H4mm3R Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Pany mam nowe ori wtryski do 3.0TDI (059130855HX) po 850zł/szt. jakby ktoś potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Szybkie pytanie. Felga 19' ET48 Do mojej B7 wejda bez problemu ? (Eibach zalozony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Zależy od szerokości felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Problem felg poki co rozwiazany. Pojawil sie natomiast nowy. W srode z kolega MAT1000 robilismy przymiarke felg. W miedzy czasie okazalo sie ze mam peknieta sprezyne lewy tyl. Kiedys kombinowalem z zawieszeniem zeby rowno posadzic auto i finalnie padlo na to ze na przod wsadzilem sprezyny czarne eibacha, na tyle zostaly ori sline. I teraz pytanie co kupic na wymiane?? Opcje sa takie: - ori - moze byc drogo - dokupic tylko dwie czarne eibacha na tyl - oile beda chcieli sprzedac tylko dwie - kupic komplet eibacha sportline czerwony i zmienic wszystkie 4. Tylko tu pojawiaja sie wieksze koszty. Zalezy mi na tym aby auto stalo rowno, ewentualnie przod troche nizej. Podpowiecie co kupic ? Ma ktos na forum zalozonego sportlina ? Obawiam sie ze moze byc za nisko na codzien. Z gory dzieki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Kup gwint, np AP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Kasowo nie wchodzi w gre gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To kup sprężyny jakie miałeś, nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Tylko ori wyjda mnie tyle co czarny eibach. I ciekawe czy jak zaloze na tyl czarnego to znowu nie bedzie tak jak kiedys - d*pa nizej niz przod. Aktualnie jest tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To poszukaj S-line, pewnie kupisz za psie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Na aukcji ciezko ustrzelic bo ludzie tak naprawde nie widza co sprzedaja - nie wiedza czy to sline, jaki silnik czy quattro tylko wyciagaja z aut i wystawiaja na allegro a potem mozna kupic cos kompletnie niepotrzebnego :/ no chyba ze ktos by mial pewniaka z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dlatego ja z tego typu zawieszeń jestem wyleczony. Proś o kolory na sprężynach i porównuj z tabelą na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolot Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Panowie pytanie z innej beczki.Czy jest możliwość dokupienia zabudowy akumulatora w b7? bo brzydko wyglądają te klemy na wierzchu po otwarciu klapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/75513-all-b7-obudowa-na-podszybie-i-jeszcze-2-oslony-w-komorze-silnikowej/?hl=pokrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Osłona podszybia 8E181944701C 63zł Pokrywa akumulatora dekielek 8E1819422A01C 26zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To takie ceny sa za to w aso? Kiedys pytalem to pod 2 - stowki podchodzilo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To takie ceny sa za to w aso? Kiedys pytalem to pod 2 - stowki podchodzilo ... Ciebie to wszyscy i wszędzie chcą naciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie nie ostatnio sie wycwanilem w serwisie to na Ty jestesmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Problem felg poki co rozwiazany. Pojawil sie natomiast nowy. W srode z kolega MAT1000 robilismy przymiarke felg. W miedzy czasie okazalo sie ze mam peknieta sprezyne lewy tyl. Kiedys kombinowalem z zawieszeniem zeby rowno posadzic auto i finalnie padlo na to ze na przod wsadzilem sprezyny czarne eibacha, na tyle zostaly ori sline. I teraz pytanie co kupic na wymiane?? Opcje sa takie: - ori - moze byc drogo - dokupic tylko dwie czarne eibacha na tyl - oile beda chcieli sprzedac tylko dwie - kupic komplet eibacha sportline czerwony i zmienic wszystkie 4. Tylko tu pojawiaja sie wieksze koszty. Zalezy mi na tym aby auto stalo rowno, ewentualnie przod troche nizej. Podpowiecie co kupic ? Ma ktos na forum zalozonego sportlina ? Obawiam sie ze moze byc za nisko na codzien. Z gory dzieki za podpowiedzi. Ja mam Eibacha Sportline + Bil B8 (czyli tzw. kit Bilstein B12). Zmiana z 1BV na B12. Jest niżej ( o dobre 2 cm) i dużo bardziej miękko/komfortowo. Na dziurach i wybrzuszeniach trzeba uważać bo łatwo przytrzeć osłonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Masz jakies fotki dla porownania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Pany kto śmiga oklejoną b7 w brązowo złocisty mat? Miałem dziś okazję poznać a nie mogę znaleźć tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi