Gunwo Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Koledzy ktoś w Warszawie lub okolicach ogarnie odczytanie kodu PIn z RNS-e lub ewentualnie polecicie jakiś dekoder ? Navi w samochodzie jednak problemem jest taśma i nie działający wyświetlacz. Do wymiany taśmy będę musiał wyjąć całkowicie navi a nie mam kodu .. RNS-E ma zapisany VIN Twojego auta, więc jak go włożysz z powrotem to nie zapyta o kod Dzięki wielkie za dobre info !
Czary Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie jakie sprzęgło (dwumasę) kupić do A4 B7 2.0 TDI 140 BPW czip na 170 żeby było mocniejsze wytrzymalsze?
vwbartus Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie jakie sprzęgło (dwumasę) kupić do A4 B7 2.0 TDI 140 BPW czip na 170 żeby było mocniejsze wytrzymalsze? SACHS
Czary Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie jakie sprzęgło (dwumasę) kupić do A4 B7 2.0 TDI 140 BPW czip na 170 żeby było mocniejsze wytrzymalsze? SACHS Tyle to wiem... Chodziło mi raczej o to: przykłoadowo w A3 mam 130koni a mam sprzegło teraz dane z seata 150konnego, trzeba bylo zmienic tylko sruby bo nie pasowaly a tak to cala reszta podeszla p&p
bartekzks Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam Panowie pytanko kto wie gdzie mi zrobią turbo k03 hybryda na RS6 z kutym kołem kompresji tak jak ma kolega krzysiekvtec bo niestety Krzysiek nie pamięta jedynie wie ,że gdzieś w Rzeszowie
Maniusiek28 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam Panowie pytanko kto wie gdzie mi zrobią turbo k03 hybryda na RS6 z kutym kołem kompresji tak jak ma kolega krzysiekvtec bo niestety Krzysiek nie pamięta jedynie wie ,że gdzieś w Rzeszowie Gregor10 sprzedaje takie hybrydy. Panowie jakie sprzęgło (dwumasę) kupić do A4 B7 2.0 TDI 140 BPW czip na 170 żeby było mocniejsze wytrzymalsze? Jeżeli chcesz mieć mocniejsze sprzęgło a masz ful kasy to możesz zakupic Sachs Performance(wzmocniony docisk i tarcza) lub sprawdź czy wejdzie ci komplet od BRD. Moim zdaniem po samym czipie to seria powinna wytrzymać(zawsze możesz swoja seryjna tarczę obic kewlarem).
Beny Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam Panowie. Czy ktoś wie o fajnej b7 3.0tdi? [emoji4] Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
arek_cccp Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam Panowie pytanko kto wie gdzie mi zrobią turbo k03 hybryda na RS6 z kutym kołem kompresji tak jak ma kolega krzysiekvtec bo niestety Krzysiek nie pamięta jedynie wie ,że gdzieś w Rzeszowie Turbospec pewnie
gilas Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam Panowie pytanko kto wie gdzie mi zrobią turbo k03 hybryda na RS6 z kutym kołem kompresji tak jak ma kolega krzysiekvtec bo niestety Krzysiek nie pamięta jedynie wie ,że gdzieś w RzeszowieTurbospec pewnieA jaki potencjał jest na takiej hybrydzie? Ile KM
Gunwo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Koledzy , wiecie gdzie kupić taśmę wyświetlacza do RNS-e ?
tomekhxc Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 kto by miał pożyczyc rolke do nadkoli ?
bartekzks Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie pytanko o te "słynne " podkładki na tył do podniesienia zawieszenia ich nr to 8E0 512 145 tak?? Ile ich się daje jedna czy dwie i gdzie pod czy nad sprężynę ?? Pozdrawiam
H4mm3R Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nad po jednej sztuce, numer dobry
audia4a4 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wie ktoś może, jaki kolor a raczej odcień jest najbardziej zbliżony do LY7G?
akjam Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Ludziska mam problem z czujnikiem parkowania przód. Jakoś dziwnie mi wszedł do środka (lewy ten obok sprysków). I teraz moje pytanie czy jakoś się do niego dostanę bez ściągania zderzaka? Np. ścigając kratkę od halogena i gdzieś tam ręką podejdę? Dzisiaj jadąc do pracy to zauważyłem na parkingu i tak siedzę w robo i się zastanawiam co z tym fantem zrobić? Edytowane 5 Czerwca 2016 przez akjam
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 chce ktoś? za drobny hajs, z wiązką opisaną co i jak nr klamotu to 4B0907659A Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 chce ktoś? za drobny hajs, z wiązką opisaną co i jak nr klamotu to 4B0907659A Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ile?
gabalo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie pilna sprawa. Potrzebuje na dziś bądź jutro do południa blende rejestracji do b7 s-line o numerze 8E0 807 285 BC w kolorze 1QP. Ma ktoś? Jestem w stanie za to zapłacić, nadpłacić, przepłacić, byle było na już
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie pilna sprawa. Potrzebuje na dziś bądź jutro do południa blende rejestracji do b7 s-line o numerze 8E0 807 285 BC w kolorze 1QP. Ma ktoś? Jestem w stanie za to zapłacić, nadpłacić, przepłacić, byle było na już miałem właśnie w tej sprawie też pisać sprawa mega pilna, bo chce mu tego paździerza do kupy złożyć do czwartku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gabalo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Jakiej strony bem w kompie nie otworzył to już to zdjęcie jest wstawione przez Ciebie, na roksa.pl tez wrzuciłes? Aha i sam jesteś paździerz Edytowane 8 Czerwca 2016 przez gabalo
Rekomendowane odpowiedzi