Tosik Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam Jestem od niedawna właścicielem Audi a4 19 TDi w sedanie, czarny metalik. Auto jest ładnie utrzymane tylko na wejściu musze robić turbine bo puszcza olejem na intercoler ale jak sie to zrobi to autko bedzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 sie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hey :th: witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo12345 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam was wszystkich miłośników , 3 tygodnie temu kupilem audii a4 avant 1,8t srebny metali z 1997 Marka audii mam juz mile spomnienia poniewaz mialem 80 z 86` jezdzilem 5lat i niestety pozegnalem sie znia ale mam nadzieje ze godnie ja zastapi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hey :th: witam fana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4wroc Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witaj w Klubie ! :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witam nowego kolege w naszym gronie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wania Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 WItam wszystkich...ogólnie wszyscy mówią na mnie wania...i 2 miechy temu zakupiłem A4 1999 AVANT 1.8 LPG SEQUENSY 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkolek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 pogratulowac. witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hey wania :th: witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam wszystkich ! Mieszkam w Nowym Sączu, śmigam A4-ką z 2004 r. 1.9 TDI , w jedynie słusznym kolorze czarnym Pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej. Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witajcie, wpadlem sie przywitac! Od pol roku jestem posiadaczem A4 Avant Tdi AFN '97 - na poczatku bylem szczesliwym posiadaczem, teraz juz tylko posiadaczem.. Mam nadzieje na wymiane cennych rad, jestem przekonany ze wiele sie od Was dowiem na temat mojej bryczki! Pozdrawiam! Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hey :th: witam usera TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hey :th: witam avant jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi