Wihajster Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 I wszystko jasne! O to własnie mi chodziło. Dzięx! Więc zamówię ... 1RR ja mam dokladnie taki jak na foto nawet kolor auta jak by mnie ktos sfotografował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Misiu kolorowy był jeszcze w s4 w blacku kolor SATIN BLACK i wówczas kolor grilla i blendy to 3FZ ---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- a dobra zwracam honor, nie przyuwazylem ze dotyczy rozmowa tylko szarych kolorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Czarny to ja mam misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pany, kto od nas ma interfejsy do B7??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pany, kto od nas ma interfejsy do B7??? Pytasz o VCDSa? Pisz do mnie PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 hammer, jakiego masz vcds-a? jak mozna wiedziec, jaka wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Siemianowice. Potrzebuje dobrego środka do czyszczenia czarnych skór. Macie jakieś TOP 10? uwaliłem sobie fotel pasożyta smarem jakimś... Siet fak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Siemianowice. Potrzebuje dobrego środka do czyszczenia czarnych skór. Macie jakieś TOP 10? uwaliłem sobie fotel pasożyta smarem jakimś... Siet fak Wal do Lederzentrum- doradzą coś na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 kurde faktycznie fachury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 pany,wie ktoś co to za dokładka? Audi A4 B7 dokładka zderzaka tylnego dyfuzor (3074076889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wygląda na jakiś zamiennik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Podroba...jak szukasz alternatywy to fajna jest dokladka akcesoryjna ori do b7 Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Za tą cene masz ori S-line a nie jakieś gówno Poleciało za pomocą gołębia pocztowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 pany,wie ktoś co to za dokładka?Audi A4 B7 dokładka zderzaka tylnego dyfuzor (3074076889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak on to wsadził do B7 Dokładka zderzaka A6 Allroad (3020433497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a może to te same wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 pany,wie ktoś co to za dokładka?Audi A4 B7 dokładka zderzaka tylnego dyfuzor (3074076889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A'la olrołd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Allroad ma alu dokladke, to wyglada na chamski plastik... Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dlatego też mówię, że to jest a'la... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Podroba...jak szukasz alternatywy to fajna jest dokladka akcesoryjna ori do b7Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 cóż to ta dokładka akcesoryjna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Gril S4 w zwykłym zderzaku Audi A4, S-Line Quattro in Reinweiß | eBay na to nie wpadłbym żeby przypiłować zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi