vwbartus Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dzięki śliczne właśnie nie wiedziałem że to kod skrzyni ; Poza tym mam pełną specyfikację auta jak też i pełną historie serwisową z ASO . A o tych lusterkach zewnętrznych że sa automatycznie ściemniane to chodzi o fotochrom ? no i jeszcze pytanie jak xenon plus tzn że jest skretny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dzięki śliczne właśnie nie wiedziałem że to kod skrzyni ;Poza tym mam pełną specyfikację auta jak też i pełną historie serwisową z ASO . A o tych lusterkach zewnętrznych że sa automatycznie ściemniane to chodzi o fotochrom ? no i jeszcze pytanie jak xenon plus tzn że jest skretny ? Tak - przyciemniane lusterko to właśnie fotochrom. Xenon plus = bi-ksenon. Nie ma w nim skrętnych - to jeszcze wyższy model reflektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Potrzebuje kupić osłonę silnika i skrzyni dół. W takim razie szukam na alledrogo. Znajomy ostatnio kupił na alle dolną osłonę silnika w zamienniku i musiał wkrętami do zderzaka w B6 przykręcać, masakryczny brak spasowania, żaden otwór montażowy nie pasował. W aso cena szok ale tu u Jarka popytaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/oslony-silnika-skrzyni-oryginaly-307101/ Sory, tak to jest jak człowiek najpierw pije a później myśli. Nie zauważyłem, że już pochytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Podpowie mi ktoś czy przy zmianie zderzaka zwykłego na s-line muszę coś zmieniać/dokładać dodatkowego? Chodzi mi o jakieś doloty czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Poszukuję najnowszej mapy do RNS-E, oczywiście w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Odezwij się do H4mm3r'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Osłona silnika w zamienniku kompletnie nie pasuje- z przodu otwory na śruby w złych miejscach, bardzo często jest za krótka. Oryginał kosztuje coś około 280-330 PLN. Ja kupowałem w ASO VW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Podpowie mi ktoś czy przy zmianie zderzaka zwykłego na s-line muszę coś zmieniać/dokładać dodatkowego? Chodzi mi o jakieś doloty czy coś. tylko spryski są inne i kierownice powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Podpowie mi ktoś czy przy zmianie zderzaka zwykłego na s-line muszę coś zmieniać/dokładać dodatkowego? Chodzi mi o jakieś doloty czy coś. tylko spryski są inne i kierownice powietrza Zderzak jest kompletny, więc spryski są Znasz może nr części tej kierownicy powietrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-253/all-b7-pakiet-zewnetrzny-s-line-spis-czesci-88035/ Według tego: lewa > 8E0 117 335 P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak ja to szukałem że tego tematu nie widziałem Dzięki MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Żeby nie czarne i różne ET, myślicie że ori ? ROTIFORM NUE 19'' ORYGINAŁ ŁÓDŹ audi vw 5x112 (3889940249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Żeby nie czarne i różne ET, myślicie że ori ? ROTIFORM NUE 19'' ORYGINAŁ ŁÓDŹ audi vw 5x112 (3889940249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Fejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To ktoś się zaskoczy jak kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To ktoś się zaskoczy jak kupi A to czemu, dydo jeździ nic się nie dzieje z nimi... Bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Chodzi mi bardziej o to że są opisane jako oryginał w tytule i opisie aukcji, więc ktoś nieoblatany w temacie kupi fejki jako oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Chodzi mi bardziej o to że są opisane jako oryginał w tytule i opisie aukcji, więc ktoś nieoblatany w temacie kupi fejki jako oryginał. Kupi i będzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ktoś chętny na dokładkę z cupry? Nówki sztuki, cena 160zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kupował może ktoś te listwy? nadają się do założenia? AUDI A4 B7 S4 S LINESEDAN LISTWY NA DRZWI NOWE (3880751949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kupował może ktoś te listwy? nadają się do założenia? AUDI A4 B7 S4 S LINESEDAN LISTWY NA DRZWI NOWE (3880751949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Moja rada, odpuść sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi