rafiki5 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 13 minut temu, Rob@k napisał(a): Rafał ale niespodzianka. Ja dziękuję za takie niespodzianki 😅 Mam nadzieję że okaże się że to jakaś stara sprawa, bądź znaleziona w ostatnim momencie i nie będzie drogo 😬 dziennie auto przejeżdżało 100km bez żadnych oznak do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Hej. Polecacie jakąś firmę do regeneracji lamp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 59 minut temu, MARCIN607 napisał(a): Hej. Polecacie jakąś firmę do regeneracji lamp?? @KoJ@K 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 (edytowane) W dniu 16.09.2023 o 14:01, MARCIN607 napisał(a): Hej. Polecacie jakąś firmę do regeneracji lamp?? Jak wyżej @KoJ@K. Edytowane 17 Września 2023 przez george 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 ello ziomeczki jakie amortyzatory polecacie do audi A4 B7 3.0 przód o oznaczeniu 1BE. Nie potrzebuję wyczynowych tylko w miarę komfortowe. Sachs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Sachs/KYB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 43 minuty temu, Langista napisał(a): Sachs/KYB. poratuj jakimś linkiem z alledrogo co by pasowały do mojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo82 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Cześć załoga. Jestem tu nowy . Jestem z Poznań. Miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 szybkie Q@A 1. szukam drzwi prawych (pasazer) przód kolor LY7W w stanie bardzo dobrym do B7 Avant, ktoś cos? btw z sedana podejda? 2. jw. ale klapa tył do Avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabalo Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Witam, panowie polecacie kogoś kto ma w sprzedaży lampki oświetlenia tablicy rejestracyjnej LED do a4b7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 @Tomnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki5 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Planuje wymienić amory w a4 b7 Avant i przejść z 1BA na 1BE + springi eibach -30mm. Wybór padł na Sachs, przód z tego co widziałem każdy poleca o nr-ach 558 297, a z tyłem jest różnie jedni wrzucają 312 784 lub 313 268. Czym te tylnie amory się różnią? Które będą najbliżej zbliżone do 1BE? Druga sprawa według katalogu te amorki są przeznaczone do A4 b6 i b7 ale w wersji cabrio. Ciężka sprawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swIP Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Siema. Polecacie jakąś praskę śrubową do demontażu i montażu tuleji metalowo gumowych tylnego wózka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Siemanko. Jestem na etapie montażu elektycznej klapy do sedana. Oczywiśnie nie może być bez komplikacji, ale wszystko w miarę opanowane. Miałbym prośbę, czy ktoś z Was ma kodowanie sterownika 6D pod sedana, keyless i otwieranie z kopa? Nie mam w vcds podpowiedzi, a nie chcę strzelać. Kolejna sprawa, to adaptacja klapy. Ponoć w sedanie nie przejdzie ani vcds, ani z przycisku, trzeba podpiąć odisa...? Z góry dzięki wielkie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki5 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Siemka, Sonda lambda z 2.0tfsi podejdzie do 1.8t? Potrzebuje na podmiankę w celu sprawdzenia i mam właśnie opcje z 2.0tfsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFfson Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Witam Panowie, polecacie jakąś maskę z zamiennika czy warto szukać tylko używki oryginalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Używka Ori pod kolor wychodzi najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFfson Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca @Langista Dzięki, czyli nie pozostaje nic innego jak szukać używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambr97 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Siemka. Planuje sprzedać swoje Audi jednak mam problem z wycenieniem wozu. W którym dziale na forum mógłbym opisać swoje auto wymienic jego wady i zalety by na tej podstawie forumowicze mogli mi pomóc. Auto ma swoje lata, zależy mi na przedstawieniu stanu faktycznego i uczciwej cenie dla kupującego jak i dla mnie sprzedającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo82 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Cześć. Pozdrawiam kolegę KIELONN Widzianego w Poznaniu na " Starym Miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi