harylog Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Witam serdecznie. Wedle wytycznych regulaminu oraz "kultury osobistej" chcialbym sie z wszystkimi przywitac. Od niedawna, dzieki decyzji moich rodzicow jestesmy posiadaczami a4/B5 co bardzo mnie cieszy. Cos wiecej: kolor: czarny rok: XII'99 (wersja '00) silnik: 1,9tdi AVG felgi: alu standard audi 15" wyposazenie: climatronik, 4PP, kontrola trakcji, panel muzyczny audi (radio/kaseta/cd), drewnopodobne wykonczenie Wiecej chyba nie ma co pisac o aucie, bo jeszcze sie nawet dobrze nim nie rozjedzdzilem. Co do forum to mam nadzieje ze uda mi sie byc choc troche pomocny i co chyba wazne, mam nadzieje ze znajde tutaj sporo interesujacych wiadomosci. Pozdrawiam Tomek
aramis Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witamy i zapraszamy na ew. zloty na Podpromiu
mackol Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witam wszystkich Niedawno nabyłem audi a4 97r silnik 1.6:] wcześniej miałem opla calibre, mam nadzieje że audi okaże sie równie wdzięcznym samochodzikiem aczkolwiek bardziej ekonomicznym:D:] Pozdro all
endriuu Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th:
Darek V6 Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witam nazywam sie Darek i jestem z Pomorza a dokładniej to z Władysławowa :> Od jakiś dwóch tygodni posiadam moja czarnulke A4 sedan 2.6 V6 chyba z mozliwie największym wypasem czyli czarna skóra,klima ...itd Mam jeszcze VW Corrado G60 w bardzo dobrym stanie którego chce sprzedać Przedtem duzo czasu spedzałem na forum Corrado i atmosfera była miła i mysle ze tez tu jest podobnie. Pozdrawiam wszystkich
sonnen_x Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 HeYa! Pokaż to cudo we właściwym kolorze:-)
Labudin Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witam milosnikow audi jestem nowym posiadaczem audi a4 avant 2,5tdi jak narazie jestem bardzo zadowolony chodz wkurza mnie efekt automata mimo ze jest manual. Ale mam tez kilka pytan w zwiazku z moim audi dlatego rejestruje sie u was milosnikow i znawcow A4. Pozdro
cayenne Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Hej Darek U nas jest jescze lepiej :bicz3: :bicz3: :bicz3: Pozdrawiam
Yukas Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witam wszystkich Klubowiczów. Tydzień temu stałem się właścicielem srebrnej Audi A4 z końca 1995 roku, 1.9 TDI 90KM i tak sobie pomyślałem że chyba warto się będzie przyłączyć do klubowiczów-miłośników tego samochodu Pozdrawiam all ...
Rekomendowane odpowiedzi