Norbas Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Jak się nie mylę to jest możliwość przestawienia przesłon ... Ale to musi potwierdzić ktoś ogarnięty
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Jakieś patenty na parowanie lamp ? Wymieniłem żarniki i parują dziady. Wcześniej jeden delikatnie a teraz dwa parują w środku okrutnie Auto garażować? Rozklejałeś lampy?
Norbas Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Jakieś patenty na parowanie lamp ? Wymieniłem żarniki i parują dziady. Wcześniej jeden delikatnie a teraz dwa parują w środku okrutnie Auto garażować? Rozklejałeś lampy? Właśnie wjechałem do garażu i zaparowały. Wcześniej jedna parowała przez zmianę temperatur nawet na dworze a druga nic... Lampy nie były rozklejane tylko wyciągane... może gdzieś wentylacja przytkana...
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Jakieś patenty na parowanie lamp ? Wymieniłem żarniki i parują dziady. Wcześniej jeden delikatnie a teraz dwa parują w środku okrutnie Auto garażować? Rozklejałeś lampy? Właśnie wjechałem do garażu i zaparowały. Wcześniej jedna parowała przez zmianę temperatur nawet na dworze a druga nic... Lampy nie były rozklejane tylko wyciągane... może gdzieś wentylacja przytkana... Ładna pogoda to wystaw auto na słońce i otwórz je z tyłu, powinny się wygrzać. Równie dobrze możesz je zostawić otwarte i pojeździć na zapalonym xenonie.
Norbas Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Ta ładna pogoda w NO Spoko jakoś wygrzeje ale co dalej. Wydaje mi się, że dalej będzie to wracać
rafi10612 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Nie wiem jak w b7 ale w B6 jest problem regulacja do której leje się woda i wystarczy dobrze nasmarowac żeby woda się nie lala do środka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Chodzi Ci o te dwa białe wkręty od góry, te co się reguluje poziom i pion ?
rafi10612 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Nie wiem jak w b7 ale w B6 masz czarną regulacje po zewnętrznej stronie lampy i tam trzeba nasmarowac Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Hmm.... w B7 też to nawale tam smaru i zobaczymy Dzięki
bartekzks Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Jak się nie mylę to jest możliwość przestawienia przesłon ... Ale to musi potwierdzić ktoś ogarnięty Panowie ktoś może potwierdzić czy jest ta przesłona!!?? Bardzo ważne i pilne !!!
MAT1000 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Powinny przestać niedługo parować, a jak nie to suszarką do włosów od strony dekielka możemy wysuszyć. W angielskich lampach wystarczy zmienić soczewki na europe i będzie działać.
Norbas Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Właśnie wyschły i uszczelniłem wkręty do regulacji... zobaczymy czy to coś może
TOM3K Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) 01207 - Control Module for Auxiliary Heater (j364) 004- No Signal/Communication mam taki błąd w immo od czego mogło się to stać i jak temu zaradzić? Edytowane 11 Września 2016 przez TOM3K
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 01207 - Control Module for Auxiliary Heater (j364) 004- No Signal/Communication mam taki błąd w immo od czego mogło się to stać i jak temu zaradzić? Engine start z RS4 masz?
moglaj80 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 fajny modzik ten przycisk START ale powiem że z przyzwyczajenia odpalam kluczykiem
kaju Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 01207 - Control Module for Auxiliary Heater (j364) 004- No Signal/Communication mam taki błąd w immo od czego mogło się to stać i jak temu zaradzić? mówiłem Ci, że przy przewietrzaniu wnętrza to normalne jak nie ma webasta...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MAT1000 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Jak się nie mylę to jest możliwość przestawienia przesłon ... Ale to musi potwierdzić ktoś ogarnięty Jak się nie mylę to jest możliwość przestawienia przesłon ... Ale to musi potwierdzić ktoś ogarnięty Panowie ktoś może potwierdzić czy jest ta przesłona!!?? Bardzo ważne i pilne !!! Panowie jutro podrzucę wam fotki soczewki z B7, bo mam wyjęte dwie.
bartekzks Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Jak się nie mylę to jest możliwość przestawienia przesłon ... Ale to musi potwierdzić ktoś ogarnięty Panowie ktoś może potwierdzić czy jest ta przesłona!!?? Bardzo ważne i pilne !!! Panowie proszę o info czy muszę zmienić lampy jak przekładam B7 anglika czy jest ta przesłona lub coś ,że wystarczy przestawić ??
Rekomendowane odpowiedzi