Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też da radę :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wuju - Pinczi ma rację - mimo większej masy V8 nadal ma w zapasie 100PS nad 2.7BiT (o Q nawet nie wspominam). Co innego jak Fly ją skończy zgodnie z planem. Łukasz może zrobicie sobie wtedy jakąś ustawkę?

Opublikowano

2.7 biT i objedziesz bez mrugnięcia okiem

Moze jeszcze powiesz ze w serii ??

Marzenie :)

nie miałem na myśli serii,, oczywiste ze jak się przełoży 2.7 to nie po to żeby w serii tym latać

choć z 2 strony zależy o której serii mówimy bo są 2.7 i 2.7 :wink4:

Opublikowano

A kiedy zakup nowego auta ? Bo pewnie tego tak szybko nie sprzedasz ? :gwizdanie:

Pod koniec roku pewnie - chociaż zobaczymy (B8 jakoś ostatnio mi przeszło). Może S4 B7 w Cabrio? :mysli:

Zapomniałem się pochwalić fotkami z ISOFIX-em (kupione jakiś czas temu od alvaro - z nadowozia B7 i pasowały :wink4:)

isofix1.JPG

isofix2.JPG

Mozesz podac numerki seryjne tych mocowan isofix :hi:

Moze wiesz kto ma na sprzedaz cos takiego :naughty:

Opublikowano

A kiedy zakup nowego auta ? Bo pewnie tego tak szybko nie sprzedasz ? :gwizdanie:

Pod koniec roku pewnie - chociaż zobaczymy (B8 jakoś ostatnio mi przeszło). Może S4 B7 w Cabrio? :mysli:

Zapomniałem się pochwalić fotkami z ISOFIX-em (kupione jakiś czas temu od alvaro - z nadowozia B7 i pasowały :wink4:)

isofix1.JPG

isofix2.JPG

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=109900.0;highlight=isofix

Opublikowano

U siebie użyłem elementów dla nadwozia B7:

8E0 813 545 B - lewe mocowanie

8E0 813 546 B - prawe mocowanie

8L0 887 233 - tuleja (x4)

WHT 001 230 - śruba mocująca (x4)

Opublikowano

Bart-S jak będziesz zmieniał na nowszy model to weź golasa, żeby było co rezać.

Opublikowano

Znalazlem pare modow aby bylo weselej bo na tej furze juz prawie nic nie zostalo :kox:

A wiec:

- wymiana tunelu na wersje bez panelu telefonu i przelozenie go do podlokietnika

- wymiana lusterka wew na black edition - te jasne to razi po oczach troszke :cool1:

- kiera rs4 - chyba najladniej bedzie pasowac do tej papy recaro

No i ja wiecej nic juz nie znalazlem :hi:

Opublikowano

1. Tunel zostaje, będzie łapa dla aktualnego telefonu - w podłokietnik przyjdzie uchwyt na kubki.

2. Lusterko wewnętrzne już jakiś czas jest czarne :)

3. Kierownica - maksymalnie S-Line MF + tip z B7 (nie chcę tu TT czy RS ponieważ to nie to auto).

Do zrobienia jeszcze trochę rzeczy jest - z tych grubszych to solar szyberdach i webasto ;) Póki co chciałbym zregenerować reflektowy i wymienić palniki. Oprócz tego podłaczyć grzanie i airbagi kanapy...

Opublikowano

właśnie co z grzanym tyłem? when?

Opublikowano

Grzesiek szuka mi przełączników regulujących, które montuje się pod popielniczkę - zamówiłem w ASO panel i byłem przekonany, że jest razem z regulacją a tu pipka... No nic myślę, dokupię pokrętełka - sprawdzamy cenę i... 215zł szuka :wallbash:. A że zachciało mi się wersji z przyciskiem blokady/otwierania zamka centralnego to w grę wchodzi jeszcze dodatkowe 120zł :wallbash: Blenda kosztowała 160zł - do samych przełączników musiałbym dołożyć 550zł więc spasowałem i szukamy używki...

Opublikowano

Bartku siebie w Recaro tez mam tylnie boczne poduszki.

Duzo zabawy z ich podlaczeniem?

Opublikowano

O kurcze jeszcze jest pare grubasow do zrobienia, a z tym dachem to nie przesada, wycinac dziure itd - no jestem ciekaw efektu koncowego.

Jak podlaczysz tylne airbagi i grzanie kanapy zrob jakies DIJ dla potomnych :cool1:

Opublikowano

Grzesiek szuka mi przełączników regulujących, które montuje się pod popielniczkę - zamówiłem w ASO panel i byłem przekonany, że jest razem z regulacją a tu pipka... No nic myślę, dokupię pokrętełka - sprawdzamy cenę i... 215zł szuka :wallbash:. A że zachciało mi się wersji z przyciskiem blokady/otwierania zamka centralnego to w grę wchodzi jeszcze dodatkowe 120zł :wallbash: Blenda kosztowała 160zł - do samych przełączników musiałbym dołożyć 550zł więc spasowałem i szukamy używki...

jak ogarniesz temat to będzie pierwsza klasa :good:-też myślę czy by do siebie nie założyć-już teraz skórka zimna jak się wsiada a dopiero zima idzie

Opublikowano

Odgrzewam kotleta

Jak postępy z prac ?

- poszukiwanie kierownicy (?)

- grzane tyłki z tyłu (?)

- Filmik z HomeLink (?) :decayed:

Opublikowano

Narazie dzięki Kercziemu nabyłem SOLAR razem z dachem :naughty:

Opublikowano

bedziesz cial dach ? :shocked:

Opublikowano

bedziesz cial dach ? :shocked:

Nie ciął tylko spawał - całą wkładkę w fabrycznych miejscach :wink4:

Opublikowano

hmm... nie znam tematu.

mozesz rozjasnic? :)

dach i slupki to nie jest jedna calosc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...