Chuck Norris Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Było bardzo dobrze, w piątek aż za dobrzee... :decayed:. Miło było poznać ludzi z forum .
Damiandix Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja również dziękuję za zlot oraz kawałek poletka dla mnie i znajomków
sysek27 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Właśnie dotarłem do domu auto rozpakowane szybki prysznic i spać, dzięki Panowie za zlota miło było poznać nowe twarze oraz pooglądać autka mam nadzieje, że jeszcze nie raz się gdzieś spotkamy:wink:
julekF1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 a ja byłem dzisiaj tylko i A4 było jak na lekarstwo:kwasny:
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Chłopaki na prawdę była moc Już nie mogę się doczekać kolejnej edycji. Dojechałem na spokojnie do domu i felgi są całe ChuckBełt następnym razem musisz ogarnąć że siedzisz w aucie a nie na krzesełku :polew:
JawoR36 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Chłopaki na prawdę była moc Już nie mogę się doczekać kolejnej edycji. Dojechałem na spokojnie do domu i felgi są całe ChuckBełt następnym razem musisz ogarnąć że siedzisz w aucie a nie na krzesełku :polew: A nie nad kiblem xd Grubo dopiero chate zaliczylem Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Czemu ty Jawor nie czekałeś na Czarnego?
JawoR36 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Bo nie mowil, ze czeka na Ciebie, przeca mogl dzwonic Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk ---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- A poza tym i tak sie pozniej styknelismy ; p Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
Duds Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 To teraz ogólnopolski w Ostrowie :decayed:
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 A bo kurfa w Centrum na rondzie zamiast jechać na Wrocław to pojechałem gdzieś indziej Strzeliliśmy parę zdjęć i się rozjechaliśmy
sysek27 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja jeszcze długo za Nysą słyszałem na CB jak ktoś ciągle wołał MEFJU jesteś a Ty nic się nie odzywałeś...czekaj czekaj przecież Ty już dzisiaj wcale gadać nie umiałeś bo Ci gdzieś struny siadły:decayed:no nie powiem impreza ciekawa
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja jeszcze długo za Nysą słyszałem na CB jak ktoś ciągle wołał MEFJU jesteś a Ty nic się nie odzywałeś...czekaj czekaj przecież Ty już dzisiaj wcale gadać nie umiałeś bo Ci gdzieś struny siadły:decayed:no nie powiem impreza ciekawa ja go wołałem miło było naprawdę, czekać do następnego takiego zlotu pogoda dopsiała, fotki wrzuce dzisaj/jutro tu w wątku:decayed:
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Głosu nie mam to się nie odzywałem A to że głosu brak oznacza tylko jedno, że impreza była za gruba
Mati_23 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzięki wielkie panowie czekam na fotki ze zlotu, widziałem mefju że nie ogarnełeś i zatrąbiłem żebyś pojechał w moja stronę ale lipka wyszła z tego, dobrze że wszyscy dojechali na spokojnie
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Patrzcie co dostałem za zdjęcie z wczorajszego picia z Audi Śląsk :polew::polew::polew:
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja mam narazie fotki z jednego aparatu, czekam na drugi i wtedy wrzuce pakę a jakie mam filmiki
H4mm3R Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 VII VAG NYSA - zdjęcia, filmy : Techniczne - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf -
Chuck Norris Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Głosu nie mam to się nie odzywałem A to że głosu brak oznacza tylko jedno, że impreza była za gruba Ja myślał, że Ty we wtorek wracasz jak Cie rano zobaczyłem . Trzeba podziękować Czornemu, Jaworowi i Szwagrowi za miejscówke, bo naprawdę była fpipke .
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 AUDI A4 B5 VAG NYSA 2013 - A4-klub.pl - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi