jarku21 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) To wymień amortyzatory i sprawdź geometrię. to zrobione amorki,wahacze,łożyska geometria i zbieżność także wszystko jest z tym ok wina leżała po stronie opon bo na zimówkach nic się nie dzieje. Dlatego szukam czegoś sprawdzonego na lato by nie ząbkowały zwłaszcza ze auto mało kiedy jest pod większym obciążeniem Edytowane 29 Stycznia 2015 przez jarku21
niestandardowy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 niektóre opony maja tendencje do zabkowania, tu sie z Toba zgodze
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja w tym roku latałem na uniroyal rainsport 3 225/35/19 i bardzo byłem zadowolony. Opony robione na licencji continental.
czorny_07 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ktoś reflektowalby na hamulce z rs b7 za 3200 tarcze klocki zaciski w bdb?
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 czorny zaklepuję tylko poka foty na PW
rodzyn889 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Stabilizatory przytule jak z RS
Janusz72 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Gdzie mogę sprawdzić jaki ma kolor dywanika czy odcień, mam troszkę zużyty od strony kierowcy i chciałbym sobie kupić w lepszym stanie. Mama czarny , chyba były różne odcienie, ale nie wiem na pewno!
H4mm3R Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Były czarne, szare i beżowe. Chyba jeszcze wersja exlusive.
Stano Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie pilna sprawa. Mam 3.0Tdi 2005r czyli BKN. Czy podejdzie turbina od wersji tej 230KM ?
MaciejK Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie czy zdarzyło się wam że przy wyłączonych wycieraczkach załączała się tylna wycieraczka i chodziła non stop bez żadnych przerw. Dodatkowo potrafiła sią zatrzymać w dziwnym miejscu np na środku szyby (pionowo) lub pod kątem 45 stopni. Wycieraczka przestawała działać w dziwny sposób jak włączałem przednie wycieraczki ale tylko na krótki okres czasu. Zanim tylna wycieraczka zaczęła fiksować to mocno spryskiwałem tylną szybę, nie wiem czy ma to związek.
H4mm3R Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie czy zdarzyło się wam że przy wyłączonych wycieraczkach załączała się tylna wycieraczka i chodziła non stop bez żadnych przerw. Dodatkowo potrafiła sią zatrzymać w dziwnym miejscu np na środku szyby (pionowo) lub pod kątem 45 stopni. Wycieraczka przestawała działać w dziwny sposób jak włączałem przednie wycieraczki ale tylko na krótki okres czasu. Zanim tylna wycieraczka zaczęła fiksować to mocno spryskiwałem tylną szybę, nie wiem czy ma to związek. Pewnie masz zalane styki w kostce która jest wpięta do mechanizmu tylnej wycieraczki, szukaj nowy mechanizm i wymień. Też tak miałem...
oprych Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Hammer pamiętasz to kodowanie tylnej wycieraczki ( chodzi mi o to aby wyłączyć wycieraczkę tył jak wrzucam wsteczny i mam włączone wycieraczki ) ????
A-rek Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 siema! Panowie co ile wymienia się rozrząd w B7 2.0 TDi 170 PS (nie znam kodu silnika)? auto z 2007 roku.
niestandardowy Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Hammer pamiętasz to kodowanie tylnej wycieraczki ( chodzi mi o to aby wyłączyć wycieraczkę tył jak wrzucam wsteczny i mam włączone wycieraczki ) ????09 - Centralny zespol elektroniki --> adaptacja -> kanal 13 i wpisujesz wartosc pomniejszona -64 , test zapisz i gotowe
oprych Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Hammer pamiętasz to kodowanie tylnej wycieraczki ( chodzi mi o to aby wyłączyć wycieraczkę tył jak wrzucam wsteczny i mam włączone wycieraczki ) ????09 - Centralny zespol elektroniki --> adaptacja -> kanal 13 i wpisujesz wartosc pomniejszona -64 , test zapisz i gotowe dzieki
H4mm3R Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 siema! Panowie co ile wymienia się rozrząd w B7 2.0 TDi 170 PS (nie znam kodu silnika)? auto z 2007 roku. Co 80-90kkm jak nie ori.
Rekomendowane odpowiedzi