H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Da się, trzeba mieć LEDa, inny sterownik i w przypadku B6 emulator CAN A w B7 emulator CAN nie jest potrzebny? Sterownik masz na myśli od parktronika? To chyba nie problem, bo z A3 chyba podejdzie, gorzej z tym emulatorem, bo kosztuje chyba 300 euro. B7 jest już CAN i teoretycznie go nie trzeba. Tak od PDC, z A3 masz 10 czujników a jest potrzebny na 8 Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez H4mm3R
Robero321 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ktoś już ma zamontowaną wizualizację w B6 lub B7 ?
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Ktoś już ma zamontowaną wizualizację w B6 lub B7 ? Tak https://www.youtube.com/watch?v=uiTXA72dCWc Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez H4mm3R
szeryf Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 B7 jest już CAN i teoretycznie go nie trzeba.Tak od PDC, z A3 masz 10 czujników a jest potrzebny na 8 Teoretycznie, a praktycznie ktoś sprawdzał? Hm... to z jakiego auta ten sterownik wziąć? Patrzę na zderzaki w A3, i widzę że mają po 4 czujniki
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 B7 jest już CAN i teoretycznie go nie trzeba. Tak od PDC, z A3 masz 10 czujników a jest potrzebny na 8 Teoretycznie, a praktycznie ktoś sprawdzał? Hm... to z jakiego auta ten sterownik wziąć? Patrzę na zderzaki w A3, i widzę że mają po 4 czujniki Jakbym wiedział to bym napisał. Np. z TT R8 Poza tym A3 ma gateway i nie wiadomo czy da się to obejść
szeryf Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 I chyba przez ten gateway trzeba dołożyć jakiś dodatkowy moduł.
dariuszqw Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 elo potrzebuje na szybko numer przewodu metalowego od zacisku pod 320 pod przód. Kto poratuje?
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 W ETCE masz jak chcesz to mogę Ci dorobic
dariuszqw Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 W ETCE masz jak chcesz to mogę Ci dorobic Dev a ile za dorobienie chcesz?
pajda Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ktoś już ma zamontowaną wizualizację w B6 lub B7 ? Tak https://www.youtube.com/watch?v=uiTXA72dCWc ja chce to mieć
szeryf Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Orientowałeś się w temacie? na youtube jest filmik jakiegoś niemca, który właśnie zrobił taki dodatkowy moduł, ale więcej szczegółów nie znam
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 W ETCE masz jak chcesz to mogę Ci dorobic Dev a ile za dorobienie chcesz? 40zl za dwie strony
davidlive Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dev to i dla mnie zrób takie dwa do tego zestawu
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dev to i dla mnie zrób takie dwa do tego zestawu I tak musze zrobic bo masz złom Dev to Ci chyba pomoże Wyjałem dzisiaj RNSe i poszła do czyszczenia ale teraz pali mi sie kontrolka AirBagu. Jutro zapne VCDSa i obacze co jest grane mocno mnie to zdziwiło, ma to cos wspólnego ???
Andrzej07 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dev to i dla mnie zrób takie dwa do tego zestawuI tak musze zrobic bo masz złom Dev to Ci chyba pomoże Wyjałem dzisiaj RNSe i poszła do czyszczeniaale teraz pali mi sie kontrolka AirBagu. Jutro zapne VCDSa i obacze co jest grane mocno mnie to zdziwiło, ma to cos wspólnego ??? Tak ... Ten gość z filmiku też o tym mówi , że włączył zapłon zanim podłączył lampkę od airbag-u i na desce wyskoczyła kontrolka.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Aaaaa.... faktycznie, nie podpiąłem kabla Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Dev
turzol Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 B7 jest już CAN i teoretycznie go nie trzeba. Tak od PDC, z A3 masz 10 czujników a jest potrzebny na 8 Teoretycznie, a praktycznie ktoś sprawdzał? Hm... to z jakiego auta ten sterownik wziąć? Patrzę na zderzaki w A3, i widzę że mają po 4 czujniki Taki mały hint: Exeo ma wizualizacje na RNS-E Nawet tutaj na forum jest kolega, który wymieniał zwykły moduł na taki z obsługą wizualizacji w swoim Exeo i trybiło
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) B7 jest już CAN i teoretycznie go nie trzeba. Tak od PDC, z A3 masz 10 czujników a jest potrzebny na 8 Teoretycznie, a praktycznie ktoś sprawdzał? Hm... to z jakiego auta ten sterownik wziąć? Patrzę na zderzaki w A3, i widzę że mają po 4 czujniki Taki mały hint: Exeo ma wizualizacje na RNS-E Nawet tutaj na forum jest kolega, który wymieniał zwykły moduł na taki z obsługą wizualizacji w swoim Exeo i trybiło Żeby to było takie proste jak tylko wymiana modułu pdc, aż nie chce mi się wierzyć. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez H4mm3R
szeryf Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Taki mały hint: Exeo ma wizualizacje na RNS-E Nawet tutaj na forum jest kolega, który wymieniał zwykły moduł na taki z obsługą wizualizacji w swoim Exeo i trybiło Dawaj namiar na kolegę Też mi się nie chce wierzyć że to takie proste, ponoć Exeo ma taką samą instalację jak B7.
Rekomendowane odpowiedzi