gabalo Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ta niby siateczka jest na stałe połączona z reszta plastku tam, chyba że jakieś zatrzaski są od wewnetrznej strony zderzaka.
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Ja tam nic nie widzę...Trzeba było sobie kupić monitor 20" a nie felgi [emoji12] Mam 22" ale patrzyłem na telefonie gabalo to masz jakiś wiejsko-angielski wynalazek
MaciejK Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Czy fotel s-line od B7 zawsze maiły napisz na oparciu "s-line" na skórze. Bo często spotyka się takie same fotele ale bez tego napisu. Skąd ta różnica?? Edytowane 6 Maja 2015 przez MaciejK
poczekaj Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Czy fotel s-line od B7 zawsze maiły napisz na oparciu "s-line" na skórze. Bo często spotyka się takie same fotele ale bez tego napisu. Skąd ta różnica?? W najuboższym pakiecie S-line są fotele sporty, a nie s-line. Nie wiem czym się różnią poza brakiem logo.
gabalo Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Ja tam nic nie widzę...Trzeba było sobie kupić monitor 20" a nie felgi [emoji12] Mam 22" ale patrzyłem na telefonie gabalo to masz jakiś wiejsko-angielski wynalazek tylko nie wiejski , e tam nie przeszkadzaja mi te siatki więc zmieniał nie bede a jak wpadnie kiedyś FMIC to akurat będzie pasowało ze po obu stronach równo wygląda zderzak. Ale i tak dobrze żeśmy temat wyjaśnili, jak bede kiedyś zderzak ściągał to musze no obadać co to i wogóle.
MAT1000 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Zderzaka nie musisz ściągać, te kratki wychodzą do przodu.
gabalo Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Skoro to nie jest ORI to trzeba z tym ostrożnie Niedługo do PL wracam na urlop to obadam sprawe
Andrzej07 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Witam Chcę wymienić żarówki w halogenach i mam pytanie czy obejdzie się bez zwalania zderzaka? A druga sprawa to jakie wycieraczki polecacie do szyby przedniej? Miałem jakieś no name za 30€ ale po 5-6 miesiącach strasznie piszczały ale nadal super wycierały teraz mam bosch-a za 45€ i po 3 miesiącach obydwie zostawiają po 2 cienkie linie ;( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pajda Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 pany jaki kolor ma dyfuzor zderzaka z S4 B6 przy kolorze zderzaka LZ9W???
gabalo Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Witam Chcę wymienić żarówki w halogenach i mam pytanie czy obejdzie się bez zwalania zderzaka? A druga sprawa to jakie wycieraczki polecacie do szyby przedniej? Miałem jakieś no name za 30€ ale po 5-6 miesiącach strasznie piszczały ale nadal super wycierały teraz mam bosch-a za 45€ i po 3 miesiącach obydwie zostawiają po 2 cienkie linie ;( Kolego ja miałem BOSCH'A wycieraczki dałem za nie prawie 180zł i też po chyba 3 miesiącach jednalinie małą zostawiała a pozatym wydawało mi się ze delikatnie rysują szybe po całości. Teraz wymieniłem na VALEO chyba 120 albo 130zł koszt, i już jakiś czas na nich jeżdzę i jestem mega zadowolony także Polecam Edytowane 7 Maja 2015 przez gabalo
H4mm3R Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 Pany potrzebuję nowe zdjęcia żeby zaktualizować pierwszy post... jak co to podsyłać linki
afroo. Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Używa ktoś z Was tunera tv w samochodzie ale nie tylko ze względu na filmy z usb ale również dla cyfrowej telewizji naziemnej? Mam u siebie tuner i na moment podłączyłem go do pokojowej anteny z zasilaczem sieciowym i efekt jest bardzo spoko i zaczynam się zastanawiać nad anteną do samochodu. Łapie to w ogóle jakieś kanały? Druga sprawa, potrzebuję soft 0080 do RNS-E z wiadomego powodu. Może ktoś, coś?
Andrzej07 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Witam Wie ktoś co ten błąd oznacza , gdzie szukać przyczyny? Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
niestandardowy Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) rozlaczales ostatnio radio? Jak tak wykasuj blad i juz nie powroci. Jak nie mozliwe ze wzmacniacz uwalony ... Edytowane 11 Maja 2015 przez niestandardowy
Andrzej07 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 rozlaczales ostatnio radio? Jak tak wykasuj blad i juz nie powroci. Jak nie mozliwe ze wzmacniacz uwalony ... Dziękuje kolego za szybką odpowiedz;) no właśnie już raz skasowałem i powrócił i czasami radio nie ściąga dobrze;( radio kiedyś tam wyjmowałem jak rezałem podświetlenie kubka i wizytownika muszę tam zajrzeć dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
niestandardowy Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Sprawdz kostki przy radiu. Jak jest sii to wzmacniacz anteny trzeba sprawdzic bo masz obwod otwarty ( mam jak co ,za frytki pogonie ) Edytowane 12 Maja 2015 przez niestandardowy
Robero321 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 A nie ma ktoś przypadkiem sprawnego wzmacniacza do sedana najlepiej z końcówką K lub AD
Bieniek Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Mam. Wieczorem sprawdzę numer. Przypomnij sie. Sent from my iPhone using Tapatalk
szeryf Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Co to za radio? Sprawdzales czy kabel od diversity jest podlaczony? Bo identyczny blad mialem w concert2 z odpietym kablem (zolta wtyczka).
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) W sedanie jest ten problem że puszczają luty, wystarczy przelutować i znowu gra... Andrzej używaj szukajki bo nie od wczoraj jesteś na forum http://a4-klub.pl/index.php?/topic/51112-know-how-odnosnie-poprawy-odbioru-radia-concert-symphony/?p=3061901 Edytowane 12 Maja 2015 przez H4mm3R
Rekomendowane odpowiedzi