Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Fly - BTW, lakiernik jak oglądał felgi mówił że były malowane... Kurcze nie wiem, podpytam go jeszcze jak do tego doszedł. Ej... no przed pojsciem do sprzedazy w ASO na pewno musialy byc malowane na grafit - ale on mowi, ze wczesniej byl inny lakier?
variocustoms Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Blizzaki mam w Lexusie na tylnej osi bez ESP i ASR a mam 250 KM i są mega wyczesane, zero problemu z trakcją na mokrym i na suchym, na śniegu nie ma ideałów. Bart-S zaczynam podejrzewać, ze pracujesz dla rządu ale nie koniecznie polskiego, np. tego z Sycylii BTW mam znajomka z kasą i się okazuje, że jest tajniakiem Mossadu Cieszę się, że byłem miły dla Bart-S'a :)
wuju Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Felgi idą w ori sreberko - chyba idealny kolor dla czarnej perły z pakietem połysk. to i ja zostawię moje CH w sreberku tak mi sie właśnie wydawało ze ciemne zgina przy czarnym aucie a co do zderzaka to jak ci nie pójdzie to po nowym roku go zabiorę
hidden22 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 siemka mam takie pot. do Ciebvie , gdzie kupiles te listwy chromowane w kolo okien ?? ile dales za nie?
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Fly - BTW, lakiernik jak oglądał felgi mówił że były malowane... Kurcze nie wiem, podpytam go jeszcze jak do tego doszedł. Ej... no przed pojsciem do sprzedazy w ASO na pewno musialy byc malowane na grafit - ale on mowi, ze wczesniej byl inny lakier? No teraz już sam nie wiem o co mu chodziło - pogadam z nim jak będe odbierał felunek. Całkiem możliwe że jest tak jak napisałeś. Blizzaki mam w Lexusie na tylnej osi bez ESP i ASR a mam 250 KM i są mega wyczesane, zero problemu z trakcją na mokrym i na suchym, na śniegu nie ma ideałów. Bart-S zaczynam podejrzewać, ze pracujesz dla rządu ale nie koniecznie polskiego, np. tego z Sycylii BTW mam znajomka z kasą i się okazuje, że jest tajniakiem Mossadu Cieszę się, że byłem miły dla Bart-S'a :) Vario No i teraz już sam nie wiem. Czy o oponach też specjalnie się dobrze wypowiadasz? :polew: Spoko! Dywaników Ci nigdy nie zapomnę Felgi idą w ori sreberko - chyba idealny kolor dla czarnej perły z pakietem połysk. to i ja zostawię moje CH w sreberku tak mi sie właśnie wydawało ze ciemne zgina przy czarnym aucie a co do zderzaka to jak ci nie pójdzie to po nowym roku go zabiorę Gdyby dać relingi, listwy drzwiowe i lusterka w graficie - wtedy fele być może ładnie by się akcentowały - a tak, bez innego elementu na aucie w tym kolorze wygląda to po prostu kiepsko. siemka mam takie pot. do Ciebvie , gdzie kupiles te listwy chromowane w kolo okien ?? ile dales za nie? Kupiłem na allegro czarną podsufitkę. Tak się złożyło że sprzedający miał też komplet listw ozdobnych - utargowałem komplet za 400zł w ramach dodatku do podsufitki
MARCIN607 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 widzę że Cię też Bartek z rana do pracy gonią[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 06:43_________________________________________________klubowy agent nie zniese :polew:- Bartek pamiętaj co złego to nie my Blizzaki mam w Lexusie na tylnej osi bez ESP i ASR a mam 250 KM i są mega wyczesane, zero problemu z trakcją na mokrym i na suchym, na śniegu nie ma ideałów. Bart-S zaczynam podejrzewać, ze pracujesz dla rządu ale nie koniecznie polskiego, np. tego z Sycylii BTW mam znajomka z kasą i się okazuje, że jest tajniakiem Mossadu Cieszę się, że byłem miły dla Bart-S'a
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Bart-S na temat opon to obiektywna opinia, wiesz, że nie leję wody , jak jest zła opinia to też ją wypowiadam
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Tak, wiem. I za to między innymi bardzo Cię lubię
grzecho01 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 witam ,a można wiedzieć ile za coś takiego trzeba dać? I jeszcze jedno pytanko- czy MMI Navigation Plus nie odtwarza DVD i SD card?
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 grzecho01 - odpisałem na mejla Rozkminiłem problem z PDC - sterownik wariował z powodu luźno osadzonej wtyczki w gniazku przedniego głosnika (błąd ładnie zapisał się w module PDC). Po prawidłowym podłaczeniu skasowałem błędy - podpiąłem na szybko wiązkę z przodu i wszystko zadziałało idealnie Teraz nic tylko kołować nowy zderzak - jednak ciągle nie ma kupca na mój obecny Jutro spróbuję zabrać się za fotostory - do wieczora powinno być gotowe. Co by tu teraz... :polew:
truckmaniac Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Co by tu teraz... :polew: :decayed Ty naprawdę chcesz mnie zabić
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Aaaa widzisz Przypomniałeś mi... fotele
truckmaniac Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Aaaa widzisz Przypomniałeś mi... fotele To jeszcze nie gotowe :shocked: :shocked:Teraz to mnie załamałeś :polew:
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 No niestety... Czekam za info, sprawa z fotelami wyjaśni się jednak dopiero w przyszłą środę Ale spokojnie, jestem dobrej myśli
truckmaniac Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 No niestety... Czekam za info, sprawa z fotelami wyjaśni się jednak dopiero w przyszłą środę Ale spokojnie, jestem dobrej myśli Spoko, spoko. Wiesz, że nie mam ciśnienia
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Wiem Ale mimo tego zależy mi abyśmy wszystko zrealizowali zgodnie z zakładanym planem
truckmaniac Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Wiem Ale mimo tego zależy mi abyśmy wszystko zrealizowali zgodnie z zakładanym planem OK As you wish
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Bart-S dawaj auto w czarny mat ew. grafit perła z TT MK I, to cultowy kolorek
grzecho01 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Bart-S odpisz na meila jak mozesz. dzieki.
Bart-S Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Bart-S odpisz na meila jak mozesz. dzieki. Po południu będziesz miał odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi