turzol Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 zakoduj sobie żeby piec działał jako dogrzewacz płynu, ale wykodować będziesz musiał grzałkę elektr.
biggman Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Będzie działał wtedy piec w czasie jazdy jako dogrzewacz? Z którego modułu trzeba wykodować dodatkową grzałkę?
jozek726 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Będzie działał wtedy piec w czasie jazdy jako dogrzewacz? Z którego modułu trzeba wykodować dodatkową grzałkę? karol szkoda męczyć piecykaSent from my Iphone 6 właśnie też słyszałem tak jak Marcin pisze, że lepiej nie męczyć pieca tym dogrzewaczem
Pawel88ST Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Panowie wystarczy mieć Eco na climatronicu załączone i webasto nie włączy się jako dogrzewacz Później 5 stopni
biggman Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Lecimy dalej Wpadły nowe ori dywaniki gumowe. Sorki za jakość zdjęć ale było już bardzo ciemno.Przygotowuję się do kolejnego moda na wiosnę. 4 całkiem nowe czujniki ciśnienia w oponach wraz z nowymi wentylami. Produkja 07.2014
biggman Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 w ASO 1szt 400zł + wentyl 100zł ale dorwałem sporo taniej, jak coś mogę jeszcze jeden taki komplet pomóc załatwić
nitroo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 A do tego trzeba mieć jakąś instalację jeszcze poprowadzoną?
biggman Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tak instalacja, moduł, antenka. Jak ktoś ma PDC, cała instalacja to tylko zmostkowanie się z potrzebnymi kablami od wiązki PDC
turzol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tak instalacja, moduł, antenka. Jak ktoś ma PDC, cała instalacja to tylko zmostkowanie się z potrzebnymi kablami od wiązki PDC nie kuś Jak zwykle profeska. Dla mnie jedno z najbardziej zadbanych i dopieszczonych w detale a4-ek na tym forum.
biggman Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dzięki Artur Jak coś pisz na PW, koszt jak za nowy komplet wręcz śmieszny
jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Idziesz jak burza , kurde człowiek Cię nie dogoni tak szybko
biggman Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Dzieki ale jeszcze planuje kilka zmian ---- Wpadł nowy przełącznik lusterek w chromie.Oraz wymieniłem spryski na mgiełkowe grzane + szybkozłączki, nie wiem tylko czemu dopiero teraz, niebo a ziemia w porównaniu z tymi ori Edytowane 14 Stycznia 2015 przez biggman
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Później rezanko zaczyna się do tysiaka w górę!
devey Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Karol, dasz radę załatwić jeszcze jeden zestaw takich skryskiwaczy i w jakiej cenie? Może być pw.
biggman Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Poszukaj na allegro jest sporo tych sprysków, a w warsztacie znajdziesz bardzo ładny opis i numery potrzebnych części
Rekomendowane odpowiedzi