vwbartus Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 5 godzin temu, H4mm3R napisał: Witamy nowych w CREW Gdzie można to zobaczyć kto nowy doszedł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 5 minut temu, vwbartus napisał: Gdzie można to zobaczyć kto nowy doszedł ?? Pierwszy post - ostatnie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 7 godzin temu, H4mm3R napisał: Witamy nowych w CREW Dziękować za aprobatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dziękuję za przyjęcie do tak zacnego grona. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Kurcze, prawie same avanty... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 3 godziny temu, Norbas napisał: Kurcze, prawie same avanty... . Mało kiedy sedan jeździł jako firmówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 22 godziny temu, H4mm3R napisał: Witamy nowych w CREW Gratuluję nowym! 10 godzin temu, H4mm3R napisał: Mało kiedy sedan jeździł jako firmówka Spokojnie, walczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Pany to jest oficjalna strona ? http://vogtland-polska.pl/? czy ta ? http://vogtland.com.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 1 godzinę temu, FroS-t napisał: Pany to jest oficjalna strona ? http://vogtland-polska.pl/? czy ta ? http://vogtland.com.pl/index.php Zamów tam gdzie taniej albo Ci w DE zamówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Gadaj z Trewor87 to Ci ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) 28 minut temu, afroo. napisał: Gadaj z Trewor87 to Ci ogarnie. Pisałem do Trewora, nie prowadzą Vogtlanda, dzowniłem do Wrocławia czyli tej pierwszej strony, ale 3 tygodnie temu to do Mojej nie mieli, nawet w DE, jutro może ponowie, gość mówi że około 2600zł, ogólnie kasa juz jest więc czas zamawiac..... Edytowane 15 Lutego 2017 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Na eBay wychodzi 2661PLN z dostawą do PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ogólnie nie robi mi to czy troszke więcej czy mniej, jedyne co to wolałbym w PL w razie jakiejkolwiek rekalamcji.....jutro zadzowonie i jak będzie kicha to odezwe się H4mm3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 shakal chwalił się niedawno zakupem Vogtlanda to Jego może też podpytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 1 minutę temu, afroo. napisał: shakal chwalił się niedawno zakupem Vogtlanda to Jego może też podpytaj. Oki thx, a tak na mariginesie jedziesz Marcin do BT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Podpinal ktosu u siebie nie fabryczne radio?? Jesli tak to potrzebuje pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 nie wiem czemu vogtland ? fakt faktem bo 3.600 ale wolałbym S.T X-ST to jest były Weitec z gruby KW a jak nie , to w tej samej kasie czyli 2600 jest AP , ten vogtland jakoś do mnie nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Troche się naczytałem i ma mega pozytywne opinie i fajnie sie sprawuje na Naszych drogach, miał być Eibach ale nie starczy mi siana bo to okolo 3800zł..... Zawartość dodana 3 minutes later Troche się napisałem z Treworem, wysłał mi oferte i powiem szczerze że ceny mnie lekko zgniotły....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 AP i Vogtland to to samo. Różni się tak naprawdę kolorystyką. 17 minut temu, FroS-t napisał: a tak na mariginesie jedziesz Marcin do BT ? Niestety nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi