Patrykbor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- strawberry ciężka robota na puszkach , w tygodniu dzwonić mam do jakiejś kobitki co ma 17 aut i lata na Szwecje i tylko podwójna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Podwójna obsada to już jest ciężko:wink: z własnego doświadczenia ja już bym odpuścił bo z takimi burakami przysło mi jeździć że szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Patryk ciężka nie jest na kontenerach , ale jak mówi Grzegorz podwójna to co innego:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Akurat z dobrym kolegą mamy spróbować . Zobaczymy czy po dłuższym przebywaniu razem będziemy się . Szkoda ze nie wiem co to za firma , wiem tylko ze z Gdyni ale trudno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 opytam się mojego może coś będzie wiedział, bardziej orientuje się jakie tam lataja firmy, a czym masz jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sroda czwartek będę więcej wiedział . Jeszcze nie powiedziane ze będą chcieli swiezakow . Bo kontenerami i przeprawą promowa nie miałem do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Patryk teraz jak kierowca ma więcej niz 6 miesięcy stażu to juz jest zawodowcem:wink: Przeprawy promowe fajna sprawa tym bardziej że na Szwecję byle nie Kopernikiem:facepalm: bo na niego to brak słów, chyba że mu kapitale walneli:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Talib tacho cie gonilo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jakbym siebie dzisiaj widział ---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- Tylko jechałem z pierwszeństwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ino_hizo2 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wiadomości - Sokołów Podlaski - Zderzenie ciężarówek w powiecie sokołowskim Na szczęście wszyscy cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Krzychu, Kadetem tera!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Patryk mam kilku znajomych co jeździli lub jeżdżą na Szwecji i kuzyna na pudłach,każdy chwali drogi i kulturę jazdy,niestety zima jest ciężka,podstawa to bardzo dobre opony zimowe. Jak wam się podoba taki gril?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ale który? czerwony wygląda lepiej, do tego srebrnego trzeba by jeszcze coś dorzucić to może by to zagrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 lusterka:wink: wyróżnia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dla mnie grill lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 dokładnie poszedł w świat i przyszła niebieska solówka w Big Space w poniedziałek zawożę ją pod zabudowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A mnie sie ten srebrny podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmer80 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To i ja sie pochwale swoja gwiazda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi