David Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 tez przez chwile myslalem nad swapem na 3.0 tdi bo w danii zakup b7 3.0 tdi Q to okolo 160 tys zl http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/audi/a4/30-tdi-avant-quattro-tiptr/70718 a powie ktos czy w 10-12 tys mozna sie zmiescic ze swapem czy malo?
czaki22 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 odrezac trzeba, i czesc sie zwróci , wtedy smiało do sprzedania, ale bym proponował na niemickim serwisie jakims wystawic
Młody_drog Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Powiem Ci, że się załamałem trochę jak przeczytałem, że chcesz sprzedać Taki wypas? Teraz się martwię, że u mnie będzie pewnie tak samo, włożę jeszcze pare rzeczy i też się znudzi :/ No nic, jak zadecydujesz tak będzie, powodzenia
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Decyzja o sprzedaży nie zapadła jeszcze na 100% - po prostu znów się wkręciłem i nie bardzo wiem w którą stronę pójść... Dlatego chętnie posłucham Waszych opinii i sugestii. Najrozsądniejszym wyjściem (i najkorzystniejszym finansowo) wydaje się zakup B7 3.0TDI Q + Tip MY08/09. Nie sprawdzałem jeszcze jakie to dokładnie pułapy cenowe ale wierzę, że zaraz coś podpowiecie. Co do ceny - oczywiste jest, że auto nie mierzy w standardową definicję kupującego (czyli jak najtaniej). To zakup dla fana marki - dlatego biorąc pod uwagę stan, przebieg i wyposażenie (oraz aktualne ceny ogórków na allegro) myślę, że klient w pułapie 50 000 się znajdzie (w przeciwnym przypadku wyciągam Recaro i felgi - wtedy może iść za 40 000).
MARCIN607 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 w przeciwnym przypadku wyciągam Recaro i felgi - wtedy może iść za 40 000 najlepsza opcja moim zdaniem a Recaro zawsze do B7 możesz włożyć
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bartek nie sprzedawaj jeszcze ;( moze pare modow zrobisz ..... kilka DIYi i Ci przejdzie
dziadek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 w przeciwnym przypadku wyciągam Recaro i felgi - wtedy może iść za 40 000 Bartek to i tak jak za darmo no ale ciężko żeby ktoś docenił
filip1001 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale bym proponował na niemickim serwisie jakims wystawic też chciałem to zaproponować, na zachodzie jest odrobinę większy szacunek dla "rezaczy", nie mówię, że tam będą płacić kokosy, ale wydaje mi się, że łatwiej będzie znaleźć kogoś, kto słono za auto zapłaci, a w sumie jest za co [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 20:13_________________________________________________ Najrozsądniejszym wyjściem (i najkorzystniejszym finansowo) wydaje się zakup B7 3.0TDI Q + Tip MY08/09. Nie sprawdzałem jeszcze jakie to dokładnie pułapy cenowe ale wierzę, że zaraz coś podpowiecie. Jak będziesz szukał to daj znać, kupimy wtedy hurtem 2 sztuki, ja wezmę jedną
adamooo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bart pamiętaj jedno..jak sprzedasz b6 to tracisz moda i lecisz do kosza i ban na IP
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bart pamiętaj jedno..jak sprzedasz b6 to tracisz moda i lecisz do kosza i ban na IP :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 21:18_________________________________________________wiesz chyba za bardzo wziąłeś sobie do serca to jak powiedziałem że nie lubie osób z lepiej wyposażonymi autkami :polew:
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bart pamiętaj jedno..jak sprzedasz b6 to tracisz moda i lecisz do kosza i ban na IP LOL Bart pamiętaj jedno..jak sprzedasz b6 to tracisz moda i lecisz do kosza i ban na IP :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 21:18_________________________________________________wiesz chyba za bardzo wziąłeś sobie do serca to jak powiedziałem że nie lubie osób z lepiej wyposażonymi autkami :polew: a-a-a... powiedziałeś to
GRazny Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 mówisz, że czekasz na sugestie? no to moja jest taka... jeśli Cię stać i Gosia to autko lubi to bym nie sprzedawał... dać jej jakieś 17tki, wyjąć recaro - a obie rzeczy do poprawy komfortu się raczej przyczynią... zainkasować 10k za to (albo przełożyć do B7 jeśli będzie)... i pal licho wyceny ubezpieczalni, złodziejstwo... po prostu jeździć... nie miałbym serca inaczej choć to tylko samochód... no ale wtedy Ci zbraknie ze 40k na nowe autko - ale "piniondze to nie fszystko" jak to gdzieś mawiali
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 tez przez chwile myslalem nad swapem na 3.0 tdi bo w danii zakup b7 3.0 tdi Q to okolo 160 tys zl http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/audi/a4/30-tdi-avant-quattro-tiptr/70718 a powie ktos czy w 10-12 tys mozna sie zmiescic ze swapem czy malo? chyba zartujesz. za 10-12k to sie kupuje silnik z wiazka i ecu, skrzynie, sprzeglo, dwumasa. pare stron napisalem spory wywod na temat swapa 3.0TDI w B6/B7.
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 tez przez chwile myslalem nad swapem na 3.0 tdi bo w danii zakup b7 3.0 tdi Q to okolo 160 tys zl http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/audi/a4/30-tdi-avant-quattro-tiptr/70718 a powie ktos czy w 10-12 tys mozna sie zmiescic ze swapem czy malo? chyba zartujesz. za 10-12k to sie kupuje silnik z wiazka i ecu, skrzynie, sprzeglo, dwumasa. pare stron napisalem spory wywod na temat swapa 3.0TDI w B6/B7. Tak Michu - dałeś piękny wykaz, ale bez cen mówisz, że czekasz na sugestie? no to moja jest taka... jeśli Cię stać i Gosia to autko lubi to bym nie sprzedawał... dać jej jakieś 17tki, wyjąć recaro - a obie rzeczy do poprawy komfortu się raczej przyczynią... zainkasować 10k za to (albo przełożyć do B7 jeśli będzie)... i pal licho wyceny ubezpieczalni, złodziejstwo... po prostu jeździć... nie miałbym serca inaczej choć to tylko samochód... no ale wtedy Ci zbraknie ze 40k na nowe autko - ale "piniondze to nie fszystko" jak to gdzieś mawiali Coś w tym jest - Gośka nie chce pozbywać się tego auta. Dlatego jeszcze nic nie przesądzone - ale na sugestie wciąż czekam
dziadek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale na sugestie wciąż czekam mówie bierz E60 , zawsze to większe wyzwanie do modów bo tu tak prosto nie jest a poważnie to ktoś w końcu musi obaić tą brykę bo na necie naprawde nic nie ma i wszyscy jeżdża tak jak z fabryki wychodzą
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bartek, ceny masz w pare minut z allegro a jak sam wiesz rozbieznosci sa bardzo duze, wiec nie mozan podac "ceny" za swapa
A4_Dominik_WAW Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dawno nie odwiedzałem wątki - i czego się dowiaduje Bartek rozważa sprzedaż auta ;( Jeżeli planujesz zakup B7 to wywalaj recaro i felgi niech idą do nowego nabytku wystaw cenę 43 tys. jak się sprzeda to dobrze a jak nie to zostaw w domu będą stały dwa wyrezańce ale aż się boje pomyśleć na co Ty zmienisz tą B6 bo jej dorównać jest ciężko
Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 zawsze możemy się wymienić na jakiś czas jak Ci modów brakuje lub dla zabawy kup coś taniego do modyfikacji i zabawy
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a ja powiem tak: nie pier**l! :decayed: Nie sprzedajesz i już!! :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi