adamooo Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A teraz idziemy spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A teraz idziemy spac WSTAWAC!!!! Jezuuu, pogielo Was - klepac posty o 4tej, masakra jakas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A teraz idziemy spac WSTAWAC!!!! Jezuuu, pogielo Was - klepac posty o 4tej, masakra jakas.... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A teraz idziemy spac WSTAWAC!!!! Jezuuu, pogielo Was - klepac posty o 4tej, masakra jakas.... :polew: :polew: :polew: A teraz po drzemce, na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 na sume i odpust chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Fly, ty lubisz ten wzór - podpowiedz jakąś sensowną cenę wywoławczą czy ja wiem, czy lubie... mialem je przejsciowo ktorejs zimy jako felgi nr 5 jak nie porysowne i proste to puszczalbym za 1,2k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Przygotowania do zimy... dzięki ET28 mogłem nareszcie wywalić dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 cholera... w przyszłym roku chyba naprawdę kupię inne felgi na zimę. te mi się za bardzo podobają a B6 na tych felgach wygląda też ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Felgi z tym ET 28 sa Frańca siedzi ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 fajne, w 18 wyglądałyby jeszcze lepiej , a jaki masz rozmiar opon na zime?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Bardzo ladnie siedzi A i felgi ciekawe nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Powiem Wam, że po ostatniej zimie miałem dość swojej felgi - przy profilu 50 na laczku 215 i przede wszystkim tak mocno obniżonym zawieszeniu wyglądało to okropnie. Ta felga jest OK ale do fabrycznego zawieszenia (czyli max -20mm). Zacząłem się rozglądać za czymś nowym i w oko wpadł mi ten wzorek. Całości dopełnił fahur gdy przyjechał na zmianę oleju - wtedy miałem okazję na żywo zobaczyć jak wygląda 7,5 calowa felga z ET28 w B6... Zaraz zaczęły się poszukiwania i... trafiłem 4 nówki powystawowe z ASO za śmieszne pieniądze. Cieszę się bo auto zimą już tak nie będzie straszyć fajne, w 18 wyglądałyby jeszcze lepiej , a jaki masz rozmiar opon na zime?? 17", 215/50, ET28. Oponki przekładałem ze starych felg Blizzak LM30 (nie stać mnie teraz na zakup nowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ja mam 225/50/17 na 8 calach i średnio mi się widzi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ja mam 225/50/17 na 8 calach i średnio mi się widzi ;( Pokaż... 225/50 to nie ten sam profil co 215/50. Nie będą koła chlapać błotem po bokach karoserii z takim ET BARTEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 tragedi nie ma ale ... foto w moim temacie nie będę zaśmiecał koledze, ale po zdjęciach widze że te 215 lepiej leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Takie jak masz teraz te zimówki, z checią zakupiłbym 18'' na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Takie jak masz teraz te zimówki, z checią zakupiłbym 18'' na lato Szczerze, to nawet nie sprawdzałem czy ten wzór występuje w 18"... tragedi nie ma ale ... foto w moim temacie nie będę zaśmiecał koledze, ale po zdjęciach widze że te 215 lepiej leżą Bo przy 215 masz ciut mniejszy profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 etam Bart te stare były lepsze..ale nie martw się jak założysz stare to chętnie od Ciebie te odkupie te nowe z et28:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Przyjedz na zabezpieczenie felg przed zima, mam nowy specyfik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 etam Bart te stare były lepsze..ale nie martw się jak założysz stare to chętnie od Ciebie te odkupie te nowe z et28 Tym tam lepiej kanapę grzaną podłącz w tym swoim ogórku Przyjedz na zabezpieczenie felg przed zima, mam nowy specyfik Vario bardzo chętnie - w tygodniu wpadnę do Poznania po nowy aku (obecny już ledwo zipie). Mogę Cię odwiedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi