jihaad Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Od Legnicy do Wrocka jest zakaz wyprzedzania? Wczoraj tam leciałem to co chwile któryś wyprzedzał Na odcinkach oznakowanych tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a dwójka jak na Magdeburgu zapalą to do Hanoweru świeci:facepalm: ale z drugiej strony jak nie ma to sie nikt nie czepia:decayed: wyjątek to 38 i blond policjantka i jej 86km/h i ni uj więcej 2x mnie już wyhaczyła po 35e:doh: kumpel od repy jechał za mną za blisko to dostał od niej 60e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a dwójka jak na Magdeburgu zapalą to do Hanoweru świeci:facepalm: ale z drugiej strony jak nie ma to sie nikt nie czepia:decayed: wyjątek to 38 i blond policjantka i jej 86km/h i ni uj więcej 2x mnie już wyhaczyła po 35e:doh: kumpel od repy jechał za mną za blisko to dostał od niej 60e to i tak mało:wink: ode mnie ostatnio od niej dostał 130e za odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jedna wielka patologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Panowie wy tu pierdzielicie o jakiś bzdurach a ja potrzebuję konkretnej informacji.... Jak to jest z licencją międzynarodową zrobioną w PL,czy taka licencja jest honorowana w innych krajach UE jeśli będę chciał otworzyć działalność w BE.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykwasyl84 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja koło magdeburga 2lata temu 100 euro za odległość bo tylko 30m było na A38 często jeżdze i trzeba uważać na prędkości bo tam pilnują, podobnie na A72, ostatnio mnie o 4 nad ranem zatrzymali bo wyprzedziłem robura(nie obrażajac chłopaków) pod górkę z 85 na licznika, a mam jeździć 80 30min wykładu i jakoś przeszło bez kary. Co do tego zakazu w polszy to nasze wspaniałe władze podpatrzyły z zachodu,tylko chyba kasy im było szkoda na tablice z godzinówką, chore. A ja cały tydz po kraju, 6razy obwodnica krk średnia przejazdu 70... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Panowie wy tu pierdzielicie o jakiś bzdurach a ja potrzebuję konkretnej informacji....Jak to jest z licencją międzynarodową zrobioną w PL,czy taka licencja jest honorowana w innych krajach UE jeśli będę chciał otworzyć działalność w BE.... Już się wszystkiego dowiedziałem i jest to nie możliwe qurwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 aktywny tempomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wczoraj w Koln na fordzie takie ustrojstwo celnołem jak jeszcze raz go namierzę to spróbuję cyknąć fote środka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ale brzydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 volvo z biedronki było szersze od tego czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 w bułgarii tego od cholery jeździ zrób zdjęcie od boku, tam ma za***iście wkomponowany wydech albo filtr powietrza, nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 może się uda na przyszły tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 konkurent dla mis renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos89 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gili nie tankowałeś dzisiaj przypadkiem na statoilu przy obwodnicy Elbląga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie,ale to bylo moje poprzednie auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wypadek na estakadzie Kwiatkowskiego. Ciężarówka spadła z estakady[ZDJĘCIA, WIDEO] - Naszemiasto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykwasyl84 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 o kutfa! Szpetnie.. jeszcze na stronę kierowcy spadł.. ale dobrze że na pusto i najważniejsze ze się kolesiowi nic nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wypadek na estakadzie Kwiatkowskiego. Ciężarówka spadła z estakady[ZDJĘCIA, WIDEO] - Naszemiasto.pl Mnie zastanawia, co było przyczyną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wczoraj w Koln na fordzie takie ustrojstwo celnołemhttp://s13.postimg.org/qdiwcygpj/20140407_184033.jpg jak jeszcze raz go namierzę to spróbuję cyknąć fote środka:wink: Dokładnie tego samego turasa Fordem Cargo widuje jak spędza weekendy pod naszą firmą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi