Sooba Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam ! i zapraszam do oglądania i oceniania Marka: Audi Model: A4 B5 Rok produkcji: 1996 Kolor: Biała Perła Pojemność: 2.8 V6 Moc: 174KM Co do wyposażenia to podobno Full opcja z tego rocznika. Opinia sprzedającego mi ten samochód. Pomalowane dokładki zderzaków w kolor przód, tył, (boki na wiosnę) Felgi: 16" zima/lato W planach 17" na lato od a8 d2 polerowane Zawieszenie: sprężyny WEITEC -45 przód oraz tył Mam jeszcze parę rzeczy w planach na wiosnę co do tego auta ale na razie nie będę pisał bo nigdy nie wiadomo jak się los potoczy ;DD ZDJĘCIA BUDY: WNĘTRZE: I KOMORA SILNIKA: kurde nie wiem czemu takie małe zdj. są....
czorny_07 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 tylny zderzak troche ulep, przód mnie sie podoba, też rezany, zderzaki liftowe itp jakie plany?
Sooba Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Plany dopiero na wiosnę ale nie wiem czy wszystko uda się zrobić Myślę nad gazem sekwencyjnym Jakiś gwint (jeszcze nie wiem jaki) może coś polecicie ? lampy przód polift zespolone przelot z końcowym magnaflow 14816 felgi 17" a8 d2 w polerce progi w kolor dach w karbon bądź czarny I chyba tyle
duffy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 felgi jak zmieniać to na 18" bo będziesz żałował dach na czarny połysk a nie carbon autko fajne a i gazu nie ma się co wstydzić
czorny_07 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Plany dopiero na wiosnę ale nie wiem czy wszystko uda się zrobić Myślę nad gazem sekwencyjnym Jakiś gwint (jeszcze nie wiem jaki) może coś polecicie ? lampy przód polift zespolone przelot z końcowym magnaflow 14816 felgi 17" a8 d2 w polerce progi w kolor dach w karbon bądź czarny I chyba tyle tak jak mówi duffy, felgi 18', 17 bedzie mała, 19 zaś nie komfortowa, ja latam na gwincie FK Automotive, nie narzekam:wink:
Radoskur Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 zgadzam sie, felgi jak cos to wrzucaj 18''
MercDG Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 To jeszcze ja dopisze dla pewności jak chcesz zakładać gwint to tylko 18 do tego. Miałem przejściowo gwint +17 i na 18 o wiele lepiej się jeździ A tak po za tym to ładne autko White Power !!
Sooba Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dobra przekonaliście mnie będę zbierał na 18 A na gwincie jak z komfortem jazdy ? Pytam z ciekawości i tak będzie założony nawet jak bym miał komfort jazdy jak na taborecie
MercDG Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dobra przekonaliście mnie będę zbierał na 18 A na gwincie jak z komfortem jazdy ? Pytam z ciekawości i tak będzie założony nawet jak bym miał komfort jazdy jak na taborecie Zależy też pewnie jakiej klasy gwint itd. ja na mojego supersporta nie narzekam troche czepie, ale przynajmniej nie buja
Sooba Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Patrzyłem TA Technix lub MTS w moim przedziale budżetowym
Klecha86 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 fajna powodzenia w modach i bezawaryjności
sokal Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 za***isty kolor! Nie szpeć go czarnym dachem Po co psuć coś co jest piękne i rzadko spotykane na rzecz standardowych zmian w białych autach... No i te zderzaki obydwa robią wrażenie jakby były na dole z plasteliny ale to może tylko tak wygląda na zdjęciach, takie rzeczy zawsze można poprawić Świetna baza no i ten silnik... Nie bój się montować do niego LPG tylko poszukaj dobrego gazownika
majkel1993 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 no biała zajebis... i fajny silnik:naughty: na przyszły sezon też się postaram przystąpić do White Power
Sooba Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 będzie gleba bedzie fela tylko pytanie teraz czy to wejdzie bez obcierania haczenia i wystawania ? gleba -80mm i fela 18" 7,5J ET 45 ?? ---------- Post dopisany 06-08-2013 at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany 21-04-2013 at 18:44 ---------- Autko wygląda teraz tak Dach czarny połysk Kółka 18" Kompletny wydech od kolektora i zakończony końcowym ulter (dwururka) 2x70 bodajże Nowe tarcze klocki przewody hamulcowe wahacze przód tył i cała reszta na igiełkę
paput Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 fajna fela, nie myslałes zeby ją na biało dać? i koniecznie kieruneki smoke:naughty: a bedzie choć i tak już jest bardzo fajnie
Sooba Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Będą będą są już zamówione A felge myślałem żeby na czarno dać i podwójny klar na to aby ładnie błyszczała
Olaf Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 jak juz te zderzaki takie ulepy to trzeba bylo by pomyslec nad progami z S w kolor bo tak jak jest teraz to do gó>>a pasuje wszystko dokladki przod i tyl w kolor a ten bok az razi
Rekomendowane odpowiedzi