cena trochę wysoka 450zl
HOLMATRO Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 47 minut temu, bartekzks napisał: Jest na allegro mocowanie tablicy black piano do dtm ale cena trochę wysoka 450zl No właśnie ja mam amerykańską blendę na gładko z chromami i w black piano.. Mógłbym na nią nakleić tablice (mam te małe), ale podoba mi się jako całość z grillem i chciałbym tablice przymocować nizej, pod blendą.
lewiatan1989 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Panowie, Pytanie mam odnośnie działania ori drl w b7 - czy gdy pokrętło włącznika świateł jest na 0 to drl działa? Czy działa tylko gdy jest widno a pokrętło na auto? Pozdrawiam, Darek
Gremlin0209 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Działa na 0, jeśli pokrętło od DRL masz na 1 - to wyciskane ? 1
lewiatan1989 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 15 minut temu, Gremlin0209 napisał: Działa na 0, jeśli pokrętło od DRL masz na 1 - to wyciskane ? Dzięki
Bambr97 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Oddawał ktoś zderzak po spotkaniu z krawężnikiem (po cofaniu ze zbyt wysokiego krawężnika) do naprawy zaczepów? Jest sens czy lepiej szukać drugiego ?
Rabbi Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Pany czy amorki i sprężyny przednie są takie same dla ośki i dla Q jeśli chodzi o sposób mocowania?
pila24 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Wrzuci ktoś fotkę tylnej szyby b7 która miała fabrycznie rnse?
MaTeo85 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Chodzi Ci o anteny? Był tylko jeden rodzaj, a szyby różniły się tylko przyciemnieniem z tego co się orientuję, inny był wzmacniacz antenowy w zależności od konfiguracji.
pila24 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, MaTeo85 napisał: Chodzi Ci o anteny? Był tylko jeden rodzaj, a szyby różniły się tylko przyciemnieniem z tego co się orientuję, inny był wzmacniacz antenowy w zależności od konfiguracji. Znalazłem na amerykańskim forum audi zdjęcie tylnych szyb b7 w dwóch różnych konfiguracjach anten. Pytanie tylko czy ta druga była fabryczna?
Rekomendowane odpowiedzi